107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kızlar sporumu yaptım duştan sonra ilk defa vücut ölçülerimi alayım dedim 90/60/90 dan oldukça uzağım neyse bakalım şu önümüzdeki 3 hafta da kaçar cm azalıcak çok sıkı bir şekilde devam inşallah şu 3 hafta. Yine kabızlık yaşıyorum sanki o kadar spor, su ve lifli beslenme işe yaramıyor anlamıyorum

Slm kızlar
Bugün ki sporum 36 dk eliptik, + 30 adet bölgesel hareket 147 puan duruyu uyuttuktan sonra belki leslie yaparım yaparsam. Yazarım

Bugünkü menüm
08:00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir

12:45 Öğlen
1 kâse yoğurtlu semizotu

15:00 Ara
2 kare bitter çikolata, 1 fincan nescafe

20:00 Akşam
1 kabak ve 5 kaşık yoğurt blendırda çektim 3 kaşık haşlanmış karabuğday ve kinoa karışımı ekledim , bugün detoks günü oldu .

1.5 litre su
70 dk tempolu yürüyüş = 175 puan
20 dk leslie = 60 puan
Toplam = 235 puan

Kahvaltı
1 yumurta
1 parça peynir
Salatalık

Öğlen
4 yk yoğurt
1 yk yukaf
1yk chia
20 kiraz
1 parça patlıcan kızartması (bir dilim yani )

Akşam
8 yk taze fasuly
2 yk yogurt
Salata

Akiam yürüyüşe çıktık,heveslenip ufaklıga dondurma aldık ama yiyemedi beceremedi yani,yanlardan akanları yaladım ,bir top dondurmanın yarısı gibi yedim diyebilirim

Kahvaltı
1 yumurta
1 parça peynir
Salatalık

Öğlen
4 yk yoğurt
1 yk yukaf
1yk chia
20 kiraz

Akşam
8 yk taze fasuly
2 yk yogurt
Salata

Akiam yürüyüşe çıktık,heveslenip ufaklıga dondurma aldık ama yiyemedi beceremedi yani,yanlardan akanları yaladım ,bir top dondurmanın yarısı gibi yedim diyebilirim
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş, o kadarcık dondurma zarar etmez.

Iyi geceler kizlar

Bebeler uyudular cok sukur. Benimde cok uykum var ama camasir makinesini bekliyorum bitince camasirlari serip oyle yatcam. Bu arada size bakayim dedim 😉

Bugunku menume gelince

11.15 nesfit ve sut

14.00 4 kayisi

19.00 yogurtlu bugday corbasi kabak mucver cacik gun icerisinde bir sey yemeyimce mucver biraz fazla kacti

Simdide sade kahve ictim uyumayayim diye ama gozler gidiyor. Zaten kahve uykumu hic bir zaman kacirmadi ama psikolojik olarak belki iyi gelir dedim.

Oglen ne yedim diye dusundum dusundum bulmadim sonra farkettimki bir sey yememisim. Saat 3le 4 arasi meryem uyurken uzandim biraz bir goz acik bir goz kapali uyukladim biraz kizlarin sesleri arasinda sonra kapi calimca kalktim artik.

Yarin utu gunu olacak nasipse. Utu seni cagiriyoooo

Ancak eve girdik. Kiz otobuste uyudu hemen yataga aldim uyumaya devam ediyor.
Diyetisyene gittik once 1.1 kg vermisim 700 gr yagdan.
Son yapilan tahlil normalmiş. Ama asiri killanmam oldugu icin reglin 3.gunu tekrar gidip tahlil yaptirmam lazimmis :KK43: hastaneden fenalik geldi bana. İlaclarimida o zaman yazicakmis

Tebrik ederim cnm
Kortizolda bir sikinti yokmus yani oyle mi?
Adetin 3. gunu kadinlik hormonlarinin degerlerine bakilacaktir cnm bu yuzden ozellikle o tarihte istemislerdir

Slm kızlar
Bugün ki sporum 36 dk eliptik, + 30 adet bölgesel hareket 147 puan duruyu uyuttuktan sonra belki leslie yaparım yaparsam. Yazarım

Tamam cnm yazmadigina gore yapmadin sanirim bir daha bende esimden alabilirsem pcyi listeyi yapicam

Bugünkü menüm
08:00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir

12:45 Öğlen
1 kâse yoğurtlu semizotu

15:00 Ara
2 kare bitter çikolata, 1 fincan nescafe

20:00 Akşam
1 kabak ve 5 kaşık yoğurt blendırda çektim 3 kaşık haşlanmış karabuğday ve kinoa karışımı ekledim , bugün detoks günü oldu .

