11 aylık bebeğin dişleri neden kararır ?

Gullusen

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
9.606
3
683
41
11 aylık kızımın dişleri karardı neden olur acaba ?
bu ara fazla antibiyortik kullandı ondan olurmu ve geçermi bilgisi olan varsa yazsın lütfen ...
:26:

demir ilacı kullanıyor musunuz. dişlerine değerse karartır. Dişine değdirmeden vermek gerekir

11 aylık kızımın dişleri karardı neden olur acaba ?
bu ara fazla antibiyortik kullandı ondan olurmu ve geçermi bilgisi olan varsa yazsın lütfen ...
:26:

canım antibiyotik etkiliyor evet ama arkadaşlara katılıyorum demir damlasıda yapıyor. doktor damladan sonra su ver dedi. o zman leke yapmaz demişti.

bende arkadaşlara katılıyorum demir ilacı yapıyor ilacı verdikden sonra su verin ağzı temizlensin .Benimde oğluşumda oldu yanlız şimdi 14 aylık demiri kestik dişlerdeki lekelerde kendiliğinden geçdi telaş yapmayın zamanla geçiyor

canım en başta demir olmak üzere kullandığınız bir çok ileç yapabiliyor. Benim oğlumunda sanki çürük gibi tam dişinin ortasında siyah izler oluşmuştu çok korktum çürüdü diye çocuk diş hekimine götürüdük iki dakikada temizledi eskisinden bile güzel oldu ama ilaçlara devam ettiğimiz için şimdi hala oluyor ama fırçalıyorum ara ara..
Diş hekimi bize diş fırçalaması gerektiğini söyledi eğer fırçalatmazsa ıslak gazlı bezle silin dişlerini demişti. Deneyebilirsin diş fırçalamak için erken olabilir ama gazlı bezle silebilirsin.

bu önemli bir sorun gerçekten demir yada antibiyotik mutlaka sonrasında dişler temizlenmeli.kuzenim dişleride böyle idi suan 6 yasında agzında diş kalmadı sürekli dişlecide cocuk.çürüklerle bas edemiyor bu yaşta doldu köprü dolu agzı.annesi çok pişman ihmal ettiği için

benım bıldığımde yanı doktorumuzun dediği antibiyotikle demır ılacını aynı anda vermıcekmıssın...antıbıyotık kullandığın ara kes sonra devam et...

evet konuyu açalı baya oldu ama demir ilacı yapıomuş gerçekten

kızım kansızdı bayada kullanık şuan iyi bıraktık şükür ve karartılar geçti

böle problemler yaşayanlar korkmasınlar benim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…