11 Aylik oglum gece uyku sorunu, anneler yardim lutfennn

d.dilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
53
3
96
39
İstanbul
Tecrubeli Anneler nolur yardimci olun Oglum 11 aylik bastan beri cok uyuyan bi cocuk diil ama en azindan 3 ay onceye kadar gece uyanma saatleri belliydi simdi 3 aydir duzendie bisey kalmadi haliyle bizdede yat kalk dayanamadigm icin yanima almaya basladim emzirip uyutup tekrar yataginakoyuyorum kac dk suruyo bende o aralarda uyuklamaya calisiyorum basli basina 2 saat uyudugumu bilmem yani. Herhangi bi sqglik problemi yok uyansin gulucukler sacar ama o uyku aralari uyanmalari tam uyanma degil ya surekli mizmiz agliyo soleniyo ne yapicani o da bilmiyo yatakta bi oraya bi buraya atiyo kendini sqnki bi turlu rahat etmiyo gibi ya cok uzattim nolur tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinicem uykusuzluktan ben hasta oldum iyice. Cocugu bu sebepten doktora goturmedim goturmelimiyim sizce cevremdekiler doktor ne dicek anca uyusturcak biseler verir onlarda zararli dedikleri icin goturmdim henuz.

mrb sizi çok iyi anlıyorum benimde 14aylık bir kızım var yaklaşık 2ay öncesine kadar sorunum sizden farksızdı ama uyguladığım yöntemle kızım artıkgece hiç uyanmıyor tavsiye ederim deneyin bence açtığım konulardan bulabilirsiniz kızımın uyumamasıyla ilgili konu açmıştım ve orda yaptıklarım yazıyo link vermek isterdim ama kopyalayamadım
dişide çıkıyor olabilir

benim de 12 ayından giden bi oğlum var bizde 12 aydır uykusuzuz. geceleri sürekli uyanıp ağlıyor ve emmek istiyor. huysuz olduğunda daha sık uyanıyor. bunun sebebi genelde diş cıkarması oluyo. diş cıkarma döenmlerinde daha sık kalkıyor. arkadaşlar genelde emen cocukların gece bu yüzden uyandıklarını söylüyorlar. büyüdükçe uyku düzeni normale döner inş. bize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…