- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.261
Afiyet olsun canım, maşallah menüde sporda çok güzel olmuş yarın tartıda bol eksiler görürsün inşallah.Iyi akşamlar kızlar Bugün gezmeye gittik dışarda kaçamak yapmadım.yemek bile söylemedim kaçamak yaparım diye. Ikındı civari kayinbabamlara gittik orada dışardan yemek söylediler tadına bile bakmadım. Kalan yemeklerden isitip yedim.normalde 3 ana 3 ara yapardım bugün 2 ana 2 ara öğün oldu
Menüyü yazayım.
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
7zeytin
2 dilim peynir
Yeşillik
Ara 1 küçük muz
Akşam
1 tane Içinde pirinç yok denecek kadar az etli biber dolmasi
2 kase mercimek çorbası( çok açtım ikinciyi mecburen aldim)
1 kase yoğurt
Salata
Ara 1 avuç içi kadar kuruyemiş
3 litre su bitti
3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim
Her zaman aynı olmuyor arada olacak tabi önemli olan devam etmek toparlarsın canım yeter ki gayret et. Stres yapma.Kızlar evıme donuyorum ama kcamaklı bor hafta sonu oldu. Ilk defa yedıgım seyler beni mutlu etmedı..elimden geldiği kadar dıkkt ettum ama kılodn DHA onemlı olan ahlakı degerlerım var ..benim ıcın sıkıntıya giren ve bir cok sey hazırlayan insanların ıkrmlarını geri cevırmek saygısızlık gıbı geldi..ama elimden geldiğince temkınlı yemeye clıstım..yarın buyuk ıhtımal artılarda gelecegım...yanı sıra ellerim ayaklarım arabada sabır durmaktan odem toplamıs durumda .. hayırlısı olsun..ben bu kıloları verecegım gec olsun güc olmasın...
Stres yok canım.planlamadan spontone gelısen bir gezıydı hıc tanımadığım bir kc kısıyle tnısma fırsatı buldum esım ayarlamış. .esıme soyle hazırlık yapması lar diye uyarmama ragmen bırsuru hazırlık yapmışlar...bende saygısızlık yapmamak ıcın ucundan ucundan yedim ...teyzeme ugradım yemıycem teyze diyorum zorla agzıma yıktı..yanı ben ıstemedık ce onlar yedırdı...kıramadım.ılk defa yemek yerken mutlu degıldım..oysa yemek benim için ask...ama yemeyip kendımı tuttugum cok seylerde var bunu da söylemek ısterım...tamamen de salmadım...Her zaman aynı olmuyor arada olacak tabi önemli olan devam etmek toparlarsın canım yeter ki gayret et. Stres yapma.
Maşallah diyeyim sana o zaman canım azar azar yemişsin çünkü bu çok zor bir sınav.Stres yok canım.planlamadan spontone gelısen bir gezıydı hıc tanımadığım bir kc kısıyle tnısma fırsatı buldum esım ayarlamış. .esıme soyle hazırlık yapması lar diye uyarmama ragmen bırsuru hazırlık yapmışlar...bende saygısızlık yapmamak ıcın ucundan ucundan yedim ...teyzeme ugradım yemıycem teyze diyorum zorla agzıma yıktı..yanı ben ıstemedık ce onlar yedırdı...kıramadım.ılk defa yemek yerken mutlu degıldım..oysa yemek benim için ask...ama yemeyip kendımı tuttugum cok seylerde var bunu da söylemek ısterım...tamamen de salmadım...
Tartıyı cok merak ediyorum ılk defa ıki gündür tartılmıyorum...
Yola çıkmadan önceki vazıyetim buydu
Ben cok yedim dedıkce gozlerını portletıp bana ne yedınkı dediler ...yanı sen dusun bir tabak sarmdan sadece 4 tane bılemedın 5 tane yedim bir dilım ınce kekın ıcını kızıma kıtırlarını kendim yedim .makarna salatası dan bir kasık aldım bir dılımde borek yedim...Birde et kavurma vardı ondan da 5 6 kasık aldım. Totalde cok oldu.Maşallah diyeyim sana o zaman canım azar azar yemişsin çünkü bu çok zor bir sınav.
Bende yemeyi çok seviyorum hatta sürekli atıştırma yapardım düzenli yemezdim hiç şimdi bayağı düzene girdi şükür.
Gayet güzel geçmiş günün, sporda yapılmış gelsin eksiler.Slm kizlar
Eve gelince kizlar telefon istediler butun gun oynayamayinca verdim yarim saat. O arada kiraz sapli form cayi yaptim kendime. Meryemi uykuya hazirladim babasi yatirdi. Kizlarin suresi bitince onlari yatirdim. Sonra spor yaptim.
Isinma hareketleri, plates aletleri (top ve cember) ve kol sikilastirma hareketleri yaptim toplam 30 dk surdu. Simdide sade kahvemi iciyorum.
Bugun kayinvalidemde oldugum icin resim cekemedim ama kacamak yapmadim.
