• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11. Hafta belirti azalması

Calypsoooooo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
125
99
23
11. Haftadayim. 6. Haftadan beri yoğun mide bulantım ve göğüs hassasiyetim vardı. Şimdi çok çok azaldı 3. Aya yaklaştığım için mi azaldı yoksa bir sorun olabilir mi? Sizin ne zaman azaldı belirtileriniz?

11. Haftadayim. 6. Haftadan beri yoğun mide bulantım ve göğüs hassasiyetim vardı. Şimdi çok çok azaldı 3. Aya yaklaştığım için mi azaldı yoksa bir sorun olabilir mi? Sizin ne zaman azaldı belirtileriniz?
9. Haftada bitti sayılır benim sonra arada bir gitti geldi 14ten sonra tamamen kesildi sadece koku hassasiyeti kaldı. Gebeliğiniz ilerlemiş artık belirtilerin geçmesi normal 🙂

9. Haftada bitti sayılır benim sonra arada bir gitti geldi 14ten sonra tamamen kesildi sadece koku hassasiyeti kaldı. Gebeliğiniz ilerlemiş artık belirtilerin geçmesi normal 🙂
Sanki midem bulanınca çok sağlıklı gibi geliyordu bebek 😂 şimdi geçince panik oldum. Geçmesi iyi tabi benim açımdan ama işte streste başladı bir yandan

İlk 3 aydan sonra belirtiler azalır genelde hatta 2. trimester için hamileliğin balayı denir oldukça rahat geçer. Normal şuan belirtilerinizin azalması tadını çıkarın son 3 ay baya zorlayacak :)

Back