11 Saniyede Uykuya Nasıl Dalınır?

BenNazKsK

Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
3.943
9
316
İzmir
işte nasıl UYUYACAĞINIZ:
Aşağıda ki 4 kolay birbirine bağlıkısımları tamamlamak için on bir sn yeterlidir:
1.Vucudunuzu gevşedin:En sevdiğiniz uyku biçimini alarak rahat bir şekilde yatın.

2.Yüzünüzü gevşedin:özellikle alnınızı gevşetmeye dikkat edin.Çenenizi de gevşek tutmayı unutmayın.Böylece dişlerinizi de gıcırdatmazsınız.

3.Daha da önemlisi,gözlerinizi rahatlatın:Gözlerinizi hafifçe yumun ve huzur içinde gözlerinizin boş boş baktığını,hiç bir his ve heyecan olmadığını düşünün.

4.En önemlisi bütün hayali resimleri silin:Kafanız tamamiyle bom boş olmalı.Hiç bir hayali resim bulundurmamalı.Uyku getirmek için kullanıldığı zaman bunların etkisini iyice artıran değişik teknikleri ayıralım

A)Siyah rengi haYaL edin:Kafanıza tam bir karanlığın dolduğunu düşünün.tamamiyle siyah.karanlık kafanıza hoş bir şekilde yayılsın.Böylece bir hayali resim belirmeye başladığında
bunun etrafını siyahlık sarsın ,siyah renk silsin ve sadece karanlık kalsın.
B)Bunu canlandıramayanlar,Kafanız da enlemesine büyük düz siyah bir duvar hayal edebilirsinizBu duvarın ortasında küçük bir nokta gibi parlak bir ışık vardır.bu parlak nokta gibi ışığa tüm dikkatinizi veririsiniz. Ve hemen uykuya dalarsınız.
DENEMESİ BEDAVA:))

bende hemen uyuyamayanlardanım yatakta bir saat kıvranırım,
çok yorgun olursam öyle hemen uyurum,
bu yöntemleri deneyecem teşekkürler....

bence rahat uyuyabilmanin en iyi yolu yorulmak yorgun oldugum gun yastiga basimi koydugum gibi uyurum yorgun olmadigim gunlerde uyumakta zorluk cekerim mesela benim esim 5 saniyede uykuya dalar cunku her zaman yorgun cok calistigi icin hele hele beni uyku tutmadigi gunlerde acayip gicik olurum

4 gecedir bende uyumuyorum misafir iş güç derken ; dengem bosuldu adımımı bile düsgün atamıyorum.

Buse paylaşım için teşekkürler inş bu akşam 9 da yatıp yasdıklarını uygulayacağım...

Canım aynı durumdayım ev telaşı bitmek bilmiyor aynı taktiklerle uyuyorum heryer batıyor sanki inşallah sendede işe yarar.... ben tşk ederim cnm Allah yardımcın olsun

bende uyuyamam bir türlü. ,eşim yastığa bir karış kala uyuyu veriyor onu öldüresim geliyor.nasıl kolayca uyuyorsun diye.
hele birde horlayınca gelde uyu bakalım o, gürültünün içinde.valla sinir hiçten kitliyor bedenimi.
gözümde canlandırdığım siyah rengi bile ucurur duyduğum horultu.
bi deneyim bakalım hangisi galip gelecek
paylaşımın için sağol bitanesi.

bende eskiden kolay uyurdum ama şimdi kıvranıyorum uyumak için uykum olduğu halde bide sabahda uyanamıyorum gözlerim açılmıyo

bende uyuyamam bir türlü. ,eşim yastığa bir karış kala uyuyu veriyor onu öldüresim geliyor.nasıl kolayca uyuyorsun diye.
hele birde horlayınca gelde uyu bakalım o, gürültünün içinde.valla sinir hiçten kitliyor bedenimi.
gözümde canlandırdığım siyah rengi bile ucurur duyduğum horultu.
bi deneyim bakalım hangisi galip gelecek
paylaşımın için sağol bitanesi.

ya benim kocama ne demeli, sabah kalkınca bağırıyorum nasıl uyursun diye, o da kahkaha atıyor karşımda....... :oklava::oklava::oklava::oklava:
geceden tembihliyorum ama yine uyuyorkötükedihüso

valla hiiç belli olmuyor ama kafamın rahat olduğu zamanlarda yastıkla bululuştuğum gibi uyuyorum helede birde yorgunsam bu günlerde olduğu gibi gözlerim yatağa girmeden kapanıyo zaten amma velakin canım sıkkın ve kafamın içinde bintane problemle boğuşuyorsam ozaman değil siyah karanlık falan koyun saysam uyuyamıyorum:1no2:

ya ben normalde saatlerce uyuamama hep aynıdır,
ama bazı zamanlar cok yorgun ve cok uykusuz oldugumda hızlıca uyuyabılıyorum

ama normalde hep 2-3 saat döner dururum yatakta, sabah da uykusuz uyanırım.

Sağol arkadaş, normalde çok çabuk uyurum ama bazaen öyle hayallere dalıyorum ki bir de bakıyorum sabah olmuş!!

ben bu tavsiye edilenleri yapmadan uyuyamam ki zaten :1shok: aynen bu şekilde uyuyorum her zaman laelaelaelaelae

bende uyumakta zorluk çekenlerdenim bu gece tavsiyelerini deneyeceğim sağol paylaştığın için inşallah işe yarar

Aynen bende zor uyuyanlardanım.ne kadar yorgun uykusuzda olsa yatağa yattığımda kısa sürede uyuduğumu hiç bilmem.Bu yöntemi deneyeceğim belki zamanla alışkanlık yapar siyahı düşünmeye başladığımda uykuya geçerim.Zaten herşey beynin şartlanması ile olduğu için bu şartlandırma zaman alabilir.Ama olsun bunca yılın uykusuzluğuna birkaç hafta beyni şartlandırmakla geçirme uzun zaman değil.Hepimize rahat huzurlu uykular.Paylaşımın için teşekkürler canım

ben de eskiden çok kolay uyurdum yattığım gibi ama son 1 senedir uyuyamıyorum we uyuyamadıkça kafamın içinde bişeyler konuşup duruyo daha da sinir oluyorum umarım işe yarar bu söylediklerin benneyaptımki

Back