- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.441
Evet canım kabak çiğ ve 3 kaşık haşlanmış nohut var tarifte ben hazırda haşlanmış karabuğday ve kinoa karışımı vardı onu ekledim ,bir diyetisyenin detoks menüsü, youtube da var, yağ yaktıran ayran detoksu diye yazarsan,bakmak istersen tabi canım, farklı yoğurtlu detokslarıda var ben faydasını görüyorum .
Selam kızlar. Kızımla ben ishal olduk ilaclari aldik geldik eve. Bugunu biraz dinlenmeyle gecircem. Sabah 5te uykudan krampla uandim. Gunlerin yorgunlugu birde üşümüşüm galiba hiç boyle olmamisti daha once. Bacak kasım resmen yumruk gibi disa vurdu zor duzeldi. Esimi uyandirdim o da uykuluklu sozde ovalayacak, iki ovaladi bacagimda uyudu bide onu kaldırdım
Bugün çok sıcak var buradada, hiçbirşey yapasım yokSlm kizlar
Ne sicak var oyle yaaa bir de bugun utu yapacaktim
Meryemi uyuttum simdi once bi yemegimi atese koyayimda ciksin aradan. Taze fasulye yapmayi dusunuyorum aksama
Bir bakayim cnm sagol
Gecmis olsun cnm
Aynen canım burası şuan 39 derece sularımız kesik ve ben spor yapıp taşıma suyla ısıtıp duş aldımBugün çok sıcak var buradada, hiçbirşey yapasım yok
Sporun harika. Kilonu merak ettim. Benim 40 dk da pertim cikiyoSlm kızlar menümü vereyim
Sabah
1.5 yumurta ile menemen
Ara
Türk kahvesi ve kiraz,vişne
Öğlen
Kıymalı bezelye ve cacık
Akşam kabak detoks çorbası
1 lt dukan birası ve çok lt su
50 dk eliptik yaptım ve 15 dk pilates yaptım
245 puan hala çok sıcak
Pztsi 76.5 tu sanırım alıştım artık ilk başta ben de zorlanıyordum bide 2 gündür dizi açıyorum 1 bölümle yapıyorum süper oluyorSporun harika. Kilonu merak ettim. Benim 40 dk da pertim cikiyo
Maşallah sana susuzlukta bile sporu aksatmamışsın.Aynen canım burası şuan 39 derece sularımız kesik ve ben spor yapıp taşıma suyla ısıtıp duş aldım
Benim oyle sansim olmuyor iste muzik bile acamiyorum. Kizim uyurken yapmaya calisiyorum ancak telefondan bakiyorum leslie videolarina. Senin kilona gore normal o zaman canim. 80den ineyim bende arttircam insallah. Hatta kışa belediyenin spor salonuna gitmek istiyorumPztsi 76.5 tu sanırım alıştım artık ilk başta ben de zorlanıyordum bide 2 gündür dizi açıyorum 1 bölümle yapıyorum süper oluyor
Benim de tam tersi kızım ayağımda salladığım için bırakamıyorum o uyurken o uyanıkken mama sandalyesine bırakıp öyle yapıyorum arada 100 kere kontrol ediyorum tabiBenim oyle sansim olmuyor iste muzik bile acamiyorum. Kizim uyurken yapmaya calisiyorum ancak telefondan bakiyorum leslie videolarina. Senin kilona gore normal o zaman canim. 80den ineyim bende arttircam insallah. Hatta kışa belediyenin spor salonuna gitmek istiyorum
Geçmiş olsun diyelim bende geçenlerde çilek reçelini taşırdım her yer duvarlar yerler reçel oldu ama ben unutmuştum ocağa koyduğumu duruyla oynarken taşmışBende süt pişirirken taşırdım ve 1 saat ocak temizledim ,çok bunaldım ama, en sinir olduğum şey süt taşması
Sorma canım acayip tatlı istedi bende spor yapayım bari unuturum dedim yaptım iyi geldi gibi ama şu tatlı işini nasıl çözücem bilemiyorum çok büyük bir alışkanlık benim içimMaşallah sana susuzlukta bile sporu aksatmamışsın.
Bende çok seviyorum tatlıyı ama çok şükür eskisi gibi canım istemiyor , bazı günler aşırı yeme isteği oluyor ,bende bu durumu nasıl çözerim bilmiyorum.Sorma canım acayip tatlı istedi bende spor yapayım bari unuturum dedim yaptım iyi geldi gibi ama şu tatlı işini nasıl çözücem bilemiyorum çok büyük bir alışkanlık benim içim
Aksam cok az yemissin sabaha kadar acikmiyor musun?Bugünkü menüm
10:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
2 dilim peynir, domates, salatalık
14:00 Öğlen
1 haşlanmış kabak ,5 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış karabuğday
16:30 Ara
2 hurma,yarım muz
19:45 Akşam
2 dilim ekmek, 2 kaşık salata, 1 dilim beyaz peynir
2 litre su
Spor yapamadım
Dikkat ediyorm cnm saolasın. Bol bol hareket etmeye yüzmeye çalışıyorm...geçen haftanın listesini şuraya bırakayımda yeni liste yaparken aramayayım.
oooo tarihlerde düzelecek yeni aya başlıyoruz hepimize hayırlı olsun kızlar
üyeler başlangıç 03.06.2019 10.06.2019 17.06.2019 24.06.2019 haftalık fark aylık fark Umutdeniz4 99.3 - 88,5 88,4 89.2 +0,8 +0,7 Bulamiyorum 107 95,5 96,5 95,5 94.0 -1,5 -2,5 @elifimm39 103.5 88,9 89,5 91.4 - +2,5 S sdctnsn 84.0 78,1 79,1 78,3 77.9 -0,4 -0,2 @BitmeyenUmidim 83.9 78,8 78 80,1 77.5 -2,6 -1,3 Amine Busra 101,8 izinli 92,2 90,0 88.9 -1,1 -3,8 @tombuldut 77,0 67,1 67.1 - - fantastikaaa 99,5 93,8 95,9 94,5 94.0 -0,5 +0,2
bildirim vermeyen @elifimm39 ve @tombuldut kaldı galiba
fantastikaaa tatilde olduğu için izinli. bacııımmmm açık büfe varsa dikkat kendini kaybetme sakın
Slm kızlar menümü vereyim
Sabah
1.5 yumurta ile menemen
Ara
Türk kahvesi ve kiraz,vişne
Öğlen
Kıymalı bezelye ve cacık
Akşam kabak detoks çorbası
1 lt dukan birası ve çok lt su
50 dk eliptik yaptım ve 15 dk pilates yaptım
245 puan hala çok sıcak
Bende menu vereyim cok yorgunum sonra gelemeyebilirim
Sabah 10
2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
2 dilim salam
Saat 12.00
1 dilim pasta
16.30
Yogurtlu pirincli corba cok az
19.30 da yiyecegim
Diyetisyen tarifi
Kabakli domatesli yumurta(sotelenmiş sebzelerle)
Ayran
1 dilim ekmek
Benimde 30 dk lesliem var. Ama ne terledim be yoruldum havadan muhtemelen. Gece olsa da uyusak :/
Bende süt pişirirken taşırdım ve 1 saat ocak temizledim ,çok bunaldım ama, en sinir olduğum şey süt taşması
Guzel menu cnmBugünkü menüm
10:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
2 dilim peynir, domates, salatalık
14:00 Öğlen
1 haşlanmış kabak ,5 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış karabuğday
16:30 Ara
2 hurma,yarım muz
19:45 Akşam
2 dilim ekmek, 2 kaşık salata, 1 dilim beyaz peynir
2 litre su
Spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?