- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.281
Kızlar ben sok tartı gayet normal cıktı artı yok gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi canım sevindim senin adına.Kızlar ben sok tartı gayet normal cıktı artı yok gibi
Öyle dusunme 300 gram 300 durGeçen hafta = 96.00
Bugün = 95.7
Fark 300 gr
Kızlar ben sok tartı gayet normal cıktı artı yok gibi
Cuma günü 96.2 ' di kilom öyle hesaplayınca fark 500 gr oluyor.
Benim kilo 1 ileri 2 geri giderek beni bunaltıyor.
Sağol canım Allah razı olsun iyiki varsınızGunaydin kizlar
Gecen hafta 97.9
Bugun 95.7
Fark 2.2
Bu hafta direncim kirildigi icin biraz fazla gitti ilerleyen haftalarda daha az gidecegini dusunuyorum.
Sabah biraz kahverengi geldi benim ama bakalim ne zaman sokulecek. Kasiklarimda ara ara agri oluyor.
Ne guzel cnm sevindim adina. Sabah bildirim yapmayi unutma
Olsun cnm onemli olan eksi gelmek bir ileri iki geri boyle boyle gidecek kilolar onemli olan kalici verebilmek gun gelecek sabit olmamiz bile cok memnun edecek bizi. Simdi listeye bakinca fark ettim bugun aylik sonucta yazicam 1 ay olmus burada baslayali. Bak sana 1 ileri 2 geri benim kilolari yazayim. 99.4-97.4-98.1-97.9-95.7 bu hesaba gire benim haftaya 96larda ya da sabit gelmem gerekirbak ne kadar dalgaliyim. Bir de seni gorelim 99.3-98.2-97.4-96.0-95.7 farkindaysan surekli eksili gitmissin miralini bozma bu isi basaricaz sadece yolumuz uzun oldugu icin birazcik vakit alacak
![]()
Bosuna birbirimize yoldaslik yapmiyoruz bebemSağol canım Allah razı olsun iyiki varsınız![]()
Canım maşallahhhh gitsin kilolarrrrrrrZeyneple kendime kahvalti hazirlayayim sonra gelirim yine
Kizlaaarrrrrr bildirimleri unutmayalim lutfennnnn.
daha ne olsun bir kilo ben hiç veremiyorum artık suyu bende çok içmeye çalışıyorum ama artık miğdem bulanıyor sudanGunaydin kizlar ben gec tartiliyorum gece su içiyorum,sabahda erken kalktigimda icip yatiyorum onun icin gec tartiliyorum bu hafta hedefi tutturamadim 3-4 gun kacamakli moral bozuklugundan kaynakli yedim birseyler oyle tika basa degil,ve bu yedikleriminde odemi olduğu nu dusunuyorum..
Gecen hafta 83,3
Bu hafta 82,3
Fark 1kg
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim hasibecim cok guzel kilo vermişsin canim ins hep devami gelir :))