Merhaba güzel insanlar yine bi ovülasyon testi ile geldim , adetin 16. Gününden beri test yapıyorum 26. Gün bugün .. 16.17 çift çizgi diğer bütün günler silik çift çizgi ..neden böyle bileniniz var mı ? Adetime 10 gün varken başlayan bazı belirtilerden bahsetmek istiyorum .. göğüs hassasiyeti ve büyüklüğü , dokunamayacak kadar hasss , bir de sabah 10 da uyanmama rağmen akşam 21.00 de uykum geldi ve uyuyakalmışım... cevaplarınız benim için önemli
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 gün süren çift çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun 5 yıl oldu ... Allah sabır versinBu konuyla alakalı hiç bilgim yok fakat hamileliğin pozitif olduğu durumlarda ovülasyon testinin pozitif gösterdiğini duymuştum olabilir mi acaba Ayyy inşallah öyledir Rabbim kalbinize göre versin isteyen herkese versin..
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.314
- 198
16 17 de pik gordun siliklestı . hangı test ne zaman anlayamadım. tekrar mı koyulastı demek ıstedın? 18 ıncı gunde catlama oldu yanı? bugun de yumurtlamadan sonrakı 10. gun olmus oluyor . ovulasyonda tekrar koyulasma ve sılıklesmeyen pık gebelık erken tespıtı gıbı bısey tekrar yumurtlama olmuyorsa tabı. yarın bı gebelık testı deneyebılırsın:) rabbım hayırlı olanı versın bu sabah yaparsan erken olabılır.Merhaba güzel insanlar yine bi ovülasyon testi ile geldim , adetin 16. Gününden beri test yapıyorum 26. Gün bugün .. 16.17 çift çizgi diğer bütün günler silik çift çizgi ..neden böyle bileniniz var mı ? Adetime 10 gün varken başlayan bazı belirtilerden bahsetmek istiyorum .. göğüs hassasiyeti ve büyüklüğü , dokunamayacak kadar hasss , bir de sabah 10 da uyanmama rağmen akşam 21.00 de uykum geldi ve uyuyakalmışım... cevaplarınız benim için önemli
16.17 günler koyu çift çizgi 26. Güne kadar hep silik çizgi ... arada koyu çift çizgi görmedim hep silik devam etti nasıl böyle oldu bilmiyorum heveslenmek artık çok ağır geliyor ama her ilk yaşadığım şeyleri gebelik sanıyorum , buraya yazmak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum adetime şuan 6 gün var
Ovülasyon testi hepsi16.17 günler koyu çift çizgi 26. Güne kadar hep silik çizgi ... arada koyu çift çizgi görmedim hep silik devam etti nasıl böyle oldu bilmiyorum heveslenmek artık çok ağır geliyor ama her ilk yaşadığım şeyleri gebelik sanıyorum , buraya yazmak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum adetime şuan 6 gün var
Canım benim.. Kolay değildir tabi ki ama sabır etmek zorundayız.. Bak bende bebek sahibi olmak istedim ilk bebeğim düşük oldu 7 haftalık kaybettim.. 2. Kez tekrar hamile kaldım o bebeğim de çok büyük hasta çıktı gebeliğimi sonlandırmadım ama 4.5 aylıkken kendisi beni terk etti Ama başıma gelen her şeye şükrettim Allaha inandım.. Sen şimdi her ay umutla bekliyorsun olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorsun o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Ama bak bir de olduktan sonra bunları yaşasan?? Tam oldu dedim bu sefer iyiyiz dedim 4. 5 aylık bebeğimi kaybettim.. Şimdi çok şükür yine hamileyim inşallah bu sefer kucağıma alırım yani ben diyorum ki demek ki zamanı şimdiymiş Allah şimdi nasip etti.. İnşallah sizin de zamanınız gelmiştir de Rabbim bu kez size sağlıklı hayırlı evlat nasip ederAmin hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun 5 yıl oldu ... Allah sabır versin
Üzüldüm çok üzüldüm ama ne denir hamdolsun ... şuan gebe olmana da bir o kadar sevindim inşaallah sağlıkla kucağına alırsın amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ...Canım benim.. Kolay değildir tabi ki ama sabır etmek zorundayız.. Bak bende bebek sahibi olmak istedim ilk bebeğim düşük oldu 7 haftalık kaybettim.. 2. Kez tekrar hamile kaldım o bebeğim de çok büyük hasta çıktı gebeliğimi sonlandırmadım ama 4.5 aylıkken kendisi beni terk etti Ama başıma gelen her şeye şükrettim Allaha inandım.. Sen şimdi her ay umutla bekliyorsun olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorsun o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Ama bak bir de olduktan sonra bunları yaşasan?? Tam oldu dedim bu sefer iyiyiz dedim 4. 5 aylık bebeğimi kaybettim.. Şimdi çok şükür yine hamileyim inşallah bu sefer kucağıma alırım yani ben diyorum ki demek ki zamanı şimdiymiş Allah şimdi nasip etti.. İnşallah sizin de zamanınız gelmiştir de Rabbim bu kez size sağlıklı hayırlı evlat nasip eder
