107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Valizleri toparladim cok sukur. Bugun kizlari yikayip temizlik yapicam.
2-3 gundur kasiklarim agriyor erken gelecek diye tahmin ediyorum ama hala gelmedi insallah gece yollarda gelmez :KK43:
Sabah namazdan sonra uyumadim. Gece yolculuktada uyumaman lazim benim icin biraz zorlu olacak. Oglen meryem uyurken bende biraz kestirebilsem bari :uykucu:

Tesekkur ederim cnm

Allah sabir versin az kaldi cnm insallh mukafatini gorursun. Hepimiz diyetisyen kontrolunu sabirsizlikla bekliyoruz

Eklerim cnm simdi tabloya

Iyiyim cnm cok sukur. Ramazan baslangicinda 92ydim ama ramazanda aldim vermem biraz zor oldu adapte olamadim su an 93.5 kiloyum. Bu gece izmir yolcusuyum insallah en az hasarla donerim memleketten orda cok fazla dikkat edebilecegimi dusunmuyorum ama doner donmezde yine eskisi gibi sistemime donmeyi planliyorum. Yolumuz uzun dura kalka ilerliyoruz. Insallah yavas yavas kalici olarak vericez kilolarimizi.
Sen neler yaptin nasil gidiyor. Ugradigin icin tesekkur ederim. Arada yazarsan memnun olurum :KK68:
O grupta bir de @tan35 vardi o ne yapti acaba. @tan35 cnm senin nasil gidiyor beslenme duzenin kac kilo oldun. Insallah iyisindir :KK68:
İyiyim canım sağol,
Uğrarım tabii ki, ara ara uğradığım da olmuştu aslında ama yazmamıştım. O gruptan sen ve tan aklımda kaldınız nedense:)
O en son nisanda girmiş foruma. Umarım iyidir.
Sana da iyi tatiller diliyorum canım 🙋🏻‍♀️

İyiyim canım sağol,
Uğrarım tabii ki, ara ara uğradığım da olmuştu aslında ama yazmamıştım. O gruptan sen ve tan aklımda kaldınız nedense:)
O en son nisanda girmiş foruma. Umarım iyidir.
Sana da iyi tatiller diliyorum canım 🙋🏻‍♀️
Tesekkur ederim cnm :KK60:

Tesekkur ederim cnm

Allah sabir versin az kaldi cnm insallh mukafatini gorursun. Hepimiz diyetisyen kontrolunu sabirsizlikla bekliyoruz

Iyiyim cnm cok sukur. Ramazan baslangicinda 92ydim ama ramazanda aldim vermem biraz zor oldu adapte olamadim su an 93.5 kiloyum. Bu gece izmir yolcusuyum insallah en az hasarla donerim memleketten orda cok fazla dikkat edebilecegimi dusunmuyorum ama doner donmezde yine eskisi gibi sistemime donmeyi planliyorum. Yolumuz uzun dura kalka ilerliyoruz. Insallah yavas yavas kalici olarak vericez kilolarimizi.
Sen neler yaptin nasil gidiyor. Ugradigin icin tesekkur ederim. Arada yazarsan memnun olurum :KK68:
O grupta bir de @tan35 vardi o ne yapti acaba. @tan35 cnm senin nasil gidiyor beslenme duzenin kac kilo oldun. Insallah iyisindir :KK68:
İyi tatiller canım, hayırlı yolculuklar olsun .Bol bol sebze yersin , sizin oralar bolluk olur.
Tatil kaç gün sürecek canım, hemen kilo almazsın ,en kötü ihtimal sabit kalırsın.

Tesekkur ederim cnm

Çok teşekkür ederim canım zahmet oluyor sanada

Bugunku menum
Sabah 10
Ceyrek lavaş
4 5 patates kizartmasi
6 zeytin
2 dilim kasar
1 dilim bpeynir
Şekersiz çay
Domates salata

Oglen 14.00
Haslama nohutlu yogurt(igrencti zor yedim)

17.00
Dondurma

18.30
Nohut yemegi
3 yk pilav
Yogurt
3 4 parca kavun

20.30
2 dilim karpuz

Valizleri toparladim cok sukur. Bugun kizlari yikayip temizlik yapicam.
2-3 gundur kasiklarim agriyor erken gelecek diye tahmin ediyorum ama hala gelmedi insallah gece yollarda gelmez :KK43:
Sabah namazdan sonra uyumadim. Gece yolculuktada uyumaman lazim benim icin biraz zorlu olacak. Oglen meryem uyurken bende biraz kestirebilsem bari :uykucu:
Hayirli yolculuklar tatilin güzel gecsin inş..carsamba günüde iki saat tarlada calismam var..

Gece 03.13te ciktik yola cok sukur kizlar uyudu insallah rahat bir yolculuk gecer

İyi tatiller canım, hayırlı yolculuklar olsun .Bol bol sebze yersin , sizin oralar bolluk olur.
Tatil kaç gün sürecek canım, hemen kilo almazsın ,en kötü ihtimal sabit kalırsın.

Sagol cnm. Tayinim sisteme gec duserse bayramdan sonra donmeyi dusunuyorum. Eger bayram olmadan ayrilis yapmam gerekirse mecbur erken doncem su an donus tarihi belli degil yani

Bulamiyorum Bulamiyorum canım bugün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
Hayirli yolculuklar tatilin güzel gecsin inş..carsamba günüde iki saat tarlada calismam var..

Sporlari ya aksam ya da yarin aksam ayarlarum kizlar simdi yolda bakamam iyi olursam bu aksam yorgun olursam yarin aksam bakarim

Kızlar diyetisyene gittim .1 ,1 kilo vermişim ;1kilosu yağ .bu hafta normal bir listem var ve Bugun ödül olarak serbestim :))
Bu çok güzel bir haber ,1 kg yağdan vermişsin süpersin maşallah 🧿,darısı bana ve tüm kilo vermek isteyenlere

Bugünkü menüm
08:30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 4 kaşık patlıcan sote

17:30 Akşam
5 kaşık yoğurt, 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, semizotu

1 litre dukan birası + 1.5 litre su

30 dk leslie = 90
30 dk tempolu yürüyüş = 75
165 puan

Son düzenleme:
Günaydın kızlar tabii uyanalı 5 saat filan olsada iyisinizdir inşallah
Ben bu hafta ruhsal açıdan pek iyi değilim eşimle aramız biraz limoni ve artık çok sıkıldım bu durumdan haftaya önce İstanbula gidicem 1 hafta sonra da bandırma'ya memleketime 1 ay filan uzak kalıcaz bu arada birbirimizi özleriz ayrılık iyi gelir diye düşünüyorum

Günaydın kızlar tabii uyanalı 5 saat filan olsada iyisinizdir inşallah
Ben bu hafta ruhsal açıdan pek iyi değilim eşimle aramız biraz limoni ve artık çok sıkıldım bu durumdan haftaya önce İstanbula gidicem 1 hafta sonra da bandırma'ya memleketime 1 ay filan uzak kalıcaz bu arada birbirimizi özleriz ayrılık iyi gelir diye düşünüyorum
İnşallah bir an önce çözersiniz sorununuzu canım , fazlada ayrı kalmayın derim 😔

Back