• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.11.11 deki dis mekan cekimimiz:)

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
resimleri nasil kaldirabilirimki

Eklentiler

• $1-1.jpg
    $1-1.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 248
  • $2-2.jpg
    $2-2.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 215
  • $3-1.jpg
    $3-1.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 250
  • $4.jpg
    $4.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 227
  • $5.jpg
    $5.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 252
  • $6.jpg
    $6.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 163
  • $7.jpg
    $7.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 235
  • $8.jpg
    $8.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 223
  • $9.jpg
    $9.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 189
  • $10.jpg
    $10.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 182
  • $kapak.jpg
    $kapak.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok tatlısınız, çok yakışmışsınız, 1 ömür boyu mutlu olun inşAllah.

Gelinligin cok güzel.
Mutluluklar dilerim bir ömür boyu.
Dügün tarihiniz de ayri bi güzel :))

Mutluluklar dilerim resimler çok güzel bende dış çekim istiyoruum :52:

Off off bayıldım fotolara yaa :)
Allah nazarlardan saklasın canım gelinliğin üstüne bayıldım , kolları tam istediğim tarzda.
mekanlara da bayıldım Allah mesut etsin, darısı başımıza.

Off off bayıldım fotolara yaa :)
Allah nazarlardan saklasın canım gelinliğin üstüne bayıldım , kolları tam istediğim tarzda.
mekanlara da bayıldım Allah mesut etsin, darısı başımıza.

canim sagolasin benim de cok icime sindi kis gelini olunca boyle daha cazip geldi sagolsun gelinligimi de cok guzel diktiler:) sizin dugununuz cok daha guzel olur insallahh cok stresli fakat cok eglenceli dakikalar tadini cikarmaya bak:) o sogukta ne isin var dediler bana hep ama o anlardan en guzel bu fotolar kaldi geriye yine olsa yine donarim ama yine cektiririmmm:))) sen de tadini cikarmaya bak kimsenin ne dedigini umursama bence:) cunku boyle zamanda akil veren cok oluyo:)

gelinliğiniz çok güzel,mutluluklar dilerim..mekan seçimi de süper olmuş!

canim sagolasin benim de cok icime sindi kis gelini olunca boyle daha cazip geldi sagolsun gelinligimi de cok guzel diktiler:) sizin dugununuz cok daha guzel olur insallahh cok stresli fakat cok eglenceli dakikalar tadini cikarmaya bak:) o sogukta ne isin var dediler bana hep ama o anlardan en guzel bu fotolar kaldi geriye yine olsa yine donarim ama yine cektiririmmm:))) sen de tadini cikarmaya bak kimsenin ne dedigini umursama bence:) cunku boyle zamanda akil veren cok oluyo:)

Amin canım benim inşalllah. Evet ben olsam bende böyle yapardım :) tahmin edebiliyorum laf eden çok olur ama mutlu olacak biziz demi :)

Masallah :nazar: Cok hos görünüyorrsunuz alllah bir ömür boyu mutlu mesut etsin insallah :nazar:

Bende seneye evlenicem hayirlisi ile senin gibi kollari dantelli gelinlik giyinmek istiyorum ve sonunda sayende kollari dantelli gelinlik giyinmis bir gelin gördüm.. Cok yakismis...:34:

Cok guzel canim ya ozelliklede haydarpasayi bende istiyorum cekim icin ama su an cekim yapilio mu bilmiom biliyosun haydarpasanin varligi muallak biraz artik =( bizim icin anisi var oranin birbirimizi daha onceden taniyorduk biz hazirlikta ayni siniftaydik fln sonra nette denk geldk yazistk ettik derken olan oldu =) ben eskisehirden iste geldigim icin ilk orda gorusmus olduk :8: umarim bende haydarpasada cekim yaptirabilirim mutluluklar:16:

Canım çok beğendim Maşallah nazar değmesin çok güzel çıkmışsınız. Zaten bu dış mekan çekimlerine bayılıyorum. Bende böyle istiyorum ama mekan ve fotoğrafçı çok önemli.

Masallah :nazar: Cok hos görünüyorrsunuz alllah bir ömür boyu mutlu mesut etsin insallah :nazar:

Bende seneye evlenicem hayirlisi ile senin gibi kollari dantelli gelinlik giyinmek istiyorum ve sonunda sayende kollari dantelli gelinlik giyinmis bir gelin gördüm.. Cok yakismis...:34:

cok guzel duruyo bi de ben cok rahat ettim oyun oynarken falan istedigin gibi hareket edebiliyosun:) ayrica guzel yorumlarin icinde cok tesekkur ederim:16::16:

Back