107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar
Dun ogleden sonra komsum oglunu birakti bana okula gec kalmis o da vardiyaya gidecekmis esi erken cikamamis isten 2 saat kadar bende kaldi kizlarla oynadilar iyi oldu.
Esim isten gelincede carsiya ciktim cocuklari evde biraktim bir kac isim vardi dolandim durdum hava alayim diye evede yuruyerek dondum. 18.30da ciktim 21.00de geldim eve

Guzel cnm afiyet olsun. Bencede ilk zamanlar dengeli beslenerek kilo verebilirsin sonra sen ne kadar dikkat etsende aliyorsun zaten. Insallah minimum miktarda kiloyla diguma gidersin. Onceki dogum normal miydi sezeryan miydi

Guzel menu cnm. Spor yapmadin herhalde goremedim mesajlarda

Ben de liste vereyim diyecegim ama pek verecek bişey yok :)
Sabah /öğlen
2 wasa arası bir parça süzme peynir
Domates salatalık

Ara 15 kiraz

Akşam
2 wasa arası peynir ,1 köfte ve salata

Bu haftaki duygu durumun nasil peki. Miden kuculdu alistin zorlanmiyor musun yoksa buzdolabinin onune gidip gidip geri mi donuyorsun

Bulamiyorum canım sporum 50 dk eliptik 200 puan

Tamam cnm

Sezeryandim canim. Birde spinal olmuştum. Yataga zor gecirip cevirdiler beni. Annemlerin ebelerin bakislarini unutamıyorum 113 kg idim...

Gunaydin kizlarr :) kahvalti zamanii
Ben de simdi hem kizlara hem kendime kahvalti hazirlicam
Bugun yogunum valiz hazirlicam yarin gece yola cikcaz insallah. Yarinda gitmeden bir temizlik yaparim
Gece gorusuruz insallah

Canım bu açlık işi hiç bana göre değil ,alışma falan hiç yok.bir de dün gece bebek sabaha kadar uyumadı ,iyice çöktüm.

Sen cok kati uyguluyorsun sanirim diyeti. Gece en azindan süt icsen mesela
Canım bu hafta böyle katı sadece hatta en katı 2 günü bitirdim diyebilirim .bugun en azından öğlen ve akşam köftem var .wasa yediğim 2 gün çok kötü oldum .
Katı olmasının sebebi de kilom takıldı ,git gel sürekli aynı yerde direndi ,o yüzden böyle yapalım dedi.umarım işe yaramıştır ,Cumartesi kontrol var

Canım cumartesi sonucunu bizede yaz merak ediyorum, benim kilomda 1 aydır takıldı ne yapsam gr gitmiyor korkmaya başladım.

Spor Yapmıştım yazmayı unuttum 53 dk tempolu yürüyüş yaptım , listede olmasada önemli değil canım, kilo vermem durakladı o beni üzüyor biraz.

Ben cok kati yapamadim. Yapamazdimda herhalde. Cunku biraktigim an misliyle yerdim gibi geldi.
Şuan bile canim birsey ceksede 1 lokma bilemedin 2 lokma yiyorum. Oyleki cok sekerli gelen seyler oluyor yemek istemiyorum birakiyorum. Eskiden ben aç karna kola icip pasta yedigimi bilirim

Sonucuni bende merak ettim

Bulamiyorum merhaba,
Seni soyanın topiğinden tanıyorum, başlangıçta burada takip de ediyordum ama sonra yoğunluktan bırakmak zorunda kaldım.
Diyetin nasıl gidiyor, şu an kaç kilosun?
Gerçekten sağlıklı ve güzel menülerin vardı, inşallah hedeflediğin yolda ilerliyorsundur.
Sana ve grup arkadaşlarına başarılar diliyorum...

Hayirli yolculuk canim. Kolay gelsin
Tesekkur ederim cnm

Canım bu açlık işi hiç bana göre değil ,alışma falan hiç yok.bir de dün gece bebek sabaha kadar uyumadı ,iyice çöktüm.
Allah sabir versin az kaldi cnm insallh mukafatini gorursun. Hepimiz diyetisyen kontrolunu sabirsizlikla bekliyoruz

Spor Yapmıştım yazmayı unuttum 53 dk tempolu yürüyüş yaptım , listede olmasada önemli değil canım, kilo vermem durakladı o beni üzüyor biraz.
Eklerim cnm simdi tabloya

Iyiyim cnm cok sukur. Ramazan baslangicinda 92ydim ama ramazanda aldim vermem biraz zor oldu adapte olamadim su an 93.5 kiloyum. Bu gece izmir yolcusuyum insallah en az hasarla donerim memleketten orda cok fazla dikkat edebilecegimi dusunmuyorum ama doner donmezde yine eskisi gibi sistemime donmeyi planliyorum. Yolumuz uzun dura kalka ilerliyoruz. Insallah yavas yavas kalici olarak vericez kilolarimizi.
Sen neler yaptin nasil gidiyor. Ugradigin icin tesekkur ederim. Arada yazarsan memnun olurum
O grupta bir de Roka35 vardi o ne yapti acaba. Roka35 cnm senin nasil gidiyor beslenme duzenin kac kilo oldun. Insallah iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…