11.01.2012 yaşadığım en berbat doğum günümdü :(((

sevfurkereym

profosyonel ev hanımı:)))
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
17
318
İzmir
Dün doğum günümdü ve ağlayarak geçti.sabah uyandığımda zaten bi sıkıntı terslikle uyandım.öğlen oğlumu okuldan aldım çocuğun her yaptığı battı sanki ağladım sinirimden ev üstüme üstüme geldi.ve sonrada kötü haberi aldım çocukluğumun geçtiği bahcesinde oynadığım gelin olup çıktığım evimiz yanmıştı. Annemler antalyadalar 9 yıldır.ben izmirdeyim ve burdada evleri vardı.yazları gelip kalırlardı ve dün evimiz kül oldu.komşular aradığında yığıldım kaldım gidemeyişimin çaresizliği yanan geçmişim......küçük bebeğim var evimlede evimiz mesafeli ve hava soğuk.sadece şimi arayabildim.gitmiş 2 itfaiye zor söndürmüş duvarlar yıkılmış herşey kül olmuş....ve bunu yapanda bir gece önce evimize giren bikaç serseri...eşimle kardeşleri gidip polisle çıkartılar öğlende nezaletten çıkıncada o hırsla evi yaktılar.çünkü durduk yere boş ev yanmaz.elktrik şalteri kapalı bikaç eşyadan başka bişe yoktu....okadar üzgünümki kelimelerle anlatmak imkansız.hala aklıma geldikçe ağlıyorumm gidipğ bakmaya cesaretim bile yok.babam gelicek bikaç güne kadar.anneme ben haber veremedim çok üzülür die ama komşular aramışlar beni aradı.olgunlukla karşıladı yada ben ağlamıyım sütüm kesilmesin diede bana öle hissetirdi bilemiyorum ama içinin yandığını biliyorum.inşallah hasta olmaz tansiyonu çıkmaz....evimi çocukluğumu bahçemi geçmişimizi yakanları allah a havale ediyorum onlarında casnı yansın bizim yandığı gibi......

üfff çok geçmiş olsun yaa
ama o kadar üzülme...cana geleceğine mala gelsin
bu arada geçmiş doğumgünün kutlu olsun
benimde doğumgünümdü dün, demek ki senle aynı gün doğmuşuz

Allah yardımcınız olsun inşallah...Allahtan evde kimse yokmuş

Kötü başlangıç olmuş ama iyi devam eder inşallah yeni yaşınız...

üfff çok geçmiş olsun yaa
ama o kadar üzülme...cana geleceğine mala gelsin
bu arada geçmiş doğumgünün kutlu olsun
benimde doğumgünümdü dün, demek ki senle aynı gün doğmuşuz
TEŞEKKÜR EDERİMSENİNDE GEÇMİŞDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.EŞİM YÜZÜM GÜLSÜN DİE YİNEDE SÜPRİZLER YAPTI AMA NEYE YARAR GİDEN GİTT
8
xxmutluxx SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM

canım benım ya gecmıs olsun uzulme lutfen

Çok geçmiş olsun tatlım üzülme. Nice güzel, huzurlu, mutlu, sağlıklı yılların olsun ve
Allah seni sevdiklerinden ayırmasın.
İnan ev yanınca gitmiyor güzel hatıralar. Allah sağlık verip, zihnimiz yerinde olduğu sürece bizimle kalıyor.
Öğrenciyken büyük emekle, dişimizden tırnağımızdan arttırarak kiralayıp döşediğimz evi daha içinde oturmadan
pis su basmıştı. Ana babamızın gönderdiği parayı kazanmak için harcadığı emeğe mi yanalım, günlerce daha önceden
pis su basan o evi bilmeden temizlediğimize mi, komşulardan birinin bile uyarıda bulunmamsına mı, tüm eşyaların,
kitapların, anısı olan bir çok eşyanın ( anneme anneannesinden kalan antika kilim gibi ) pis sular altında kalmasına mı,
kimseyi muhatap alamamamıza mı, ev sahibinin hiç oturmadığımız halde, aldığı 2 aylık kira ve 1 aylık kira bedeli kadar
depozitoyu ödememesine mi yanalım bilemedik.
Neyse konuyu nereye taşıdım sen hatıralarını unutma, anılarını hatırla da giden ev olsun. O serseriler Allah korusun
bu kadar gözünü karartmışken sizlere de zarar verebilirdi. Yanan her milimetre sizin ileride yaşayacağınız güzel
günlerinizin teminatı olsun inşallah.

anılar elbette gitmiyor kalıyor yüreğimde ama cidden çok üzüldüm tarifi yok.allah başka dert vermesin elbette,tek teselllimiz canımıza bişe olmadı.kutlaman içinde çok teşekkür ederim.bütün iyi dileklerin seninle olsun..

cevap yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederimm

çok geçmiş olsun ablacım ya, Allah daha beterinden saklasın evladınıza size bir şey olmasın, yeni yaşınız hayırıyla gelir inş, sıkmayın canınızı hayat devam ediyor anılarınız sizde :)

cana geleceğine mala gelsin...üzülme,her işte bir hayır vardır demeyi öğrendiğimden beri daha mutlu yaşar oldum,sen de öyle de...

hayat ne tuhaf...dün babamın doğum günüydü,biz mutluyken sen üzülmüşsün,bir başkası kimbilir neler yaşadı

doğum günün kutlu olsun,ailenle uzuuun, sağlıklı ,mutlu yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…