Kizlar meraba... Canim cok sikkin ve aglayrak yaziyrum her satirimi
Benim oglum 11 aylik suanda onu cok seviyorum fakat bazen o kadar cok bunaliyorumki onunda mizmizliklari herseye aglar olusu bir araya geldigi zaman kendimi tutamiyorum vebazen cok azarliyorum yuzume bakip masum masum aglamaya baslayincad kahroluyorum. Evde kayinvalidemle oturuyorum evimiz dublex altli ustlu oturuyoruz. Hep kendim ilgileniorum evin isi olsun cocuk olsun bazen ayakta duramiyck hle geliyorumm. Kayinvalideme versem cocugu 5dk bksin dinleniyim diye oda cocuk elini biseye uztsa kiziyr yurutece bindiriyor ben bilmiyorum sanki yurutece bindirmeyi yurutecle televizyina vitrine gidiyor bagiriyor cocuga od agliyor dynmiyorum geri aliyorum babasina versen oda ayni 10 dk sonra durmuyr al cocugu diyer basliyor... bu siralar dha kotuyum maddi sikintilarimiz var bunaldim ck bunaldim oglumda dis cikaricak cok huysuz cok mizmiz herseye agliyor bu siralar thmmul edemeyip cok bagirip azarliyorum yine aklima geldi ve oturdum hickiriga boguldum hic yapmazdim kizlar hayatta bagirmam esimle kayinvlidem cok azarlyip bagirir icim parclanir bogacak dereceye gelirim onlar kizarim ama bu siralar cok kotuyum
(( nolur bana bi akil verin cocuguma bagirdikca lanet ediyrum kendime ona rgmen gelip gozlerime bkip annem deyip sarilinca kahroluyorum ;(((