- 27 Şubat 2017
- 47
- 16
- 3
- Konu Sahibi ikiizlerkadini
-
Birsey olmamistir umarim ya kotu olmus.Geçmiş olsun benim 15.günde annem geldi memleketten..sabahın 7 sinde ben uyurken gelmiş usulca bana sarılırken ben bi uyandım annemin kafasına çarptım burnumusızladı tabi sonra uykulu uykulu kalktım baktım kanama falan olmadı 1 saat sızladı ama sonra geçti şeklinde de bişey yok gibi..zaten şuan patates kıvamında olsa da pek anlamam
Evet ve bayagi uzulurum yamulursa ya... insallah birsey olmazBende çarpıyorum arada daha dikkatli olmamız lazım henüz çok yeni çünkü..yamultursam yamuk gezerim artık göze alamam bi kez daha
Bi şey olmaz kızlar kafanıza takmayın. Ben birinin eli çarpınca 1 gün boyunca ağladım. Burnumun şiştiğiyle kaldım :)
Kacinci gununuzdu? iki ay falan cok dikkat et demisti doktor o yuzden korktum ben carpinca :))Bi şey olmaz kızlar kafanıza takmayın. Ben birinin eli çarpınca 1 gün boyunca ağladım. Burnumun şiştiğiyle kaldım :)
Kacinci gununuzdu? iki ay falan cok dikkat et demisti doktor o yuzden korktum ben carpinca :))
Tesekkur ederim ya baya dert ettim dunden beri :)) doktor guzel yapmistir ya guveniyorum ben :) sizinki nasil olduBen ilk 3 saatte çok sert bi darbe aldım. Alçılıyken. Bi de 10. Günde aldım. Ama hic kafana takma. Ben beni rahatlatçak insan aradım bulamadım :) ama sorun olmadı.
Asıl sorun burnun nasıl oldu.. doktor ne yapmış
Tesekkur ederim ya baya dert ettim dunden beri :)) doktor guzel yapmistir ya guveniyorum ben :) sizinki nasil oldu
Hadi yaaMutlu değilim malesef..
Yok doktora gitmedim ama mesaj attim sorun olmazmis :) birinci ay kontrolunde gidicem, daha erken gitmemin bir anlami yok diye dusundum doktorun yapabilecegi birsey yoktur zatenÇok geçmiş olsun, doktora göndün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?