107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugunku menu
Ogleye dogru 11:45 iki yumurtadan yulafli omlet ,bol organik roka,bir dilim peynir,iki dilim ekmek sekersiz çay,

Ekmegi uc gun birakmistim bugun kahvaltida yedim surekli acikmayim die..
Ara iki sikmalik portakal

Aksam 17:00
4-5yk karabudayli kabak yemegi uc kasik yogurt

Simdi iki kasik yoğurt salatalik yiyecegim iki tane kuru kayisi seker hapi icecegim mideme dokunuyor aslında ac degilim.
Bugun 2,5lt su

Iyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 10 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.
20190323_135437.jpg
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnimi aciktirdi. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
IMG_20190323_154533_731.jpg
16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 2 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)
Screenshot_2019-03-23-16-25-51.png
19.00 sade turk kahvesi

Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah

Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.

Son düzenleme:
Birde karabugdayli kabak yemegini ilk gun yedim bir daha yemek nasip olmadiydi dolaba kaldirmistim,menu degismisti iki gun barbunya yemegi yemistim yaninda bol salata iki kaşık yogurt yemistim bide bol su ictim birde gunduz kacamak ve dun aksam oldu :(
Yarin hava iyi olursa bahceye gidecegim orda bayagi spor yapmis olacagim,kışa dogru maydonoz dikmiştik arasinda otlar yolunacak,ve gecen annem iki torba roka tere ve ispanak getirmisti ben hemen buyuk poset dolusu aldim dolapta duruyor en az bir afta daha gider :) yarin bide madimak toplayacağız hem yeriz hem difrize atacagim ins..

Iyi geceler kizlar
Eki Görüntüle 2249631
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnin acikti. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
Eki Görüntüle 2249632
16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 2 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)
Eki Görüntüle 2249630
19.00 sade turk kahvesi

Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.
Cok guzel menun pazartesiye guzel sonuclar goreceksin,tebrik ederim kacamak yapmadığın icin :))

Iyi geceler kizlar
Eki Görüntüle 2249631
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnimi aciktirdi. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
Eki Görüntüle 2249632
Eki Görüntüle 2249630
19.00 sade turk kahvesi

Kizlar yanlislikla 2 tabak et haslama yazmisim o 1 tabak olacak resimdeki gibi. Simdi fark ettim ama duzenleme zamanim gecmis.

Selam kizlar iki gundur kacamaklarim oldu birazda cok stresliydim ondami bilmem ama regl bitince istah patlamasi oldu yemek yiyorum yememis gibi aciktim surekli bugun seker hapima başladım biraz durdu gibi bide bugun evde olmam iyi oldu dun kacamaklarim oldu iki saat yürüyüş yaptim,uc defa ust bas degistim cok ter attim,ama bugun durumu toparladım evde kimse yok aksam 7 de temizlik yaptim yine ter su icinde kaldim kilo verdikce ter atma azalıyor..iki gun gelemedim cok yogundum dun kuran dersine git gel yuruyerek gidip gelmem iki saat surdu,sonra aksama misafirler gekecekti annemgile yardima gittim misafirleri ağırla derken gece cok zor uyudum ayak tabanlarim zonkladi..
Arada olur canım kaçamaklar sonrasında toparlarsın hem yürüyüş de yapmışsın
Bende 3 gündür dikkat edemiyorum yarından itibaren başlicam tekrardan havalar da güzel yürüyüşümü de yaparım

Gunaydin kizlar.
Bugun kayinvalidemlere gitcez. Aksam cocuklari yatirdiktan sonra anca gelebilirim.
Kacamak yapmayin sakin :KK68:

Kızlar sayfanızı ben açayım :deli::deli:
Günaydın mutlu pazarlar:KK200:

Yarın tartı gününüz o yüzden bugünü olabildiğince az ve protein ağırlıklı tutun :rapci:
İnşallah hepiniz güzel eksiler görürsünüz:dua::KK74:

Insallah cnm :KK60:

Kızlar sayfanızı ben açayım :deli::deli:
Günaydın mutlu pazarlar:KK200:

Yarın tartı gününüz o yüzden bugünü olabildiğince az ve protein ağırlıklı tutun :rapci:
İnşallah hepiniz güzel eksiler görürsünüz:dua::KK74:
Sağol canım inşallah :KK9:

Merhaba arkadaşlar.

