• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 11 ay 22 günlük kızım yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebru_lii

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
71
11
18
34
Kızım 11 ay 22 günlük ve yemek düzenimizi pek oluşturamadık malesef :( Bi gün yediğini diğer gün yemiyo :( Yumurta ve peyniri ağzına koymuyo, balık ve et gruplarını çok seviodu şimdi yemiyo:( napmalıyım ? düzenli hiç bişey yemiyo sadece abur cuburdan vazgeçmioo :(

benim kızımda 11 aylık benimkide öyleydi diş çıkarıyomuş hiçbişey yemiyodu aynen yumurta peynir bende ısrar etmedim şidi diş ağrısı biraz hafifledi ve biraz yiyo ben şunu anladım çok çabuk sıklıyo yediklerinden biraz ara ver özlesin bakalım ne yapacak

benim kızımda 11 aylık benimkide öyleydi diş çıkarıyomuş hiçbişey yemiyodu aynen yumurta peynir bende ısrar etmedim şidi diş ağrısı biraz hafifledi ve biraz yiyo ben şunu anladım çok çabuk sıklıyo yediklerinden biraz ara ver özlesin bakalım ne yapacak

teşekküe ederim cnm inş bişeyler yedirebilirim. sadece diş ağrısından yapıo desem abur cuburu nasıl yiyor bilmiyorum :( biraz kendi haline bırakmayı denicem bakalım inş iştahı yerine gelir :)

kızlar benim kız da 11 aylık ve çok da iştahlı bie bebek değil.herzaman yediği şeyleri bazen yemiyor.denemek gerekiyor yani.patates püresi deneyebilirsin.benim kız ona hayır diyemez.patatesi haşladıktan sonra iki üç yemek kaşığı süt ve biraz tereyağı ile ezip veriyorum.güzel yiyor.bir de makarna haşlıyorum onu da tereyağı ile sosluyorum onu da yiyor.

kahvaltı bir çok bebeğin sorunu sanırım.benim kız da yemiyor.peynir zaten ağzına almaz.yumurtayı da domatesle menemen yaptığımda biraz yiyor.onu da deneyebilirsin.sebzeli pirinç pilavı dene yumuşak kıvamlı lapa gibi olandan.aklımabunlar geliyor.

kızlar benim kız da 11 aylık ve çok da iştahlı bie bebek değil.herzaman yediği şeyleri bazen yemiyor.denemek gerekiyor yani.patates püresi deneyebilirsin.benim kız ona hayır diyemez.patatesi haşladıktan sonra iki üç yemek kaşığı süt ve biraz tereyağı ile ezip veriyorum.güzel yiyor.bir de makarna haşlıyorum onu da tereyağı ile sosluyorum onu da yiyor.

kahvaltı bir çok bebeğin sorunu sanırım.benim kız da yemiyor.peynir zaten ağzına almaz.yumurtayı da domatesle menemen yaptığımda biraz yiyor.onu da deneyebilirsin.sebzeli pirinç pilavı dene yumuşak kıvamlı lapa gibi olandan.aklımabunlar geliyor.

tariflerin için teşkrler cnm ama patatesin malesef hiç bir türünü yemiyor . bazen canı isterse :) diğerlerini de denicem.:56:

Back