• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 11 aylık ve hangi yoğurdu veriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ddefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
84
0
96
İstanbul
kızlar benim kızım 11 aylık .. ekim doğumlu

babymixten sanırım sıkıldı. danonenin küp yoğurtları varya 6 lı. meyveli ondan veriyorum.

siz hangi yoğurdu veriyorsunuz. sizce bu 6 lı yoğurtlarda babymix kadar yararlımıdır?

Canım benim kızım önceleri benim mayaladığım yoğurdu filan hiç yemedi.Babymix filan da denedim yemedi. Sonra bi gün normal bizim yediğimiz yoğurttan verdim afiyetle yedi ve buraya konu açmıştım.
Çünkü tedirgindim. Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldu ve o gün bugündür hazır yoğurt veriyorum. Yaşını doldurunca içine bal da katmaya başladım. Büyümixler yoğurt değil birde. Peynirden yapılıyormuş. Kızım şimdi 13,5 aylık. Geçen ay başladım büyümix vermeye.Günde 1 tane, belki 2 oluyor çok nadir.
Şu ana kadar herhangi bir problem olmadı normal yoğurtla ilgili. Senin bebeğinde büyümüş verebilirsin bence.

benim oğlum 10 aylık günlük süt alıp, mayalıyorum. katkı maddesi en az ve en hijyenik olanının bu olduğunu düşünüyorum. Meyve ya da pekmezle veriyorum genelde.

Back