107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Geçen hafta = 96.00
Bugün = 95.7
Fark 300 gr
Öyle dusunme 300 gram 300 dur
Önceden diyet yptıgımd bir kacamakta hemen ıkı kılo farkederdi sımdı ise nerdeyse hıc trtıya yansımıyor ..yvas giden kılolar dıkkt edılırrse gelmıyor..
Tebrik ederim canım..adet oldugunda tartının ıki kılo ındıgını göreceksin bu arada..
Cunku onun stresı sıkıntısı oluyor

Gunaydin kizlar

Gecen hafta 97.9
Bugun 95.7
Fark 2.2

Bu hafta direncim kirildigi icin biraz fazla gitti ilerleyen haftalarda daha az gidecegini dusunuyorum.

Sabah biraz kahverengi geldi benim ama bakalim ne zaman sokulecek. Kasiklarimda ara ara agri oluyor.

Kızlar ben sok tartı gayet normal cıktı artı yok gibi

Ne guzel cnm sevindim adina. Sabah bildirim yapmayi unutma

Cuma günü 96.2 ' di kilom öyle hesaplayınca fark 500 gr oluyor.
Benim kilo 1 ileri 2 geri giderek beni bunaltıyor.

Olsun cnm onemli olan eksi gelmek bir ileri iki geri boyle boyle gidecek kilolar onemli olan kalici verebilmek gun gelecek sabit olmamiz bile cok memnun edecek bizi. Simdi listeye bakinca fark ettim bugun aylik sonucta yazicam 1 ay olmus burada baslayali. Bak sana 1 ileri 2 geri benim kilolari yazayim. 99.4-97.4-98.1-97.9-95.7 bu hesaba gire benim haftaya 96larda ya da sabit gelmem gerekir :KK48: bak ne kadar dalgaliyim. Bir de seni gorelim 99.3-98.2-97.4-96.0-95.7 farkindaysan surekli eksili gitmissin miralini bozma bu isi basaricaz sadece yolumuz uzun oldugu icin birazcik vakit alacak :KK66:

Gunaydin kizlar

Gecen hafta 97.9
Bugun 95.7
Fark 2.2

Bu hafta direncim kirildigi icin biraz fazla gitti ilerleyen haftalarda daha az gidecegini dusunuyorum.

Sabah biraz kahverengi geldi benim ama bakalim ne zaman sokulecek. Kasiklarimda ara ara agri oluyor.

Ne guzel cnm sevindim adina. Sabah bildirim yapmayi unutma

Olsun cnm onemli olan eksi gelmek bir ileri iki geri boyle boyle gidecek kilolar onemli olan kalici verebilmek gun gelecek sabit olmamiz bile cok memnun edecek bizi. Simdi listeye bakinca fark ettim bugun aylik sonucta yazicam 1 ay olmus burada baslayali. Bak sana 1 ileri 2 geri benim kilolari yazayim. 99.4-97.4-98.1-97.9-95.7 bu hesaba gire benim haftaya 96larda ya da sabit gelmem gerekir :KK48: bak ne kadar dalgaliyim. Bir de seni gorelim 99.3-98.2-97.4-96.0-95.7 farkindaysan surekli eksili gitmissin miralini bozma bu isi basaricaz sadece yolumuz uzun oldugu icin birazcik vakit alacak :KK66:
Sağol canım Allah razı olsun iyiki varsınız :KK200::KK68:

Gunaydin kizlar ben gec tartiliyorum gece su içiyorum,sabahda erken kalktigimda icip yatiyorum onun icin gec tartiliyorum bu hafta hedefi tutturamadim 3-4 gun kacamakli moral bozuklugundan kaynakli yedim birseyler oyle tika basa degil,ve bu yedikleriminde odemi olduğu nu dusunuyorum..
Gecen hafta 83,3
Bu hafta 82,3
Fark 1kg
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim hasibecim cok guzel kilo vermişsin canim ins hep devami gelir :))

günaydın ben çok yazamıyorum kızlar ama takipteyim bu haftada aynı 70 artık veremicem sanırım ama bari almıyayım diye uğraşıyorum bu gün yiyecek bişey hazırlayamadım kendime okulda çocuklara çıkandan yedim reçelli ekmek ve süt öğlen pırasa yicem ilkindi için çantama bi elma atmıştım onu yicem bu arada kızlar gırtlağımın olduğu yerde garip bir şişkinlik var ne olabilirki acaba tam adem elması denilen yerde

Gunaydin kizlar ben gec tartiliyorum gece su içiyorum,sabahda erken kalktigimda icip yatiyorum onun icin gec tartiliyorum bu hafta hedefi tutturamadim 3-4 gun kacamakli moral bozuklugundan kaynakli yedim birseyler oyle tika basa degil,ve bu yedikleriminde odemi olduğu nu dusunuyorum..
Gecen hafta 83,3
Bu hafta 82,3
Fark 1kg
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim hasibecim cok guzel kilo vermişsin canim ins hep devami gelir :))
daha ne olsun bir kilo ben hiç veremiyorum artık suyu bende çok içmeye çalışıyorum ama artık miğdem bulanıyor sudan

Back