107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benim iştahta azalma olmadı hiç maalesef, kendimi tutuyorum yememek için
Buda iyi kendini tutman azim gosteriyorsun maşallah,aslinda ben bugun cozuttum bugun cok tuzlu seyler yedim sebebi tansiyon dusukligu halsizlik ödem olacagim kesin..yani bu ara stresten olsa gerek istahda olmaya biliyormus aksine istahim cok acikdir yerdim demekki yas ilerledikcede huy metobolizma da degisebiliyormus,bari yas ikerliyorken demisken artik zayıflasak ta acik mutlu yaşasak 15 yilim hep diyet hatta bekarligimdan beri 20 yildir kilo ver al ver le gecti yillarim,rabbim saglik versinde zayifliyalim inş..sende bu azimle kilolarin gidecek merakla bekliyorum bu sonucunu ins.. bayramada az kaldi benim hedef yalanmi oluyor anlamadim..

Diyetisyenin verdiği ölçüde yedim hatta kan şekerini yükseltmesin diye yanında süt yada yoğurt yiyorum, yinede yükseltmiş olabilirmi bilmiyorum ki canım.
Hem oglen hem aksam bana cok fazla gibi geldi. Hic o kadar meyve vermedi benimki genelde ikindi ara ogunune veriyordu

Ben çok zayıftım bekârken 45 / 50 kilodan 107 kiloya kadar çıktım yıllar içinde, kilo al ver yıllarım böyle geçti ama ilk defa bilinçli yapıyorum sağlık elden gidiyor ve ben geç anladım ,artık sağlıklı besleneceğim kısa süreli diyey değil bu iş ömür boyu böyle devam.

Hem oglen hem aksam bana cok fazla gibi geldi. Hic o kadar meyve vermedi benimki genelde ikindi ara ogunune veriyordu
2 öğün meyve var listede ,belkide fazla geliyordur dediğin gibi böyle halsiz olursam daha az yerim.

Banada iki porsiyon meyve yazdi bugun ikindi ara ogunune bkalim benide sallıcakmı

Selam. Diyetisyenden geliyorum kız şok oldu saglikli beslenmeye gecerek kg alimini engellicez. Bende dedimki belki ilk 3 ay 5 kg verebilirim. En azindan sonra onu geri alirim. Kadin dogum doktorunun bebegin gelisiminde sorun yok dedigi muddetce devam ederiz dedi. Artik vucut analizi yapilamiyormuş manyetij alan oldugu icin. Normal tartildim orda tokken 87.4 geldim 1 kg kiyafet dusuyoruz dedi. 86.4 olarak gecen haftaya gore 800 gr eksi dedi. Zaten bu sabah bende 86.5 gormustum saat 5te

Bende diyetisyene sordum simdi 20 tane kiraz dedi 2 porsiyon meyveye şoke oldum. Hayatta yiyemem o kadar bayilirim yahu
Bebeğin ve kendi sağlığın için yersin artık canım, meyveyi bende çok yemem normalde listede var diye yiyorum.

Afiyet olsun canım, menün çok sağlıklı

09:00 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı elma
sirkesi

11:00 kahvaltı
6 kaşık menemen, 2 ceviz , 2 dilim light etimek

14:00 Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak sote, 2 dilim light etimek ( bayağı tok tutuyor , açlık krizi yaşıyorum öğlen saatlerinde)

18 :00 Akşam
6 kaşık tavuklu salata ,2 kaşık yoğurt, küçük bir parça karpuz
3 litre su
sporu yapınca yazarım

Bu diyetisyenin verdiği liste miydi canım

Ben de liste vereyim diyecegim ama pek verecek bişey yok :)
Sabah /öğlen
2 wasa arası bir parça süzme peynir
Domates salatalık

Ara 15 kiraz

Akşam
2 wasa arası peynir ,1 köfte ve salata
Bayağı hafif bir menü olmuş, afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…