Sabah, 5 yk musli, sut, 2 kuru incir
Ogle, tarhana corbasi, yogurt, tane fasulye, salata
Ara, 4 gunkurusu kayisi 10-15 cig badem (tam sayisini bilmiyorum parmaklarimla bir miktar toplayip avucuma koyup yedim)
Aksam, tarhana corbasi, salata, tane fasulye
Ara, kiraz sapli form cayi
Ara, sade nescafe
Dengelersin canım yediklerimiz hemen yağa dönüşmüyormuş, bolca yürüyüş yada sporda yapınca hiçbirşey kalmaz ,hem vücudu şaşırtmış olursun.Ben
Ben cok yedim dedıkce gozlerını portletıp bana ne yedınkı dediler ...yanı sen dusun bir tabak sarmdan sadece 4 tane bılemedın 5 tane yedim bir dilım ınce kekın ıcını kızıma kıtırlarını kendim yedim .makarna salatası dan bir kasık aldım bir dılımde borek yedim...Birde et kavurma vardı ondan da 5 6 kasık aldım. Totalde cok oldu.
Gece 2 bucuk da tekrar cay sofrası kuruldu kuru pastalar lokumlar cezeryeler cekırdekler fındıklar kuruyemişler bir suru sey vardı hıcbırwey yemedim ...
Sabah cok hafif bir kahvaltı yaptım..
Ama esım emınonune goturdu..
Balık ekmek yemeden senı Ankara'ya goturmem dedı ama bunu yedıgımde de saat 4 30 da DHA yemek yemedik yolda bır bardak sutlu amerıcano birde bor avuc beyaz leblebi cok degıl mi ..ama olsun ikı gun detoks yapacağım..
Hosgeldin cnm. Evet ortak yonlerimiz cokmus. Eger bizimle beraber yoluna devam etmek istersen kapimiz acik pazartesi bildirimini yapar baslarsin. Menulerini yazarsan dogrularini yanlislarini tartisabiliriz. 2. Cocugun kucuk mu ya da nobete basladin mi. Hangi bolumde calisiyorsun ozel olmazsa eger merak ettim. Ben cocuk servisindeydim.Bulamiyorum dur canım daha ortak yönlerimiz bitmemiş :) 31 yaşındayım. Büyük Oğlum bir dahaki yıl ilkokula başlayacak ve bana anne sen kilolusun diyor. Tek farkımız cnm ben 2 doğum yaptım ve ikiside erkek. İzinden döndüğümde bende arkadaşlarım şaşırsın istedim ama başaramadım. Dün de pantolon bakmaya çıktık eşimle inanırmısın kendime uygun pantolon bulamadan geri döndüm. Diyete başlamam lazım diye forumları gezerken senin yazına rastladım. Acilen kilo vermeye başlamazsam galiba depresyona gireceğim.
Hoş geldin canim öncelikle. Ben en zayıf halimle şimdiki halimi kolaj yapıp telefonun ana ekranı yapıyorum. Telefonu her açtığımda kendime bir daha kızıp kendimi frenliyorum. Bende çok ise yarıyor dene istersen. Bir de eski kıyafetlerimi evin görebileceğim yerlerine asiyorum yine kendimi frenlememe yardımcı oluyor. Evdekilerin lafı hiç bitmiyor zaten bir de dönüp kendilerine baksalar. Eşim hep kiloludur mesela ama kendini görmez benim moralimi bozar. Zaten biraz da ona kapak olsun diye zayifliyorum. Guzel topige denk gelmissin ben cok seviyorum burayi.Tekrardan hoş geldin
Oluyor canim oyla arada toparlayabilmek önemli olan bence
Afiyet olsun canim
Iyi akşamlar kızlar Bugün gezmeye gittik dışarda kaçamak yapmadım.yemek bile söylemedim kaçamak yaparım diye. Ikındı civari kayinbabamlara gittik orada dışardan yemek söylediler tadına bile bakmadım. Kalan yemeklerden isitip yedim.normalde 3 ana 3 ara yapardım bugün 2 ana 2 ara öğün oldu
Menüyü yazayım.
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
7zeytin
2 dilim peynir
Yeşillik
Ara 1 küçük muz
Akşam
1 tane Içinde pirinç yok denecek kadar az etli biber dolmasi
2 kase mercimek çorbası( çok açtım ikinciyi mecburen aldim)
1 kase yoğurt
Salata
Ara 1 avuç içi kadar kuruyemiş
3 litre su bitti
3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim
Kızlar evıme donuyorum ama kcamaklı bor hafta sonu oldu. Ilk defa yedıgım seyler beni mutlu etmedı..elimden geldiği kadar dıkkt ettum ama kılodn DHA onemlı olan ahlakı degerlerım var ..benim ıcın sıkıntıya giren ve bir cok sey hazırlayan insanların ıkrmlarını geri cevırmek saygısızlık gıbı geldi..ama elimden geldiğince temkınlı yemeye clıstım..yarın buyuk ıhtımal artılarda gelecegım...yanı sıra ellerim ayaklarım arabada sabır durmaktan odem toplamıs durumda .. hayırlısı olsun..ben bu kıloları verecegım gec olsun güc olmasın...
Gayet güzel geçmiş günün, sporda yapılmış gelsin eksiler.
Benimdr 22 sinde olmam gerekirdi. Hadi bakalim once hangimiz olacakBende hâlâ regl olmadım 21 ' nde olması gerekiyordu bekliyorum hiç belirti yok şişkinlik yapıyor , o yüzden kilo verebilirmiyim bu günlerde göreceğiz.
Bir de hep beraber hamile oluyomusuzBu ay bende adet olmadım onun da sıkıntısı var
Hasıbecım öyle deme öyle degıldır ınsAllah rbbım olmayanlara isteyenlere versın...Bir de hep beraber hamile oluyomusuz
Simdilik memnunum cnmSımdı eve gırdım kızı uyutuyum tartılacagım acı gerçekle karsılasacagım...
Bulamiyorum tartıdan memnun kaldın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?