11 gün süren adet

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Hormon bozukluğum var. 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk 2 ay lekelenme yaşadım ve geçti her ay adet oluyordum. 1 martta adet oldum ve sonra martın 22sinde tekrar oldum kanla karışık siyah kahve akintiydı azdı . Ve sanırım bugün gerçek adet günümü yaşıyorum söküldüm yani. 11 gündür çekiyorum sizce bu normal mi hapı unuttuğum içmediğim günlerde oldu omu etkiledi acaba . Doktor bana kistin yok dedi ama sanirim var boyle bisey yasayan var mi acaba . Kansizim birde korkuyorum

dogum kontrol hapi o sekilde kullanilmaz, elbette ki hormonlariniz etkilenir.
Ki zaten hormon bozuklugu sebebi ile kullaniyormussunuz, hic okumadiniz mi prospektusu ?

Sizin adet günleriniz karışmış onun gününü hesaplayın hangi gün adetim hangi gün özürüm diye bide hangı hap kullanıyorsunuz.

Hormon ilaçlarını düzenli içmezseniz böyle etkiler yapabilir. Doktora tekrar gidin belki ilacınızı değiştirir.

Dogum kontrol ilaclarini duzenli kullanmazsaniz duzensiz kanamalar yasarsiniz. Saatini bile aksatmadan almanizi oneririm

Sizin adet günleriniz karışmış onun gününü hesaplayın hangi gün adetim hangi gün özürüm diye bide hangı hap kullanıyorsunuz.
1 martta adet oldum bugün 1 nisan olmam gereken tarih bugün söküldü baya. Ondan oncekisi neydi ben onu anlamadim . Yazz 24+4 kullanıyorum

2 ay sadece lekelenmemi geldi normal sokulmedimi bende yasmin kullaniorm suan bended3 ilac biteli iki gun oldu lekelenme basladi normal adetemi gectim yoksa lekelenmede kalip biticekmi bende anlamadm
Ama gununde al hapini u utma alarm kur olmadi.ne amacla kullaniordun bunu kprunma amaclimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…