11 aylik bebekle tatil plani

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
merhaba:KK36:
Yazin gelmesi ile hepimizin ici kipirdamaya baslamistir:süslü: bu yaz bir tatil planimiz var, ancak beni biraz endiselendiriyor:KK17: Agustos basi gibi kendi arabamiz ile ege turuna cikacagiz. 11 aayini doldurmak uzere olan bir bebegimiz var:anne: Ege de Canakkaleyi gormeyi cok istiyoruz, onun disinda kesinlikle gidin ve gorun diyeceginiz yer oneriler, tatilde yaninizda olmazsa olmaz diyeceginiz esyalar ve en en onemlisi bebekle tatil tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Bir de konaklama icin kamu kuruluslari mi butik oteller mi daha iyi olur karar veremedik. Sizce hangisi daha iyi ? Gerci yer olur mu o donemler de :işsiz:
Bu arada kanguru kullaniyorum, yazin kullanabilecegim ergonomik yazlik model onerebileceginoz var mi? sicaklarda perisan olmayalim :bicak:

Son düzenleme:
Biz de oğlum 8 aylıkken gitmiştik ilk. Hiç korkmayın çok eğlenceli oluyor. Yanlız 11 aylık bebek sanki biraz ağır olmaz mı kanguruda , beliniz falan ağrımaz mi ?

Ben baston bebek arabası götürmüştüm. Rahat geçmişti.

Biz de oğlum 8 aylıkken gitmiştik ilk. Hiç korkmayın çok eğlenceli oluyor. Yanlız 11 aylık bebek sanki biraz ağır olmaz mı kanguruda , beliniz falan ağrımaz mi ?

Ben baston bebek arabası götürmüştüm. Rahat geçmişti.
Boyle olumlu yorumlar gorunce motive oluyorum tesekkur ederim.
Kanguru ergonomik oldugundan cok bel agrisi yapmiyor. Kizim da cok seviyor kanguruyu. Bebek arabasini bir turlu sevemedi. Icin de durmuyor ama biz
Baston bebek arabasinida yanimiza alacagiz.

Merhaba bayanlar bizde tatil düşünüyoruz iki çocukla nasıl olir korkuyorum açıkçası biri 6 diğeri 1.5 yasinda fethiye düşünüyoruz varmi bildiğiniz uygun kiralık pansiyonlar

Merhaba bayanlar bizde tatil düşünüyoruz iki çocukla nasıl olir korkuyorum açıkçası biri 6 diğeri 1.5 yasinda fethiye düşünüyoruz varmi bildiğiniz uygun kiralık pansiyonlar
sizin durum bizden de zor ins guzel tatillerimiz olur. Yavrularimiza da iyu gelir

X