- Konu Sahibi tugbayberk
11-12 AYLIK BEBEK MENÜLERİNİ PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR benim gibi ne yapacağını şaşıran annelere yardım:)
ayberk'in 1 günde yedikleri
sabah kalkar kalkmaz devam sütü 120 ml ancak içiyor
10:00 kahvaltı (bir yumurtanın sarısı reçel veya pekmez labne peynir bir kaç bisküvi)
12:00 12:30 arası herhangi bir çorba yanında yoğurt
14:00 de devam sütü yada normal süt
14:00 16:00 arası uyku kalkınca meyve püresi
akşam 18:00 18:30 arası ona göre bişey varsa biz ne yersek onu yoksa cevizli muhallebi
yatarken 21:00 devam sütü içer yatar
BİZİM BÖYLE DOĞRUMU BESLİYORUM BİLMİYORUM GÜNDÜZLERİ İYİ DE AKŞAM ÖĞÜNÜNDE MUHALLEBİ KAŞIK MAMASI FALAN VERMEK İSTEMİYORUM AMA ÇORBADA PEK TOK TUTMUYO SİZLER AKŞAM ÖĞÜNÜNDE NELER VERİYORSUNUZ ÖZELLİKLE MENÜLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
birde yeni denediğim ve ayberkin çok sevdiği çorbayı paylaşayım sizinle
BAL KABAĞI ÇORBASI
1 HAVUÇ 1 BARDAK DOĞRANMIŞ BAL KABAĞI 1 PATATES ÇEYREK SOĞAN BUNLARI HAŞLIYORSUNUZ HAŞLANDIKTAN SONRA DİLERSENİZ 1 BARDAK SÜT VE AZ ZEYTİNYAĞI KOYUP EZİP BİRAZ DAHA KAYNATIYORSUNUZ SONRA AFİYET OLSUN :)
ayberk'in 1 günde yedikleri
sabah kalkar kalkmaz devam sütü 120 ml ancak içiyor
10:00 kahvaltı (bir yumurtanın sarısı reçel veya pekmez labne peynir bir kaç bisküvi)
12:00 12:30 arası herhangi bir çorba yanında yoğurt
14:00 de devam sütü yada normal süt
14:00 16:00 arası uyku kalkınca meyve püresi
akşam 18:00 18:30 arası ona göre bişey varsa biz ne yersek onu yoksa cevizli muhallebi
yatarken 21:00 devam sütü içer yatar
BİZİM BÖYLE DOĞRUMU BESLİYORUM BİLMİYORUM GÜNDÜZLERİ İYİ DE AKŞAM ÖĞÜNÜNDE MUHALLEBİ KAŞIK MAMASI FALAN VERMEK İSTEMİYORUM AMA ÇORBADA PEK TOK TUTMUYO SİZLER AKŞAM ÖĞÜNÜNDE NELER VERİYORSUNUZ ÖZELLİKLE MENÜLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
birde yeni denediğim ve ayberkin çok sevdiği çorbayı paylaşayım sizinle
BAL KABAĞI ÇORBASI
1 HAVUÇ 1 BARDAK DOĞRANMIŞ BAL KABAĞI 1 PATATES ÇEYREK SOĞAN BUNLARI HAŞLIYORSUNUZ HAŞLANDIKTAN SONRA DİLERSENİZ 1 BARDAK SÜT VE AZ ZEYTİNYAĞI KOYUP EZİP BİRAZ DAHA KAYNATIYORSUNUZ SONRA AFİYET OLSUN :)