Evet okadar tatlı görünüyor ki ama bir çıkıntı var gibi gördüm erkeğe benzemiyormu senceNe tatlı çıkmış sonuncudakız gibi geldi bana
Valla ilk zamanlar benim kesem de böyle görünüyodu ona istinaden kız diye düşündüm çıkıntı falan anlamıyor benEvet okadar tatlı görünüyor ki ama bir çıkıntı var gibi gördüm erkeğe benzemiyormu sence
Bende anlamıyorum da sizin kızınız mı oldu buraya attığımda herkes kız bebeğime benziyor ultrason görüntüsü diyor ama dışarda herkes erkek bebek diyor erkek olucak diyor bende aksine başından beri kız hissediyorumValla ilk zamanlar benim kesem de böyle görünüyodu ona istinaden kız diye düşündüm çıkıntı falan anlamıyor ben
Kız bekliyorum evetBende anlamıyorum da sizin kızınız mı oldu buraya attığımda herkes kız bebeğime benziyor ultrason görüntüsü diyor ama dışarda herkes erkek bebek diyor erkek olucak diyor bende aksine başından beri kız hissediyorum
En çok hangi belirtileriniz oldu benim mesela kuyruk sokumu ağrım oldu çokKız bekliyorum evet
Benimde öyle bende de fıtık vardı bir ara geçti hamile kalınca tekrar başladı muhtemelen ondan öyle oluyor yaşadığınız belirtileri bende yaşadım miğde bulantısı sivilcelenme hala ara sıra bulanıyor miğdem bu ara da kasıklarıma baskı yapıyorYani genel olarak bulantı halsizlik ve mod düşüklüğü çok fazla oldu. Cildimde yer yer sivilcelenme bozulma oldu. Bazen ağrı oluyordu ama benim belimde fıtık var o nedenle olduğunu düşünüyorum ağrının
Kaç haftalık oldunuz pekiYani genel olarak bulantı halsizlik ve mod düşüklüğü çok fazla oldu. Cildimde yer yer sivilcelenme bozulma oldu. Bazen ağrı oluyordu ama benim belimde fıtık var o nedenle olduğunu düşünüyorum ağrının
Şuan 24 haftalığızKaç haftalık oldunuz peki
Bende başından beri kız hissediyorum kese şekliniz sizin yuvarlakmıydı benim de yuvarlak çünküŞuan 24 haftalığız
Buna benzerdi benim de biraz fasulyemsi gibiydiBende başından beri kız hissediyorum kese şekliniz sizin yuvarlakmıydı benim de yuvarlak çünkü
İsim ne düşünüyorsunuz ben kız olursa inci koymaya karar verdim sizBuna benzerdi benim de biraz fasulyemsi gibiydi
Henüz karar aşamasındayızİsim ne düşünüyorsunuz ben kız olursa inci koymaya karar verdim siz
Tavsiye ederim sizede bu ismi çok güzel naif aklınızda bulunsunHenüz karar aşamasındayızinci çok güzel bir isim
Aa bende bunları yaşıyorum)Yani genel olarak bulantı halsizlik ve mod düşüklüğü çok fazla oldu. Cildimde yer yer sivilcelenme bozulma oldu. Bazen ağrı oluyordu ama benim belimde fıtık var o nedenle olduğunu düşünüyorum ağrının
Kaç haftaliktiniz baskı yapıyormuş bende de ağrılar oluyorBenimde öyle bende de fıtık vardı bir ara geçti hamile kalınca tekrar başladı muhtemelen ondan öyle oluyor yaşadığınız belirtileri bende yaşadım miğde bulantısı sivilcelenme hala ara sıra bulanıyor miğdem bu ara da kasıklarıma baskı yapıyor
Teşekkür ederim aklımda bulunsunTavsiye ederim sizede bu ismi çok güzel naif aklınızda bulunsun
Benim 2 ay sonrasında başlladı sanırım fıtıktan dolayı oluyorKaç haftaliktiniz baskı yapıyormuş bende de ağrılar oluyor