Saç Rengi ve Saç Boyama 11.1 ile 7.1 karışımı???

kızlarr geçen gün 11.1 in yarısı ile 7.1 in tamamını karıştırıp boyadam bütün turunculuk gitti çok şükür dün kolestonun katoloğuna bakıyodum saç rengimi tuttum üstüne 7.0 la aynı renk olmuşş

canım zemındekı saç rengi neydi acaba ve ortaya nasıl bı renk cıktı?:97:

canım bende koleston 11.1 ıle 9 numarayı karıstırıp boyamıştım cok hoş bı renk cıktı şuan saclarım altın sarısına yakın ama kullu renk oldugu ıcınde cok dogal duruyo geçen gun kuaforde fon cektırırken baya bı ılgı gordu yanı:))

pelit fotografını beklıoruz

canlarım kpss ye hazırlandıgım ıcın sureklı gıremıyorum ve yenı uye oldum resım koyabılırmıyımkı bellırlı sayıda msj yazmıs olma sartı gıbı bıseyler bılıyodumda

biri çok açık biri koyu neden ortasını boyamak yerine bunları karıştırmayı düşünüyosun özel bi nedeni var mıdır çünkü bir de yarı yarıya katmıssın sanırım biri baskın olsa neyse diycem merak ettim tatlım =)

ayyy kızlarr çok özür dilerimm ben burayıı unutmuşumm yaa 2 ay olmuşş saçım da değişti tabi yıkadıkçaa akıyoo ilk zamanki kumrallığı kalmadıı biraz zaman geçsinn bu seferr yarım kutu değil bi kutu 11.1 katcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…