• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aylık bebeğim meme emmiyor nolduki :S

minnakkk

Büyümicktk itiraf EThadi!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.928
112
163
İstanbul
arkadaşlar 11 aylık kızım nerdeyse 7/24 meme emerken dunden beri emmiyor. meme meme dıye söylenıyor ama agzına aldıgında tiksinir gibi cıkarıyo hemen ağzından. sütüm var, temiz de bi kadınım çok şükür. gögüslerim temiz yani. kötü falanda kokmuyorum.. bebekken bıkac kere emzık vermeyı denemiştim, tiksinerek attıydı agzından bu ne beeee der gibi. aynısını yapıyor yaaa :S

neden olurki?? fikri olan varmı? ben kızımı emzırmeyı bırakmak ıstemıyorum. sağdım sutlerımı dolapta hep. bardaga koyuyorum ılıtıp içiriyorum ama hemen soğuyor, soguyunca da içmiyor. kalakaldım öyle

bazen oyle oluyor kendiliğinden vazgeciveriyorlar. benım oglum 8 aylıktı bunu yaptıgında :5: cok uzulmustum. o emmeyıncede sütüm kesildi zorla 1 yasına kadar sagıp içirdim. sütünüz azalmıs olabılır mı mesela sagdıgınızda ıkı gogusten ne kadar sut cıkıyor?

benimde 13,5 aylıkken kesiverdi..ağla ağla öldüm..genede umudunuzu yitirmeyin..sütünüzün tadına bakın bi..gerçi benimki hala tatlıydı ama kesti kızım..sonrada mastit oldum zaten hiç agzını sürmedi bidaha..bıraktırmak çok daha zor diyerek avuttum kendimi :52:

canım naptın emiyormu?
kızlar bende öğlen eve emzirmeye gidiyorum.bugün emmedi.naptıysam almadı bi türlü
ağla ağla bi hal oldu.işe geldim hala ağlıyorum sinirimden.
1.5 saat önce yoğurdunu yemiş bir kase ama yinede emmesi gerekiyordu değil mi :43:

yok yok yok emmiyor :(((
dün sütümün tadına baktım, tadı değişmiş
tatlımsı gene ama eskısı gıbı değil

2 arkadasım hamile kalınca sütün tadı değişir cocuk anlar bırakır demişti
test yapmıstım bısey cıkmamıstı, bakalım bıkac gune gene yapıcam günüm gecıkırse... :(

senınkınınde 1.5 saat olmnus yogurt yıyelı, emmesı gerekıodu. gerçi 1 hafta gecıkmelı yazıorum ama emiyordur inşaAllah

Napıyosun peki canım.sütünü sağıyormusun?kaşıkla versen yine mi almıyor?
merak ettim haberdar et.
evet hamileysen sütünün tadı değişir doğru canım
bizimki pek iştahlı bir bebek değil
emzirdiğimde uyutacağımı sanıyor.sanırım ondan almıyor.

Son düzenleme:
herseyı denedım ben kaşıkla verdim, cicibebe karıstırarak verdim, biberonla verdim hıc bırı fayda etmedi.. inek sütüde içmiyor. artık severek yediği diğer seylerıde yemıyor. tarhana corbası mesela 3-4 kepçe içerdi. ıspanak yerdi, patatesi cok severdi. bı tek makarna yıyor. doktora gittim bişeyide yok. cicibebeyi suyla eritip bıberonla verıyorum sadece onu yıyor. doktor vıtamın verdi. ustteki iki dişinin yanları kabarmış. belki huysuzlugu ondandır dedi. geceleride uyku uyumuyoruz bu arada... gece 2 bucukta kalkıyo sabah 5 bucuk 6 ya kadar ayaktayız

Back