11.11.11 deki dis mekan cekimimiz:)

aaaaa cok guzelmis insallah istedigin gibi olur:)) biz aslinda hidiv kasri istoyoduk ama kis gunu oldugu icin yagmur yagarsa alternatif olarak haydarpasayi dusunmustuk ki iyiki de dusunmusuzz o hafta gunluk guneslikken o gun nasil soguk ve oyle bi yagmurluyduki ii ki alternatif olarak konusmusuz fotografcilarimizda cok iidi cok sukur hersey cok guzel oldu:) insaallahh seninde icine sinen en guzel sekilde olur dugunun ve cekimin cunku dugun falan hepsi geciyorda geriye bi tek fotograflar kaliyo iiki dis cekim yaptirmisiz diyoruz esimle cok guzel bi ani:)

Canım çok beğendim Maşallah nazar değmesin çok güzel çıkmışsınız. Zaten bu dış mekan çekimlerine bayılıyorum. Bende böyle istiyorum ama mekan ve fotoğrafçı çok önemli.

kesinlikle mekan ve fotografci cok onemli ama en onemlisi fotografci ben fotograf cekimimizi yapan arkadaslara cok tesekkur ediyorum sanki kirk yillik dostumuzmus gibi davrandilar, dugun gunu gergin olunuyo ister istemez ama cok yakin ve samimiydiler cok eglenceli iki bucuk saat gecirdik ahh bi de soguk olmasaydi cok daha guzel olacakti. o gelinlikle biraz zor oldu cekim amaa degdi yanii cok sukur:) seninde gonlune gore olur insallahhh cok guzel atlatirsiniz o gunleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…