Şu an başka gruplarda aktif olarak yazmaktayım ama bir de kendime ait sayfam olsun istedim. 107 ile başladığım yolculuğumda şu an 100.1 kiloyum. (GÜNCEL KİLOM: 95.9) Bu yolda bana destek olacak benimle beraber zayıflamak isteyecek arkadaşlar arıyorum. Her gün menü bildiriminde bulunacağım ve bu bildirimler resimli şekilde olacak. İyisiyle kötüsüyle birbirimize destek olalım. Kimse katılmak istemezse de canınız sağ olsun.

Öncelikle kendimden bahsedeyim sonrasında da bugünün menüsünü paylaşayım. Bu arada bugünden önceki menülerimi de sayfama eklicem belki sizlere bir faydam olur.

30 yaşındayım ve hemşireyim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Kiloma ilk üniversitede eşimle tanıştıktan sonra takmaya başladım. O dönemler 78-79 kiloydum ve kendimi obez hissediyordum (şimdi o kiloda olsam bayram ederim). Bir süre diyet ve spor yaptım ve 72-73 kiloya düştüm. İlerleyen zamanlarda kilo almaya başladım. Evlenmeden önce 89 kiloyu gördüm ve düğün öncesi diyet ve sporla 83 kiloya düştüm. Bazen arkadaşlarımsa sohbet ederken evlendiğimde zayıftım 83 kiloydum diyorum gülüşüyoruz. Evliliğin vermiş olduğu rehavetle hızla kilo aldım. 96 ya kadar çıktım al ve al ver derken 97yle hamile kaldım. Çok şükür hamileliğimde kilo almadım. 6 kilo verip 7 kilo aldım ve doğuma hamile kaldığım kilodan 1 kg fazla ile girdim. Normal doğum yaptım 2013 ağustosta Emine'm dünyaya geldi. Sonrasında yine diyet kilo al ver derken 98le 2. çocuğuma hamile kaldım. Çok şükür ondada kilo almadım doğuma 99la girdim. Normal doğum yaptım 2016 mayısta zeynep'im dünyaya geldi. Yine aynı şekilde diyet yaptım hatta o dönem 105ten 86ya düştüm ama sonrasında koruyamayıp tekrar aldım ve 105 kiloyla 3. çocuğuma hamile kaldım. 106 kiloyla doğuma girdim. Normal doğum yaptım ve 2018 eylülde meryem'im dünyaya geldi.

Çok şükür evlendiğimizden bu yana 3 çocuk sahibi olmayı istiyorduk Rabbim nasip etti. Artık yine hamile kalcam bahanem kalmadı. Büyük kızım artık şişmanlık ve zayıflık kavramlarını biliyor. Anne sen şişman mısın diyor bana ben de evet kızım diyorum, yalan söyleyemem ya gerçekler ortada. Kızım nasipse seneye 1. sınıfa başlıcak ve bu dönemde çocuklar çok açık sözlü olup acımasız oluyorlar. Ben de kızım benden utansın senin annen şişko diye dalga geçilsin istemiyorum. Artık geldim 30 yaşıma bu saatten sonra artık gerçeklerin farkındayım, nefsimi terbiye etmem lazım. Yaptığım hataların öncelikle bedenime sonra psikolojime sonra da evlatlarıma zarar verdiğini düşünmem lazım. Bu yüzden hiç olmadığım kadar kararlılıkla bu işe başladım. Şu an çalışmıyorum ücretsiz izine ayrıldım. İzin dönüşü iş arkadaşlarımı şaşırtmak istiyorum.

