Çocuk Hastalıkları 11 Aylık bebeği olanlar.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
118
46
Arkadaşlar benim oğlum 11 aylık 8 kilo 74 cm. boyunda. Ek gıdaya başladım başlayalı isteyerek bir türlü yemek yemiyor. Reklam açıyorum öyle yiyor. O da son günlerde ona da kanmıyor artık. Öyle fazla da emmiyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl alşacak yemak yemeye. Acaba iştah açıcı birşeyler varmıdı acaba.
Henüz emeklemiyor sıralamıyor. Bu da canımı sıkıyor. Ama uzunca bir zamandır ellerinden tutup yürütmemizi istiyor. Bayağı hızlı hızlı adımlar atıyor ama tay tay da duramıyor. Acaba neler yapabilirim bu iştahsızlığına ve fiziksel gelişimine. Biliyorum her çocuk farklıdır ben bir eğitimciyim ama gelgelelim anneyim işte. Anneler yardımcı olun sizinliler ne durumda neler yapabiliyor ve iştahları nadıl....

fikri olan yok mu arkadaşlar 25 kişi bakmış ama yorum yazan olmamış

valla benim oğlum 22 aylık hala isteyerek yemek yediğini görmedim.
ilk başlarda bende reklam izletiyordum,bir süre sonra sıkıldı ondan.
sonra eline değişik şeyler vererek idare ettik bir süre.
şimdi bile her kaşıkta ağlıyor yutana kadar.
ve hala püre yiyor oda ayrı bir dert.
vitamin şurupları kullandık biz iştah açar dediler ama ben değişiklik göremedim.
bazı çocuklar emeklemeden yürür derler belki sizinkide öyle yapacaktır.
yürüteçe koyuyormusunuz,ben koymuştum12.ayda yürümeye başlamıştı.

canım benim oğlum da 11 aylık yemesinde problemi yok ama bu aralar diş çıkarma durummuz yine başladı arada yemek yerken huysuzlaşıyo bundan 3 hafta önce tam iki hafta biberonu reddetti biz mamayı bıraktı dedik son bir haftadır geri düzeldi yemeye başladı normal yemekde yiyor sorunu yok pütürlüyede alıştı ilk zamnlar öğürüyodu arada yine yapıyo gerçi benim oğlum 9 aylıkken emeklemeye başaldı geç emekledi şuan çok hareketli evimiz dubleks merdivenleri çıkıyo bende arkasındayım tabi koltuğub kenarlarından tutunup kalkıyo ve kenarlardan yürüyo normal yürümeye henüz başlamadı merak etme seninkide yapcaktır bunlar günlük hata saatlik yeni yeni şeyler yapıyolar birde bakmışsın tutunup kalkmış vay haline o zaman:)

oğlum 14 aylık hala sadece emiyo ve bir mamamız var gerekli besini alabilsin diye onu içiyo az da olsa yiyosa hiç üzülmeyin bizede minadex fer verdi doktorumuz iştah açar diye ama anlayamadık açtı mı açmadı mı yemek yemiyo ama mama içmeye başladı belki bunda etkili olmuş olabilir :)) oğlum hiç emeklemedi hala da uğraşmaz ve hala sıralıyo :)) 1 yaşında başladı tam anlamıyla sıralamaya biraz tembel sağolsun belki sizin bebeğinizde bizimki gibidir hiç üzülmeyin hepsi olur zamanla ben artık takmıyorum tabi insanlar bişey söylemese daha iyi olacak ama onlarda susacaklar inşallah :)) her çocuğun belli bi zamanı var yürümek konuşmak yemek yemek için demek ki bizimkilerin daha gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…