Çok teşekkür ederim canım benim.inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda canımMAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN İNŞALLAH DAHADA VERİRSİN BENDE DİYETE BAŞLADIM ÇOK Bİ KİLOM YOK AMA YİNEDE FAZLALIĞIM VAR İNŞALLAH BENDE BAŞARIRIM VE O ZAMANDA BURAYA YAZARIM :):):)
Teşekkür ederim. Boyum pek uzun değil ya 165 cm. Senin de zayıflama planin mi var?Guzel zayiflamissiniz fark ortada zaten boyunuz kacti?
Evet bende zayiflamaya calisiyorum şuan 67 kiloyum boyum 163 52 olmak istiyorum ben çok zayiflik seviyorum 52 olsam 45 olmak isterim öyle yaniTeşekkür ederim. Boyum pek uzun değil ya 165 cm. Senin de zayıflama planin mi var?
Maşallah guzelliginize guzellik katmissiniz. Devami gelir insallah yuklerimizden kurtulalimmmm...Herkes bakıp bakıp gidiyor . Kıskandınız mi ne bir maşallah deseniz biraz da destek olsanız
Hadi ya o kadar çok mu seviyorsun. Nacizane tavsiyem sana bol su iç ve bunu kolaylastirmak için 1 litrelik suluk al kendine sürekli elinin altında olursa günde 3 litre bile içersin. İçmeyi kolaylaştırmak için içine limon sık. Limon biraz pahalı olduğu için burda ben limonata için satılan sıkılmış limon alıyorum içine koyuyorum. Bide mümkünse akşam yemeği 7 den önce yenilsin.Evet bende zayiflamaya calisiyorum şuan 67 kiloyum boyum 163 52 olmak istiyorum ben çok zayiflik seviyorum 52 olsam 45 olmak isterim öyle yani
Ay çok teşekkür ederim :) kurtulalım valla kaç günlük dünya biraz güzel olalım bizde hakkediyoruz :) dilerim sende istediğin kiloya ulaşırsın arkadaşım.Maşallah guzelliginize guzellik katmissiniz. Devami gelir insallah yuklerimizden kurtulalimmmm...
10 ayda verdim hatta daha az. Sende çok çok iyi vermişsin arkadaşım tebrikler. 6 kilo kalmış hedefine gerçi son kilolar zor oluyor ama pes etmek yok yaparız Allahın izniyle :)vay vay vay masallah tebrik ederim .kac ayda verdiniz canim?bende 103kgydum 1.5yilda su an 76kg yum .gerci 73kg idim ama 3kg almisim :)benimde hedefim 70.durmak yok yola devam :)
Hadi ya o kadar çok mu seviyorsun. Nacizane tavsiyem sana bol su iç ve bunu kolaylastirmak için 1 litrelik suluk al kendine sürekli elinin altında olursa günde 3 litre bile içersin. İçmeyi kolaylaştırmak için içine limon sık. Limon biraz pahalı olduğu için burda ben limonata için satılan sıkılmış limon alıyorum içine koyuyorum. Bide mümkünse akşam yemeği 7 den önce yenilsin.
Sen zaten cozmuzmussun işi yakında gider kilolar :)Teşekkur ederim tavsiyelerin için suya limon koyunca hiç içemiyorm midem bulaniyor ve nedense zor yutuyorm o yuzden normal su iciyorm gunde en az 2 litre ve aksam 5 den önce yemek işini bitirmiş oluyorum
Sen zaten cozmuzmussun işi yakında gider kilolar :)
:)pes etmek yok.yesil cay icmeni oneririm 3kez.ben cok faydasini gordum10 ayda verdim hatta daha az. Sende çok çok iyi vermişsin arkadaşım tebrikler. 6 kilo kalmış hedefine gerçi son kilolar zor oluyor ama pes etmek yok yaparız Allahın izniyle :)
Hangi marka yeşil çay içiyorsun? Burda 1001 çeşit var .kaç tane aldım tatları iğrenç.:)pes etmek yok.yesil cay icmeni oneririm 3kez.ben cok faydasini gordum
Insallah ya yavas yavas ama kesin bi donus ... 2 ay gecti 6 kilo anca verdim ama ne yapayim benimde boyle canimAy çok teşekkür ederim :) kurtulalım valla kaç günlük dünya biraz güzel olalım bizde hakkediyoruz :) dilerim sende istediğin kiloya ulaşırsın arkadaşım.
canim bimden aliyorum .sadesini iciyorum bide mate Cayina basladim acayip wcye cikariyo tawsiye ederimHangi marka yeşil çay içiyorsun? Burda 1001 çeşit var .kaç tane aldım tatları iğrenç.
Canım ben yurtdışında yaşıyorum. Mate çayı nedir?canim bimden aliyorum .sadesini iciyorum bide mate Cayina basladim acayip wcye cikariyo tawsiye ederim