11 Haftalık gebeyim ve kanama alanı var leke gelmedi ama. bundan dolayı ilerleyen süreçte bebegime bi zararı olurmu yaşayan oldumu hiç

sekerccann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
19
3
1
39
11 Haftalık gebeyim ve kanama alanı var leke gelmedi ama. bundan dolayı ilerleyen süreçte bebegime bi zararı olurmu yaşayan oldumu hiç

Merhaba benim de gebeliğimin ilk başlarında kesenin yanında kanama alanı vardı keseden büyüktü diyebilirim. Kanamam da oldu hem de öyle lekelenme değil baya regl olur gibi pedler değiştirdim 10-15 gün kadar kanadı. Progestan ve kanama önleyici bir hap verdiler kanama için korkma dedi doktorum kesede bir sorun yok dedi ama ben tabi o kanamayı gördükçe düşükten korktum. Verdiğimiz progestan rahmi gevşetiyor o yüzden kanama oluyor bebek tutunmua devam ediyor dedi. Şuan 25+1’e geldik korkmayın doktorunuzu dinleyin ilaçlarınızı aksatmayın minik civciv sizinle

İnşallah birşey olmaz progestanı sabah iki akşam iki yaptı kanama ikinci haftaya girdi

8 haftada kanama alanı görüldü. Yeni oluşmaya başlamış dedi. Hastaneye yattım. 13 haftada ultrasonda kanama alanı geçmiş dedi. Bu süreçte kendine dikkat et dedi. Şuan sağlıklı evladım doğdu. 1 ay sonra 1 yaşina girecek.

İnşallah birşey olmaz progestanı sabah iki akşam iki yaptı kanama ikinci haftaya girdi
Benim de öyle canım 50 mglık progestan iğneden sabah 2 akşam 2 yaptık artık yürüyemiyordum iğnelerden. Günlük toplamda 200mg iğne yiyordum. Ama geçti yüreğini ferah tut ağır iş yapma. Bikaç gün daha geçsin kanamaların azala azala bitecek inşallah

İnşallah korkuyorum bir kürtajım var aynı şeyleri yaşamak tan

Bende 15 haftalık gebeyim gebeliğin başındandan beri kesemde kanama alanı vardı . Alttan kanamam hiç olmadı . Doktorun verdiği progestanı 1 ay kullandım cinsel iliski zaten yasak . Sabırla bekledim kanama alanım küçülmüş . Doktor bebeğe zararlı bir durum olmadığını söyledi . İçini rahat tut

İnşallah korkuyorum bir kürtajım var aynı şeyleri yaşamak tan
Allah korusun canım içini ferah tut 11. Hafta gayet ileri bir hafta inşallah devamı gelecek pıhtılaşma vs yoksa tam kan da verin eksikler varsa tamamlamaya devam edin sanki tüp bebek yapmışsınız da tutunmasına destek olmaya çalışmanız gibi beslenin bol bol salavat getirin rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…