11 aylik oglum yurumeye basladi ve cok huysuz ....

toriii

Bocegim
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
356
3
46
- Yurtdışı
Merhaba ..
Oglum 11. Aya yeni girdi ve bir haftadir yuruyor
Ama bir sorunumuz var ..
Yurumeye baslamasi cok guzel fakat oyle huysuz olduki inanamazsiniz ,surekli miz miz ,yanindan bir dakika olsun ayrilamiyorum,yemiyor,icmiyor,uyumak istemiyor,yalniz kalmak istemiyor,oyuncaklariyla oynamak istemiyor,ne yapacagimi sasirdim..
Birde baba yaninda olunca yuzume bile bakmiyor ,disariya cikiyoruz babasi yanindan bir dakika ayrilsin kiyameti kopariyor ,ben kucagima aliyorum beni itiyor ,gorende yabanci biri kucagina aldi sanacak...
Sormayin ,cok uzuluyorum , evde yalniz oluncada hic bir yere birakmiyor ,tuvalete bile gidemiyorum okadar yani..
Ne oldugunu anlamiyorum..
Acaba yurumenin verdigi bir durummu, yoksa baska birseymi var anlamadim..
Sizlerde boyle bir durum yasadinizmi ?
Tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum..

merhaba.
benim oğlumda 13 aylık yürümeye başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor.dediğiniz gibi yürüdüğünden itibaren evin içinde hep arkamda geziyor,yalnız kalmak istemiyor,tuvalete gidiyorum bağıra bağıra kapıya vuruyor sanki çık der gibi.:)))
ama beni istememesi gibi bi sorunumuz yok şimdilik.onun bu davranışlarından dolayı gündüz biraz sesinizi yükseltiyorsanız eğer anlıyo olabilir o yüzden babaya düşmüş olabilir.oğlumda öyle be biraz sesimi yükseltip konuştuğum yada yemediği için kızdığım için(kendime hakim olamayıp)hemen babaya gidiyor.:26:

slm benim kızımda 11 aylıkken yürüdü şuan 13 ayına girdi peşimden ayrılmıyor oda yanımda olmak istiyor iyide yürüyo artık her yere gelmek istiyo ama sizinki biraz aşırı düşmüş size bizimki oyuncaklarıyla fln oynuyo rahat bıraktığı oluyo yani

Ikinizede cok tesekkur ederim..
Yurumeye basladi diye sevinirken hasta oldugunu ogrendim oglumun ,meger tum huzursuzlugu ondanmis ..
Simdi daha iyi sukur ..
Artik okadar yapmiyor ...
Umarim hicbir bebek hastalanmaz ..
Cok zor ve cok uzucu bir durum onlar derdini anlatmadiklarindan bu yolla anlatmaya calisiyorlar..
Malesef bizlerde tecrubeyle ogreniyoruz ..
Tekrar tesekkurederim..
Sevgiyle kalin..

Torii merhaba
sana özelden mesaj atamadım 100 tane mesaj göndermek gibi bir zorunluluk varmış.
benim sayfam kayboldu ortadan bende anlamadım nereye uçtu gitti.Neyse teşekkürler ayrıca tanıştığımıza sevindim . Hoşçakal.

Torii merhaba
sana özelden mesaj atamadım 100 tane mesaj göndermek gibi bir zorunluluk varmış.
benim sayfam kayboldu ortadan bende anlamadım nereye uçtu gitti.Neyse teşekkürler ayrıca tanıştığımıza sevindim . Hoşçakal.

Torii merhaba

Tamam canim anladim, sana ozelden yazdim, mesaj sayin tamamlaninca bana ozelden yazarsin ...
Merak ettim bende o yuzden sordum, ozelden yazissak daha iyi olur beklerim ben ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…