merhaba anneler 1 haftadir asiri sekilde moralimi bozan uykularimi kaciran bir durum var. bebegimi mama sandalyesine koyar koymaz hizli bir sekilde ileri geri sallaniyor hic durmadan. eline oyuncak verdigimde firlatiyor bakmiyor bile. en sevdigi oyuncagi versem de yok yine atiyor. yerde otururken yapmiyor bu hareketi ama ne zaman ki mama sandalyesine koyayim direkt sallanmaya basliyor. hani desem ki hosuna gitti, kesfetti. ama birakmiyor 10 gun oldu nerdeyse. suan bu satirlari yazarken de cok gerginim. goz kontagi var, ismi soylenince de bakiyor, tepki veriyor. hatta oglum odasinda oynarken baska odadan seslendigimde kahkaha atiyor, seviniyor. bir de eskiden sevdigi dokundugu oyuncaklara dokunmak istemiyor. ornegin dışı kumas olsan cingirak sesli bir topu vardi. bugun ona dokunduramadim. dokunmak istemedi. bunun gibi bi cok oyuncak daha var dokunmak istemedigi. duyusal hassasiyet mi olustu diye dusunmeden edemiyorum. uykularim kaciyor. bu hafta ici 2 farkli cocuk doktoruna goturecegiz ama bir de sizlere sormak istedim. bebegini buyuturken (11 aylik 1 yas civari) bu sallanma davranisi olup da sonra birakan bebekler var mi? bir de sizce neden dokunmak istemiyor ?