Kusura bakmayın biraz uzun olmuş. İnsanın yazdıkça yazası içini dökesi geliyor.

Bu arada ramazana kadar elimden geldiğince oruç tutmaya çalışıyorum. Burada hem oruçlu hem oruçsuz menülerimi göreceksiniz. 3 çocuktan 90 gün kaza orucum var önceki tutamadıklarımı saymıyorum bile.

Gelelim bugünün menüsüne;

Sahur: yulaf lapasi ( 5 yk yulaf, 1 sb sut, 4 gun kurusu kayisi, 10 cig badem, 1 tk chia, 1 muz, tarcin)

Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1 tabak firinda karisik sebze (karnibahar, brokoli, havuc, patates, kapya biber, sogan, domates)

Eki Görüntüle 2237980 Eki Görüntüle 2237981
Bende hemşireyim. Bende evlendiğimde 79 kiloydum ve kendimi obez hissediyordum. Şuanda 98 kiloyum ve 79 olsam kendimi çok zayıf hissederdim. Hikayeni okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissettim.

Bulamiyorum Bulamiyorum dur canım daha ortak yönlerimiz bitmemiş :) 31 yaşındayım. Büyük Oğlum bir dahaki yıl ilkokula başlayacak ve bana anne sen kilolusun diyor. Tek farkımız cnm ben 2 doğum yaptım ve ikiside erkek. İzinden döndüğümde bende arkadaşlarım şaşırsın istedim ama başaramadım. Dün de pantolon bakmaya çıktık eşimle inanırmısın kendime uygun pantolon bulamadan geri döndüm. Diyete başlamam lazım diye forumları gezerken senin yazına rastladım. Acilen kilo vermeye başlamazsam galiba depresyona gireceğim.

Bulamiyorum Bulamiyorum dur canım daha ortak yönlerimiz bitmemiş :) 31 yaşındayım. Büyük Oğlum bir dahaki yıl ilkokula başlayacak ve bana anne sen kilolusun diyor. Tek farkımız cnm ben 2 doğum yaptım ve ikiside erkek. İzinden döndüğümde bende arkadaşlarım şaşırsın istedim ama başaramadım. Dün de pantolon bakmaya çıktık eşimle inanırmısın kendime uygun pantolon bulamadan geri döndüm. Diyete başlamam lazım diye forumları gezerken senin yazına rastladım. Acilen kilo vermeye başlamazsam galiba depresyona gireceğim.
Hoş geldin canim öncelikle. Ben en zayıf halimle şimdiki halimi kolaj yapıp telefonun ana ekranı yapıyorum. Telefonu her açtığımda kendime bir daha kızıp kendimi frenliyorum. Bende çok ise yarıyor dene istersen. Bir de eski kıyafetlerimi evin görebileceğim yerlerine asiyorum yine kendimi frenlememe yardımcı oluyor. Evdekilerin lafı hiç bitmiyor zaten bir de dönüp kendilerine baksalar. Eşim hep kiloludur mesela ama kendini görmez benim moralimi bozar. Zaten biraz da ona kapak olsun diye zayifliyorum. Guzel topige denk gelmissin ben cok seviyorum burayi.Tekrardan hoş geldin😊
Günaydın kızlar dünkü abartmışlıktan sonra neyse + görmedim bugünde biraz sporla yarına güzel bir şekilde gireriz
Kahvaltı bir tutam ıspanak ve 2 yumurta ile omlet, 4 tam ceviz
Oluyor canim oyla arada toparlayabilmek önemli olan bence
Kızlar öğlen kıymalı şehriye çorbası
Akşam az pırasa, 4 tane ızgara köfte, 5 kaşık bulgur ve cacık
35 dk kadar eliptik
Afiyet olsun canim

Back