Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kesinlikle öyle tahmin ettimEki Görüntüle 2969307
11 haftalik ultrason goruntusu acaba cinsiyeti nedir tahmin yapabilir misnz merak ediyorm
Erkek gibi hissettimEki Görüntüle 2969307
11 haftalik ultrason goruntusu acaba cinsiyeti nedir tahmin yapabilir misnz merak ediyorm
Neye gore kiz dedinizKız kesinlikle öyle tahmin ettim
Neye gore erkek hissetinz acabaErkek gibi hissettim
Tamamen hislerine göreNeye gore kiz dediniz
içimden öyle geçti görünce cinsiyeti öğrenince bize de söyler misinizNeye gore erkek hissetinz acaba
Tabiki cokk merakli biriyim o yuzden sordum acaba ultrasonda bisey gordunuzde ona goremi yorum yaptiniz dye kusura bakmayiniçimden öyle geçti görünce cinsiyeti öğrenince bize de söyler misiniz
Olur mu öyle şey inşallah çok hayırlı bi evlat olurTabiki cokk merakli biriyim o yuzden sordum acaba ultrasonda bisey gordunuzde ona goremi yorum yaptiniz dye kusura bakmayin
Erkekiçimden öyle geçti görünce cinsiyeti öğrenince bize de söyler misiniz
Hayırlı olsun canım benim
Merhaba benimki 10 haftalık tahmin edebilir misiniz acaba önemli olan sağlığı tabiki hepimiz için merak işte şu anda 13 haftalık daha gitmedim doktora korona çok arttı diyeHayırlı olsun canım benim
Hayırlı olsun öncelikle rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin bilemedim biMerhaba benimki 10 haftalık tahmin edebilir misiniz acaba önemli olan sağlığı tabiki hepimiz için merak işte şu anda 13 haftalık daha gitmedim doktora korona çok arttı diye
Bana da yorum yapar mısınızzz 11 haftalığız