Canım 3.kanamam hep böyle geldiği için artık şaşırmıyorum.ama her seferinde doktora gittim alttanda baktılar yine sorun yok dediler .1 ped kan fazla degil mi ben cocuk sahibi degilim ama istersen git yinede bi doktora ne olur ne olmaz
Canım hepsinde farklı doktora gittim bir sebeb söyleyemiyorlar,Progestan günde 1 tane kullanıyorum az geliyor da olabilir bilmiyorumki ,arabamız da sanayide otobüsle hastaneye gitmek 1 saat sürüyor ve çok soğuk o yüzden gitmedim tekrar çünkü kendi doktorum da olabilir falan dedi insan yinede korkuyor ama ne bileyimProgestanın kanamayı kesmesi lazım kahverengi leke olur(progestanın en yaygın yan etkisidir) ama bu kadar kanama normal değil farklı doktorlara göründün mü
Progesteron değerinize baktılar mı? Eğer çok düşükse hap yanında iğnede veriyorlarKızlar 11 haftalık hamileyim,hamile kaldığımdan beri 3 kere kanamam oldu her gittiğimde,normal dediler kalp atışı var bir sorun yok diyip gönderdiler ,prpgestan kullanıyorum,yine oldu 1 ped dolduracak kadar ama bu sefer gitmedim doktora .alıştım artık yinede insan tedirgin oluyor,başına gelen var mı acaba ,şuan sadece kahverengi akıntı var?bazıları 9 ay kanama olduğunu söylüyor.
Benimde oldu 12.haftaya kadar doktor normal dedi progestanı vajinal kullandım daha etkili diye ve yan etkisi azalıyor o şekilde ama ped dolduracak miktar fazla. Parçalı gelmiyor değil mi kanCanım hepsinde farklı doktora gittim bir sebeb söyleyemiyorlar,Progestan günde 1 tane kullanıyorum az geliyor da olabilir bilmiyorumki ,arabamız da sanayide otobüsle hastaneye gitmek 1 saat sürüyor ve çok soğuk o yüzden gitmedim tekrar çünkü kendi doktorum da olabilir falan dedi insan yinede korkuyor ama ne bileyim
Yok canım parçalı değil .benim hep böyle geldi ped dolduracak kadar ,hep korka korka gittim sorun yoktu ,yine yoktur inşallah,banada vajinal demişti ama ben ona cesaret edemedim içiyorum o yüzdenBenimde oldu 12.haftaya kadar doktor normal dedi progestanı vajinal kullandım daha etkili diye ve yan etkisi azalıyor o şekilde ama ped dolduracak miktar fazla. Parçalı gelmiyor değil mi kan
Yok hayır bakmadılarProgesteron değerinize baktılar mı? Eğer çok düşükse hap yanında iğnede veriyorlar
Bence pazartesi kadın doğuma gidip özellikle progesteron değerinize bakılmasını isteyinYok hayır bakmadılar
Merhaba ben 7 aylık hamileyim. İlk aylarda 10 günde bir oluyordu sizin dediğiniz gibi kanamam. Hatta et parçaları bile geliyordu. Şimdi aylık oluyor (bazen art arda) .Kızlar 11 haftalık hamileyim,hamile kaldığımdan beri 3 kere kanamam oldu her gittiğimde,normal dediler kalp atışı var bir sorun yok diyip gönderdiler ,prpgestan kullanıyorum,yine oldu 1 ped dolduracak kadar ama bu sefer gitmedim doktora .alıştım artık yinede insan tedirgin oluyor,başına gelen var mı acaba ,şuan sadece kahverengi akıntı var?bazıları 9 ay kanama olduğunu söylüyor.
Çok teşekkür ederim,Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba ben 7 aylık hamileyim. İlk aylarda 10 günde bir oluyordu sizin dediğiniz gibi kanamam. Hatta et parçaları bile geliyordu. Şimdi aylık oluyor (bazen art arda) .
Bana ilk önce bebek aşağı yerleşmiş ondan dediler sonra rahimde varis olabilir dediler. İlk aylarda bebek düşmüş diyen de oldu. Hatta suyun geldi bebeği almalıyız bile dediler. Ama hiçbiri doğru çıkmadı. Hala kanama neden belli değil ama her ihtimale karşı serklaj yaptılar. Siz yine de her kanama da bebeğiniz için gidip kalp atışını dinleyin. Ama ne derlerse desinler ikinci bir hastaneye görünmeden bir işlem yaptırmayın