11.gun gecikme ve hayalet cizgi yardimmm..

sister 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
265
92
39
Merhaba arkadaslar
Gecikmenin 11.gunundeyim dun sonradan gordugum hayalet cizgiyle karsilasmis bulunmaktayim varmi benim gibi olup hamileligini gec ogrenen acabaa

kan verdiniz mi önceki günlerde bende sizle aynı durumdayım 12. günü gecikmemin
Yok henuz hic bisey yapmadim 3 yasinda oglum var onda 10. Gunde ogrenmistim oda adet oldugum halde megerse tutunmaymis ama 3 ay falan leke cektim.. simdi gec yumurtlamada gormedim yumurtalama gunumu anlayabiliyorum da yumurta akindan afedersiniz 🤭

Ama hala gelen giden hic bisey yok birazdan testi de tekrarlamayi dusunuyorum 5. Gunde yine test yapmistim ama negatifti

Yok henuz hic bisey yapmadim 3 yasinda oglum var onda 10. Gunde ogrenmistim oda adet oldugum halde megerse tutunmaymis ama 3 ay falan leke cektim.. simdi gec yumurtlamada gormedim yumurtalama gunumu anlayabiliyorum da yumurta akindan afedersiniz 🤭
ayy siz tecrübelisiniz benim ilk denemem hahahaha

Ama hala gelen giden hic bisey yok birazdan testi de tekrarlamayi dusunuyorum 5. Gunde yine test yapmistim ama negatifti

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 12. günü baş dönmesi, kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken , hafif arada mide bulantıları, çok fazla akıntı ve son üç gündür başlayan meme hassasiyeti göğsümde yanma var , regl olacak gibi his

benim durumum böyle

dün akşam kan vermeye gittim hastane alamayız dedi başka hastanede yok burda haftasonu özele gidecem merkese uzak oturuyoryz son iki gündür göğüs ağrım başladı ağrıdan çok sanki göğüslerim yanıyor
Evde tekrar test yaptin mi peki canim
Nasil alamiyorlar hayret bisey ya

silik çizgi çıktı canım yaptım bi kere ama artık test almakta istemiyorum idrar testi güvenilir gelmiyor. Hastane cidden çok tuhaf bölgede başka hastane yok ama kan almıyor 3 saat yol gidecez kan vermeye
Ya insallah 3 saat gittigin yol pozitifle sonuclanir canim hayirlisi olsun♥️

Bakin bi bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20241031_150237_Gallery.jpg
    Screenshot_20241031_150237_Gallery.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 62
X