107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar

Ne sicak var oyle yaaa bir de bugun utu yapacaktim

Meryemi uyuttum simdi once bi yemegimi atese koyayimda ciksin aradan. Taze fasulye yapmayi dusunuyorum aksama

Bir bakayim cnm sagol

Gecmis olsun cnm

Slm kizlar

Ne sicak var oyle yaaa bir de bugun utu yapacaktim

Meryemi uyuttum simdi once bi yemegimi atese koyayimda ciksin aradan. Taze fasulye yapmayi dusunuyorum aksama

Bir bakayim cnm sagol

Gecmis olsun cnm
Bugün çok sıcak var buradada, hiçbirşey yapasım yok

Slm kızlar menümü vereyim
Sabah
1.5 yumurta ile menemen
Ara
Türk kahvesi ve kiraz,vişne
Öğlen
Kıymalı bezelye ve cacık
Akşam kabak detoks çorbası
1 lt dukan birası ve çok lt su
50 dk eliptik yaptım ve 15 dk pilates yaptım
245 puan hala çok sıcak

Sporun harika. Kilonu merak ettim. Benim 40 dk da pertim cikiyo

Bende menu vereyim cok yorgunum sonra gelemeyebilirim

Sabah 10
2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
2 dilim salam

Saat 12.00
1 dilim pasta

16.30
Yogurtlu pirincli corba cok az

19.30 da yiyecegim
Diyetisyen tarifi
Kabakli domatesli yumurta(sotelenmiş sebzelerle)
Ayran
1 dilim ekmek

Pztsi 76.5 tu sanırım alıştım artık ilk başta ben de zorlanıyordum bide 2 gündür dizi açıyorum 1 bölümle yapıyorum süper oluyor
Benim oyle sansim olmuyor iste muzik bile acamiyorum. Kizim uyurken yapmaya calisiyorum ancak telefondan bakiyorum leslie videolarina. Senin kilona gore normal o zaman canim. 80den ineyim bende arttircam insallah. Hatta kışa belediyenin spor salonuna gitmek istiyorum

Bende süt pişirirken taşırdım ve 1 saat ocak temizledim ,çok bunaldım ama, en sinir olduğum şey süt taşması

Benim de tam tersi kızım ayağımda salladığım için bırakamıyorum o uyurken o uyanıkken mama sandalyesine bırakıp öyle yapıyorum arada 100 kere kontrol ediyorum tabi

Bende süt pişirirken taşırdım ve 1 saat ocak temizledim ,çok bunaldım ama, en sinir olduğum şey süt taşması
Geçmiş olsun diyelim bende geçenlerde çilek reçelini taşırdım her yer duvarlar yerler reçel oldu ama ben unutmuştum ocağa koyduğumu duruyla oynarken taşmış

Sorma canım acayip tatlı istedi bende spor yapayım bari unuturum dedim yaptım iyi geldi gibi ama şu tatlı işini nasıl çözücem bilemiyorum çok büyük bir alışkanlık benim içim
Bende çok seviyorum tatlıyı ama çok şükür eskisi gibi canım istemiyor , bazı günler aşırı yeme isteği oluyor ,bende bu durumu nasıl çözerim bilmiyorum.

Bugünkü menüm
10:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
2 dilim peynir, domates, salatalık

14:00 Öğlen
1 haşlanmış kabak ,5 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış karabuğday

16:30 Ara
2 hurma,yarım muz

19:45 Akşam
2 dilim ekmek, 2 kaşık salata, 1 dilim beyaz peynir

2 litre su
Spor yapamadım

Aksam cok az yemissin sabaha kadar acikmiyor musun?

Dikkat ediyorm cnm saolasın. Bol bol hareket etmeye yüzmeye çalışıyorm...

Cok iyi gidiyorsun cnm tebrik ederim

Benimde 30 dk lesliem var. Ama ne terledim be yoruldum havadan muhtemelen. Gece olsa da uyusak :/

Pastaya ragmen dengelemissin cnm guzel

Sut tasirmaz diye bir sey var avuc icinden kucuk boyutta beyaz porselen. Sut tenceresinin icerisine koyuyorsun sut kaynarken tikir tikir ses yapiyor sana haner veriyor ve sutu tasirmiyor. Onu aldigimdan beri rahat ettim 5-6tl falandi tedi den almistim ama japon pazarlarinda vs de vardir diye tahmin ediyorum

Guzel menu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…