Canim cocugunu endokrin bolumune goturmelisin benim kizimda oyleydi enfokrine goturdum tum tahlilleri yapildi herseyi normaldi doktor genetik dedi tamam bizde uzun degiliz ama kizim cok kisaydi dedigin gibi hic birsey yemiyordu okadar vitamin suruplari aldimki anlatamam amahic fayda etmedi bende doktora sordum boyunun uzamasi icin igne yapiliyormus ama doktor dediki o igne hormonlarinda sorun olana cucelik olana yapiliyor yani bize yapilacak birsey yoktu tabi genetigin yanisira birde yemiyince birden geri kaldi ben artik alustim sukrettim allaha rabbin beterinden korusun dedimmerhaba arkadaşlar ben napsam ne etsem bilmiyorum hergece bu konuyu düşünerek uyuuorum benim 10yaşına girecek bi oğlım var ama cizelgenin tam aşagısında boyı 1,20bile değil 6-7yaşında gibi duruyır saglıklı olan birşeyi yemeye yemin etmiş gibi
bi hali var yemek yediriyorm kendisine hala bebek gibi düşünün hiç bir
şey yemiyorm ne yaparsam tadına bakmadan bunu sevmiyorm diyor şimdi bilmiyor umursamıyor boyunu ama bi kaç yıl sonra cok takıcak boyunu biliyorm üzülüyorm kendisi için şimdiden üzülecek üzecekler dalga gececeklet biliyorm zaten çekingen içine kapanık özgüveni olmayan biri birde iyice dalga gecerlerse yda arkadaşlarıyla kendisini kıyaslarsa daha cok güvensiz olur napmalıym bi akıl verin büyüme hormonunu iğnesi yapılıyormu kimlere yapıyorlar sınırı nedir bunun ne yemeli cocuğum ne yapmam gerek yardım edin lütfen
Çocuğu endokrine götürmelisin büyüme hormonu düşükse hormon tedavisi görücek her ay bir iğne birde sevebileceği şeyler dene mesela 1 yaş üstü çocuklar için devam sütleri var onlarda bol vitamin var diğer sütlerden farklı onu içerebilirsin içmiyorsa içine bisiler katmerhaba arkadaşlar ben napsam ne etsem bilmiyorum hergece bu konuyu düşünerek uyuuorum benim 10yaşına girecek bi oğlım var ama cizelgenin tam aşagısında boyı 1,20bile değil 6-7yaşında gibi duruyır saglıklı olan birşeyi yemeye yemin etmiş gibi
bi hali var yemek yediriyorm kendisine hala bebek gibi düşünün hiç bir
şey yemiyorm ne yaparsam tadına bakmadan bunu sevmiyorm diyor şimdi bilmiyor umursamıyor boyunu ama bi kaç yıl sonra cok takıcak boyunu biliyorm üzülüyorm kendisi için şimdiden üzülecek üzecekler dalga gececeklet biliyorm zaten çekingen içine kapanık özgüveni olmayan biri birde iyice dalga gecerlerse yda arkadaşlarıyla kendisini kıyaslarsa daha cok güvensiz olur napmalıym bi akıl verin büyüme hormonunu iğnesi yapılıyormu kimlere yapıyorlar sınırı nedir bunun ne yemeli cocuğum ne yapmam gerek yardım edin lütfen
haftaya randevumuz var doktora söylerim ama bırdaki doktorlar çizelgenin içinde diye bşy yapmıyorlarÇocuğu endokrine götürmelisin büyüme hormonu düşükse hormon tedavisi görücek her ay bir iğne birde sevebileceği şeyler dene mesela 1 yaş üstü çocuklar için devam sütleri var onlarda bol vitamin var diğer sütlerden farklı onu içerebilirsin içmiyorsa içine bisiler kat
Söyle ilgilenmiyorlarsa özel doktora götürün sonuçta çocuğun sağlığı için bu konuda internette bir çok yazı var ihmal edilmemesi lazım deniyorhaftaya randevumuz var doktora söylerim ama bırdaki doktorlar çizelgenin içinde diye bşy yapmıyorlarbüyüme hormonuna bilr bakmazlar bence yine tabi sorarım üstüne basa basa söylerim
Onlar hangi çizelgeyi kullanıyorlar ki merak ettim, eğer oğlunuz tam 10 yaşını doldurdu ve 120 cm ise çizelgenin çok altında kalıyor ve bence hemen tahlil falan yaptırmanız gerekirhaftaya randevumuz var doktora söylerim ama bırdaki doktorlar çizelgenin içinde diye bşy yapmıyorlarbüyüme hormonuna bilr bakmazlar bence yine tabi sorarım üstüne basa basa söylerim
benim boy 1,59eşimki 1,66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?