- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 210969
kızlar ya bebişimin pişiği geçmedi gitti ne yapıcam varmı başına böyle gelen arkadaşlar ne yaptınız off çok içim acıyo gördükçe krem kullandım halada kullanıyorum ama faydası yok yardım edin bebeğim rahatsız değil ama tabi bilemem her alt açtığımda havalandırıyorum ama geçmiyo
çok saol canımya ben bez değiştirmedim çoktandır aynı markayı kullanıyorum ve pişiğe neden olduğunu anlamıştım uzun süre önce ve artık aylardır aynı markadan alıyoruz neyse ben kızımın altını ıslak mendille siliyodum ama yıkamaya başladım bazende ıslak mendilleri suda yıkayıp suyunu akıtıyorum öyle siliyorum bide arada gerçekten bu aralar tam vaktinde alıyorum bezini,çünkü hemen koku geliyo zaten pis şey,ya doktora götürdüm bana ikili bi krem verdi pişik için oğlumdada bunlardan kullanırdım küçükken hemen geçirirdi kızım garibim pek çekti bu pişikten doğduğundan beri kaçıncı ya off neyse bakalım geçmedi gitti iice sinir oldum yaa bide kabarcık halinde fazla pişiğede benzemiyo gibi bitarafı geçiyo öteki yerler kalıyo ordan buraya tekrar oluyo of ofCanım öncelikle çok geçmiş olsun...
Bugünlerde haifif hafif benim kızda da başladı...
Hemen ilk gün zeytinyağına başladım...
Sonraki bezinde hemen azaldığını gördüm..
Sanırım havalar ısındı ya ondan olabilir...
Islak mendil kullanma...
Suyla yıka bebeğinin altını...
Bez değiştirdiysen eski markana geri dön..
Etkisi olabilir...
Birde bir işe dalıp çocuğun altını uzun süre almadıysan
Altı pişer
Birde kaka yapınca
Çiş de ister istemez daha da yakar...
İlaç ismi yazamıyorum..
Ama doktora götür bu çocuğu Tuğbam...
Üçlü bir kremden oluşan karışım yazıyorlar...
Ama ben...
Zeytinyağı kullanıyorum...
Zeytinyağı saf zeytinyağı sür altına..
Havalandır her bezini açtığında...
a+d gold standart of protection diye bir krem var ne yap et bul hemen geçiriyor...