11 aylik.oglum

mimoza2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
295
382
103
Izmir
Merhabalar 11 aylik oglum var asiri hareketli canı isterse odaklanıyor bizi dinlemiyor onun dışında surekli hareket halinde. Al ver öğretiyorum alıyor bazen veriyor canı isterse ismine bakiyor çoğu zaman odalarda surekli peşimizde takip eder . Söylediklerimizi surekli taklit ediyor konuşma olarak. Anlamlı olarak iletişim amaçlı kelime çıkarmıyor. Isaret parmagini öğretmeye çalışıyorum. Bir nesneyi sorduğumda nerde diye rastgele bir yeri gösteriyor. Surekli hareket halinde olduğu için mama sandalyesinde filan oturmak istemiyor sallanıyor. Sosyal gülümsemesi var oyun oynuyor ce e yapıp bazen bise perdenin arkasına geçip. Hepimizin karakteri farklı olduğu için her bebeginde karakteri farklıdır muhakkak. Tamamen keyfine göre iletişim kurması bile keyfine göre yani. Sizin beyinleriniz nasil. Ha burada kupleri falan ust uste diziyor canı isterse oyuncklari amacına göre oynuyor istemezse fiydirup atıyor yada surukluyor

Söyledikleriniz oğlumla aynı 11 aylık o da haftaya yaşına girecek söylediklerimi taklit eder bazen anne baba der bilinçli olarak. Mama sandalyesi kullanamıyoruz artık kucağımızda yiyor

1 hafta sonra 12 aylık olacak. Normal bence. Benim bebegimde daha kelime kuramıyor. Anne diyor sürekli:) dede ata diyor. Başka bir anlamlı kelimesi yok daha. Ama konuşmaya benzer sesler çıkarıyor. Sanki şikayet eder gibi sesler çıkarıyor ağladığında anne diye ağlıyor. Aslinda ben yurt disinda olduğum için anneye eje deniliyor oda sürekli eje eje diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…