Hamilelik şüphesiyle yazdınız galiba ama anladığım kadarıyla testler normal. 16-17. günler testler pozitifse sonraki günlerde ikinci çizgi silikleşip tamamen yok olmayabilir. Pozitiften 10 - 15 gün sonra gebelik yoksa regl başlar. Reglden hemen önce ikinci çizgi biraz koyulaşabilir ama bu gebelik demek değil. Ben gebe kalınca denemek için bir ovulasyon testi yapmıştım, yumurtlama dönemimdekinden bile koyuydu ikinci çizgi. Kontrol çizgisinden önce test çizgisi belirmişti. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Geçen aylar İkinci çizgi tamamen yok olurdu bende , bu sefer her yapışımda tek değil çift çizgi görünce ve birkaç belirti yaşayınca şüphelendiğim için evet gebelik olabilir mi dedim , ikinci çizginin yok olmadığını siz yaşadınız sanırım ? ben ovülasyona yeni yeni başladığım hep doktor kontrol ederdi o yüzden pek bilgili olduğumu düşünmüyorumHamilelik şüphesiyle yazdınız galiba ama anladığım kadarıyla testler normal. 16-17. günler testler pozitifse sonraki günlerde ikinci çizgi silikleşip tamamen yok olmayabilir. Pozitiften 10 - 15 gün sonra gebelik yoksa regl başlar. Reglden hemen önce ikinci çizgi biraz koyulaşabilir ama bu gebelik demek değil. Ben gebe kalınca denemek için bir ovulasyon testi yapmıştım, yumurtlama dönemimdekinden bile koyuydu ikinci çizgi. Kontrol çizgisinden önce test çizgisi belirmişti. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Evet pozitiften önce ve sonra ikinci çizgi silik şekilde çıkıyordu. Zaten gebelik yüzünden ikinci çizgi çıkıyor olsa pozitiften sonra kaybolması, yerleşmeden sonra yani en azından 5-6 gün sonra tekrar belirmesi gerekirdi. Ve tabi giderek koyulaşması.Geçen aylar İkinci çizgi tamamen yok olurdu bende , bu sefer her yapışımda tek değil çift çizgi görünce ve birkaç belirti yaşayınca şüphelendiğim için evet gebelik olabilir mi dedim , ikinci çizginin yok olmadığını siz yaşadınız sanırım ? ben ovülasyona yeni yeni başladığım hep doktor kontrol ederdi o yüzden pek bilgili olduğumu düşünmüyorum
Ovulasyon testi güzel bir şey, bana da doktorum tavsiye etmişti ama birkaç aydan sonra yapmayı bıraktım çünkü düzenli ilişki olabiliyorsa ve döngünüzde düzenliyse bence boşa emek ve masraf. Böyle kafa karışıklıkları da cabası. Ben birkaç ay yaptım, yumurtlama zamanımı, belirtilerimi vs. daha iyi anladım. Sonra düzenli ilişki imkanı varsa yapmadım.
Yerleşmeden 5-6 gün sonra koyulaşırsa herkes gebelik testi yerine o zamanlarda ovülasyon ile erken gebelik testi yapmış olmazlar mıydı ? Diyorlar ya bekleyin adetinizi , 4-10 gün geçsin öyle test yapın diyeEvet pozitiften önce ve sonra ikinci çizgi silik şekilde çıkıyordu. Zaten gebelik yüzünden ikinci çizgi çıkıyor olsa pozitiften sonra kaybolması, yerleşmeden sonra yani en azından 5-6 gün sonra tekrar belirmesi gerekirdi. Ve tabi giderek koyulaşması.
Ovulasyon testi güzel bir şey, bana da doktorum tavsiye etmişti ama birkaç aydan sonra yapmayı bıraktım çünkü düzenli ilişki olabiliyorsa ve döngünüzde düzenliyse bence boşa emek ve masraf. Böyle kafa karışıklıkları da cabası. Ben birkaç ay yaptım, yumurtlama zamanımı, belirtilerimi vs. daha iyi anladım. Sonra düzenli ilişki imkanı varsa yapmadım.
Ben de onu demek istiyorum. Yani ovulasyon testi gerçeği gösterecek olsa böyle olması gerekirdi ama olmuyor.Yerleşmeden 5-6 gün sonra koyulaşırsa herkes gebelik testi yerine o zamanlarda ovülasyon ile erken gebelik testi yapmış olmazlar mıydı ? Diyorlar ya bekleyin adetinizi , 4-10 gün geçsin öyle test yapın diye