• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 11.10.09 Nişanımm varr

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
D

dolly5

Ziyaretçi
herkeze merhaba , bugün üye oldum ve 2 gün sonra nişanım var.
sorunum erkek bohçası , yardımcı olurmusunuz bana
fazla abartmamak şartıyla alınacak şeyleri aldım bohça yapıcaz ama o bohçayı süslemem lazım ve konu hakkında hiç bir fikrim yokkk. şöyle tülle üstünden geçip kurdele üstüne nazar boncuk vs. yapsam çok basit kaçarmı
fikirlerini bekliyorummmmmm:sm_confused:

canım biz böyle yaptık. etrafını tülle sarıp süslü kurdeleyle bağladık. bi de küçük kelebekler buldum onlardan diktim dört yanına

boha003.jpg

basit kaçmaz bence. benimkinde hiç süs yoktu. ben de burdan öğrendim zaten süslemeyi baktım herkes süslüo ben de süsledim. biz bohça almıştık kayınvalidem kendisi işlemiş

em4561 istediğim tam bu tarz bişi çok güzel olmuş , erkek bohçasının çok da abartılı bişi olmasını istemiyorum. tek sıkıntım bu tarz tülü nerden bulucam mafoldumben

geçen haftasonu da benim nişanım vardı. annemler daha dün götürdüler damat bohçasını. pijamasını, iç çamarışını ve çorabını bohçaya koymuş. gitmiş deri bir tepsi almış. içine traş takımları, parfüm, kemer, terlik ..vs koymuş, bir yerine de bohçayı oturtmuş. Beyaz tül almış sarmış onu, tepeden büzmüş, lacivert ve gümüş kurdeleyle bağlamış. üzerinede birkaç tane nazar boncuklu çengelli iğne takmış. bohçanın ve tepsinin içine de atmış nazar boncuğu. ama foto çekmemişler, çekseydi koyardım.

gözümde canlandırabliyorum :) evet gayet güzel olmuştur eminim . peki bu tül gibi olan şeyi nerden alabilirim ben tülcü , tuafiye vs.vs. ????. bu konularda hiç bilgim yokda kusura bakmayım :bbo:

gözümde canlandırabliyorum :) evet gayet güzel olmuştur eminim . peki bu tül gibi olan şeyi nerden alabilirim ben tülcü , tuafiye vs.vs. ????. bu konularda hiç bilgim yokda kusura bakmayım :bbo:

tuhafiye yada kumaş satan herhangi bir yerden bulabilirsin blunması zor bişey değil

o bohçalar hazır satılmıyor mu alıverin
zemuszemus

bende iki tane hazır işlemeli bohça alıp koymustum

Back