- 16 Ocak 2021
- 18
- 9
- 26
- Konu Sahibi Beyazbulutt20
11 haftalık gebelikte karnı çok büyüyen oldu mu?? Yada ne kadar büyüdü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben canım11 haftalık gebelikte karnı çok büyüyen oldu mu?? Yada ne kadar büyüdü?
Ne kadar büyüdü acaba sorabilir miyim hani dışardan belli olur seviyeye gelmiş miydiBen canım
Evet geldi İnan ki komşularım filan heps anladı hamile olduğumu gören 4 aylık hamile zannediyorNe kadar büyüdü
Ne kadar büyüdü acaba sorabilir miyim hani dışardan belli olur seviyeye gelmiş miydi
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBen 18 haftalik hamileyim bazi haftalar karnim asiri cikti bazi haftalar indi onlar gazdan dolayi oluyor yoksa o haftalarda bebegin buyuyup karnimizi cikarmasi mumkun degil suan o ilk haftalardan bile kucuk karnim var
Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet geldi İnan ki komşularım filan heps anladı hamile olduğumu gören 4 aylık hamile zannediyor
Ben şuan 11. Haftamdayım 8. Haftada bu halinden daha belirgindi şimdi bi iniyor bi şişiyor karnım bende anlamadım sebebiniNe kadar büyüdü
Ne kadar büyüdü acaba sorabilir miyim hani dışardan belli olur seviyeye gelmiş miydi
Kanaman var mı peki hiçBen şuan 11. Haftamdayım 8. Haftada bu halinden daha belirgindi şimdi bi iniyor bi şişiyor karnım bende anlamadım sebebini
Hiç olmadı ama olabilirmiş kan uyuşmazlığımız var eşimle kanama olursa gel uyuşmazlık iğnesi yapıcaz dedi doktorKanaman var mı peki hiç
Bende su an tam 11 haftaligim ama 5 aylik gibi gorunuyor . hem ikizde hemde tup bebek belki ondandir11 haftalık gebelikte karnı çok büyüyen oldu mu?? Yada ne kadar büyüdü?
11 haftalık hamilelikte karın çıkması mümkün değil.. Çünkü zaten sizde bilirsiniz doktor bebeğe bakarken karnınızdan bile bakmıyor kasığınızda oluyor daha bebek.. Zamanla yukarı çıkıyor ve belli bir büyüklüğe ulaşması gerekiyor ki karnınız çıksın..11 haftalık gebelikte karnı çok büyüyen oldu mu?? Yada ne kadar büyüdü?
benim 6. ayda karnim belirgindi. ama bir tanidigim 4. ayda benim 6. aydaki halimden daha cok karni vardi.11 haftalık hamilelikte karın çıkması mümkün değil.. Çünkü zaten sizde bilirsiniz doktor bebeğe bakarken karnınızdan bile bakmıyor kasığınızda oluyor daha bebek.. Zamanla yukarı çıkıyor ve belli bir büyüklüğe ulaşması gerekiyor ki karnınız çıksın..
Benim hamile olduğum dışarıdan bakıldığında 25. Haftada falan belli olmuştu ama herkeste aynı olmuyor tabi ki.. Ama en erken 16 17. Haftalarda falan belli olur diye düşünüyorum.. Mesela benim o haftalarda çıplakken belli oluyordu kıyafetle belli değildi..
Ama 9. Haftada bile karnı şişen birini resimli olarak burada görmüştüm.. Baya baya sanki 7 8 aylık gibiydi.. Onunda sebebi tamamen gaz. Bebek olması imkansız çünkü..
Peki bu gaz olayi sizde ne zaman gecmisti yani karnim gercekten gazdan cok siskin sabahlari dumduz aksamlari kocaman oluyorBen 18 haftalik hamileyim bazi haftalar karnim asiri cikti bazi haftalar indi onlar gazdan dolayi oluyor yoksa o haftalarda bebegin buyuyup karnimizi cikarmasi mumkun degil suan o ilk haftalardan bile kucuk karnim var
+1 katılıyorum size bende başta karnım çıktı zannettim o zaman hem kabızlık hem gaz sorunum vardı sonra düzeldi eski haline döndü karnım daha çok küçük nasıl belli olsun ki belli oluyor diyenler kilodandır belki11 haftalık hamilelikte karın çıkması mümkün değil.. Çünkü zaten sizde bilirsiniz doktor bebeğe bakarken karnınızdan bile bakmıyor kasığınızda oluyor daha bebek.. Zamanla yukarı çıkıyor ve belli bir büyüklüğe ulaşması gerekiyor ki karnınız çıksın..
Benim hamile olduğum dışarıdan bakıldığında 25. Haftada falan belli olmuştu ama herkeste aynı olmuyor tabi ki.. Ama en erken 16 17. Haftalarda falan belli olur diye düşünüyorum.. Mesela benim o haftalarda çıplakken belli oluyordu kıyafetle belli değildi..
Ama 9. Haftada bile karnı şişen birini resimli olarak burada görmüştüm.. Baya baya sanki 7 8 aylık gibiydi.. Onunda sebebi tamamen gaz. Bebek olması imkansız çünkü..
Kişiden kişiye değişiyor sanırım.. Ama ilk 14 haftaya kadar karın çıkması olmayacağı da bi garanti..benim 6. ayda karnim belirgindi. ama bir tanidigim 4. ayda benim 6. aydaki halimden daha cok karni vardi.