Ultrasonla baktığında 22 cm falan birşeyler söylüyordu bana kistin yok dedi .doktorun dediğine güvenmemişsin
bize nasıl güveneceksin ki
Hormon ilaçlarını düzenli içmezseniz böyle etkiler yapabilir. Doktora tekrar gidin belki ilacınızı değiştirir.Hormon bozukluğum var. 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk 2 ay lekelenme yaşadım ve geçti her ay adet oluyordum. 1 martta adet oldum ve sonra martın 22sinde tekrar oldum kanla karışık siyah kahve akintiydı azdı . Ve sanırım bugün gerçek adet günümü yaşıyorum söküldüm yani. 11 gündür çekiyorum sizce bu normal mihapı unuttuğum içmediğim günlerde oldu omu etkiledi acaba . Doktor bana kistin yok dedi ama sanirim var boyle bisey yasayan var mi acaba . Kansizim birde korkuyorum
1 martta adet oldum bugün 1 nisan olmam gereken tarih bugün söküldü baya. Ondan oncekisi neydi ben onu anlamadim . Yazz 24+4 kullanıyorumSizin adet günleriniz karışmış onun gününü hesaplayın hangi gün adetim hangi gün özürüm diye bide hangı hap kullanıyorsunuz.
4 5 tane içemedim bundan sonraki tableti aksatmadan kullansam duzelirmiDogum kontrol ilaclarini duzenli kullanmazsaniz duzensiz kanamalar yasarsiniz. Saatini bile aksatmadan almanizi oneririm
Ya olabilir haptan dolayı ılk defamı boyle oluyor1 martta adet oldum bugün 1 nisan olmam gereken tarih bugün söküldü baya. Ondan oncekisi neydi ben onu anlamadim . Yazz 24+4 kullanıyorum
Evet doktor ara kanama olabilir hiç adette olmayabilirsin normal dedi bakalım daha kötü olursa giderim doktora ☺Ya olabilir haptan dolayı ılk defamı boyle oluyor
Aynen oyle yap bende dogumdan sonra uc aylık iğne vurunmustum üç ay bitene kadar adet oldumEvet doktor ara kanama olabilir hiç adette olmayabilirsin normal dedi bakalım daha kötü olursa giderim doktora ☺
2 ay sadece lekelenmemi geldi normal sokulmedimi bende yasmin kullaniorm suan bended3 ilac biteli iki gun oldu lekelenme basladi normal adetemi gectim yoksa lekelenmede kalip biticekmi bende anlamadmHormon bozukluğum var. 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk 2 ay lekelenme yaşadım ve geçti her ay adet oluyordum. 1 martta adet oldum ve sonra martın 22sinde tekrar oldum kanla karışık siyah kahve akintiydı azdı . Ve sanırım bugün gerçek adet günümü yaşıyorum söküldüm yani. 11 gündür çekiyorum sizce bu normal mihapı unuttuğum içmediğim günlerde oldu omu etkiledi acaba . Doktor bana kistin yok dedi ama sanirim var boyle bisey yasayan var mi acaba . Kansizim birde korkuyorum
Vucudunuz su an adet olmus gibi dusunuyor. O ilactan bir tek sefer icip 5 gun icmrzseniz adet olursunuz. Duzenli kullanirsaniz sorun kalmaz4 5 tane içemedim bundan sonraki tableti aksatmadan kullansam duzelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?