11+0 gebelik haftası 12. Hafta mı?

Rosebelle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
393
573
103
Merhaba arkadaşlar bugün gebeliğimin 11+0 dönemindeyiz bu dönem 12. Hafta mı sayılıyor? İnternette Kaan Kocatepe doktorun videolarında hep bu şekilde hesaplıyor yani bunu bir türlü çözemedim. Mesela benim son adet tarihim 4 Ekim ve normalde bugün 11+0 oldu ama doktor Kaan Kocatepe şu an 12. Haftada olduğumu söylüyor beni aydınlatır mısınız lütfen

11+1 de ve sonrasinda 12.ci gebelik haftası içinde olduğunuz sayılıyor. Yada mesela 26+3 te 27nci gebelik haftası içinde olduğunuz sayılıyor

11 haftan bitmiş 12. Haftaya girmiş oluyosun canım 11+ olarak söylediğimiz şey aslında 12. Haftanın günleri olduğu için öyle içinde olduğun hafta söyleniyo

11+1 de ve sonrasinda 12.ci gebelik haftası içinde olduğunuz sayılıyor. Yada mesela 26+3 te 27nci gebelik haftası içinde olduğunuz sayılıyor

11 haftan bitmiş 12. Haftaya girmiş oluyosun canım 11+ olarak söylediğimiz şey aslında 12. Haftanın günleri olduğu için öyle içinde olduğun hafta söyleniyo

Çok teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…