İlk 6. Ayda ek gıdaya başladığımızda tadımlarla iyi gidiyorduk. Bazen kendisi yiyebileceği şeyler de veriyordum ama genelde sulu sebze yemekleri tarzı yaptığım için kendim yedirdim. 7. ve 8. ayda iyi geçti. Tamamen püre de vermedim taneli yedirmeye çalıştım.
sonraki aylarda ağzını açmadı ama en azından eline oyuncak verince yiyordu . Şimdi 11. ayında ve püskürtmeyi öğrendi ne versem püskürtüp çıkartıyor. Taneli şeylere karşı birşey oluştu yutamıyor gibi ağzında bekletip çıkarıyor. çiğneme hareketi de yapmıyor.
Bir de kafaya takma sebebim zayıf olması 8 kilo.
Kahvaltı bi şekilde iyi yapıyor. Tama yakın omlet, yarım muz, 1 tatlı kaşığı pekmez yiyor. Öğlen ve akşam çok zor geçiyor. Yemediği bişeyse tamamen reddediyor. Yediğinde 80 gr civarı yiyor mutfak tartısından gözlemledim zayıf olduğu için.
sadece çorba da olsa yemek de olsa 80 gr midesi mi bu kadar alıyor bilmiyorum.
Zaten süt yetersizse diye ek devam sütü verince de max 100 ml içer.
sonraki aylarda ağzını açmadı ama en azından eline oyuncak verince yiyordu . Şimdi 11. ayında ve püskürtmeyi öğrendi ne versem püskürtüp çıkartıyor. Taneli şeylere karşı birşey oluştu yutamıyor gibi ağzında bekletip çıkarıyor. çiğneme hareketi de yapmıyor.
Bir de kafaya takma sebebim zayıf olması 8 kilo.
Kahvaltı bi şekilde iyi yapıyor. Tama yakın omlet, yarım muz, 1 tatlı kaşığı pekmez yiyor. Öğlen ve akşam çok zor geçiyor. Yemediği bişeyse tamamen reddediyor. Yediğinde 80 gr civarı yiyor mutfak tartısından gözlemledim zayıf olduğu için.
sadece çorba da olsa yemek de olsa 80 gr midesi mi bu kadar alıyor bilmiyorum.
Zaten süt yetersizse diye ek devam sütü verince de max 100 ml içer.