oglumun uykusu 2 gün öncesine kadar çok iyiydi gece sadece 1 kez kalkıyordu. şimdi ise sabaha kadar sallıyoruz çocugum ayaktan alıp yataga koydugumuzda hemen uyanıyor. ayagımızda ise sürekli sıçrayarak gözlerini açıyor neden olabilir bilginiz varmi çok üzgün ve endişeliyim
kızlar okuyunda yatırın benimde bi dönem uykusunda sıçrayarak uyanırdı okuyun rahatlasın cevşen asın beşiğine vede yattığı yerde kırıntı olmasın bunada dikkat edin korkuturlar derler
bayram yeni geçti ya,canım.bayramda çok kişi görüp sevdiyse göz değmiş olabilir.nisan annesinin dediği gündüz,gece yattığı yere dikkat et,yiyecek dökülmüş olabilir.uyumadan önce bir güzel oku.ayrıca,ben insanlar bebeğimi severken,öperken vs.içimden sessizce kısa dualar okuyorum.benim bebeğimde de aynısı vardı,ama yeni yeni düzelmeye başladı.belki bir geçiş dönemi olabilir.biz de diş çıkrtacak olmasına bağlıyoruz,bakalım hayırlısı.
oglum resmen huy değiştirdi çok mızmız kucaktan inmek istemiyor uyumak istiyor ama bir türlü uyuyamıyor oysaki çok uysal bir bebekti ne olduda böyle oldu anlayamadık
geçmiş olsun canım.Şimdi kundakdada durmaz ki biraz büyümüş.
benim kızımda 11 ayı doldurcak yakında.
Oda azda olsasıçrıyo bi iki gündür.heralde bişeyden korktular