1.5 litre su
70 dk tempolu yürüyüş = 175 puan
20 dk leslie = 60 puan
Toplam = 235 puan

Guzel menu cnm
Kabagi cigden mi cektin

Kahvaltı
1 yumurta
1 parça peynir
Salatalık

Öğlen
4 yk yoğurt
1 yk yukaf
1yk chia
20 kiraz

Akşam
8 yk taze fasuly
2 yk yogurt
Salata

Guzel memu cnm olur o kadarcik dondurma bir aey degil
Benim ufaklikta cok seviyor dondurmayi bazen azicik kouduruyorum onada dondurmaciya gittigimizde kullahin icine dusecek sanki hanim

Tebrik ederim cnm
Adetin 3. gunu kadinlik hormonlarinin degerlerine bakilacaktir cnm bu yuzden ozellikle o tarihte istemislerdir

Tamam cnm yazmadigina gore yapmadin sanirim bir daha bende esimden alabilirsem pcyi listeyi yapicam

Guzel menu cnm
Kabagi cigden mi cektin

Benim ufaklikta cok seviyor dondurmayi bazen azicik kouduruyorum onada dondurmaciya gittigimizde kullahin icine dusecek sanki hanim
Tek bi hormon yazdo kagida ama aslinda hepsone baktirmak istiyodum ben

Tebrik ederim cnm

Guzel menu cnm
Kabagi cigden mi cektin

Evet canım kabak çiğ ve 3 kaşık haşlanmış nohut var tarifte ben hazırda haşlanmış karabuğday ve kinoa karışımı vardı onu ekledim ,bir diyetisyenin detoks menüsü, youtube da var, yağ yaktıran ayran detoksu diye yazarsan,bakmak istersen tabi canım, farklı yoğurtlu detokslarıda var ben faydasını görüyorum .

Bu aralar fazla yedim psikolojine kapılıyorum nedense ,emek emek uğraşıp gramla veriyoruz ya ondan mı oluyor nedir bilmiyorum .
O duygu bazen bendede oluyor, küçük miktarlar arada yiyoruz tabi ,hergün olursa kilo verme yavaşlar herhalde , yavaş gitsin ama yağdan gitsin vücut sarkmasın hemde sağlıklı bir şekilde vermiş oluruz ,çok uzun yazdım kusura bakma çok şey bildiğimden değil sadece yardımcı olmaya çalıştım 😊💙

O duygu bazen bendede oluyor, küçük miktarlar arada yiyoruz tabi ,hergün olursa kilo verme yavaşlar herhalde , yavaş gitsin ama yağdan gitsin vücut sarkmasın hemde sağlıklı bir şekilde vermiş oluruz ,çok uzun yazdım kusura bakma çok şey bildiğimden değil sadece yardımcı olmaya çalıştım 😊💙
Yok canım ya ne uzun yazması ;aksine motive oluyorum ben böyle .okudukca gördükçe mutlu oluyorum :)

Selam kızlar. Kızımla ben ishal olduk ilaclari aldik geldik eve. Bugunu biraz dinlenmeyle gecircem. Sabah 5te uykudan krampla uandim. Gunlerin yorgunlugu birde üşümüşüm galiba hiç boyle olmamisti daha once. Bacak kasım resmen yumruk gibi disa vurdu zor duzeldi. Esimi uyandirdim o da uykuluklu sozde ovalayacak, iki ovaladi bacagimda uyudu bide onu kaldırdım :D

Selam kızlar. Kızımla ben ishal olduk ilaclari aldik geldik eve. Bugunu biraz dinlenmeyle gecircem. Sabah 5te uykudan krampla uandim. Gunlerin yorgunlugu birde üşümüşüm galiba hiç boyle olmamisti daha once. Bacak kasım resmen yumruk gibi disa vurdu zor duzeldi. Esimi uyandirdim o da uykuluklu sozde ovalayacak, iki ovaladi bacagimda uyudu bide onu kaldırdım :KK70:
Çok geçmiş olsun canım ikinizede, bol bol su için .

Selam kızlar. Kızımla ben ishal olduk ilaclari aldik geldik eve. Bugunu biraz dinlenmeyle gecircem. Sabah 5te uykudan krampla uandim. Gunlerin yorgunlugu birde üşümüşüm galiba hiç boyle olmamisti daha once. Bacak kasım resmen yumruk gibi disa vurdu zor duzeldi. Esimi uyandirdim o da uykuluklu sozde ovalayacak, iki ovaladi bacagimda uyudu bide onu kaldırdım :D
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Back