• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 haftalık gebelik( benim durumda olan varmı)

ela124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
47
28
3
27
Kızlar 11 haftalık hamileyim , bu gün kasık ağrım var böyle içinde bişi kaynıyormuş gibi ara ara oluyor ama sürekli değil. yaşayan var mı belim hamilelik öncesindede çok ağrırdı ama hamilelikten sonra dahada arttı . Yaşayan var mı benim gibi

Kasık ağrısı da normal bel ağrısı da canım

Kasık ağrısı da normal bel ağrısı da canım
Normaldir demi benimde acayip bi bel ağrım var sanki böyle tutulmuş gibi ya da ağır kaldırmışımda belim rahatsızlanmış gibi anlamsız bi ağrı var. Çok ayakta durunca da kasığımda ağrı oluyor sızı gibi

Kızlar 11 haftalık hamileyim , bu gün kasık ağrım var böyle içinde bişi kaynıyormuş gibi ara ara oluyor ama sürekli değil. yaşayan var mı belim hamilelik öncesindede çok ağrırdı ama hamilelikten sonra dahada arttı . Yaşayan var mı benim gibi
Merahaba ben ayın dördünde adet oldum 18 gün adet gördüm şimdi ben tekrar ayın 4 unde adet olucam hamilelik için soruyorum

Merahaba ben ayın dördünde adet oldum 18 gün adet gördüm şimdi ben tekrar ayın 4 unde adet olucam hamilelik için soruyorum
Canım 18 gün uzun sürmüş , normaldede böyle mi , adet döngün kaç günse o şekilde olur diye düşünüyorum

Back