- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.401
Dukan içeceği nasıl oluyor canımBugünkü menüm
07:30
1 tane haşlanmış yumurta ( diyetisyende tartılacağım için böyle oldu)
12:00 Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir, 3 zeytin , domates salatalık, 2 çatal kabak kızartması, yarım paket kepekli bisküvi,( sunta denilen)
16:00 Ara
3 hurma,2 ceviz
19:30 ..Akşam
Yoğurtlu semizotu, haşlanmış tavuk göğsü 1 köfte büyüklüğünde , 8 kaşık keşkek ( 3 dilim ekmek yerine)
1.5 litre su + 1 litre dukan içeceği
30 dk tempolu yürüyüş = 75 puan
50 dk leslie = 150 puan
Toplam 225 puan
Dukan birası internette var tarif, istersen yazabilirim de canım.Dukan içeceği nasıl oluyor canım
Buldum canım internette şimdi .Dukan birası internette var tarif, istersen yazabilirim de canım.
Bende işe yarıyor güzel ödem attırıyor, sende dene istersen faydasını görürsün inşallah canım.Buldum canım internette şimdi .
Denemekten zarar gelmez :)yapımı da kolaymışBende işe yarıyor güzel ödem attırıyor, sende dene istersen faydasını görürsün inşallah canım.
Diyetisyen sonucumu bizede yazabilirmisin canım çok motive ediyor çünküBugun yine cok yogun bir gune uyandim. Once diyetisyene gidicem, sonra hastaneye sonuç gostermeye.. ordan eve gelip hazirlik yapicam akşama kızıma doğumgünü yapcam. Ananemler yarin hastaneye yatış yapacakmış. Bundan sonrası benim için epey yoğun geçecek insallah bu bana eksi olarak fayda saglar
geçmiş olsun canım annanene Allah şifa versin sende inşallah diyetisyen den güzel sonuçla dönersinBugun yine cok yogun bir gune uyandim. Once diyetisyene gidicem, sonra hastaneye sonuç gostermeye.. ordan eve gelip hazirlik yapicam akşama kızıma doğumgünü yapcam. Ananemler yarin hastaneye yatış yapacakmış. Bundan sonrası benim için epey yoğun geçecek insallah bu bana eksi olarak fayda saglar
Selam kızlar diyetisyene gittim 87 kg geldim benim tartı ile aynı ,100 gr fazla oda kıyafetlerle olduğu için.
Bu ay 1.6 kg vermişim ,diyetisyen çok iyi gidiyor dedi, diyetisyene başlayalı 2 ay oldu toplam 5 kg vermişim , ekmeği azalttı günlük 8 dilimden 6 dilime düşürdü , kaçamak yaptığımı söyledim arada küçük miktarlarda olursa önemli değil, sağlıklı beslenmen önemli dedi .
İnsülin direnci olduğu için dondurma veya bitter çikolata yediğimde çok zararı olurmu diye sordum, miktar az olursa arada yiyebilirsin dedi .
Bakarmısınız resmen kaçamak yapmanın yollarını aramışım ben,
Tabiki rahatlamak yok disiplinli bir şekilde devam edeceğim inşallah.
30 dk leslie mi yaptim. Kizim uyansin anneme yemek yapmaya gidicem kendime de alirim biraz. Şimdi bendeki taze fasulyeleri halledeyim anneme gidince de ordakileri doğrar karistirip pisiririm
Bulamiyorum kan tahlil sonucumda Kortizol düşük çıkmış canım kafama takıldı.
Ben endokrine insulin direnci icin gidiyordum. Pco oldugumu ve asiri killanma oldugunu soyledim. Dun gece saat 11 de iki tane hap yuttum(dr verdi) bu sabah 9da kan vermem lazimdi fakat 10.30da uyandik hicbir sey yemeden direkt gittim 11 gibi kan verdim. Ama kortizol düşük çıkmış killanma ile alakasi var midir sence
Menumu vereyim fırsatım olmaz sonra
Saat 12
2 yumurta az peynirli (bitiremedim)
2 dilim kepek ekmegi
14.30
8 yk etli sehriye corbasi
1 dilim ekmek
15.40
Sade turk kahvesi
2 kare cikolata
17.30
Yeşilçay
19.30
2 kepce sebze türlüsü
Slm kızlar bende menümü vereyim
Sabah
yulaf, yoğurt, 3 tane kayısı karışımı
Ara
Türk kahvesi ve 1 parça bitter çikolata
Öğlen
200 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü ve salata
Ara
1 kase vişne, kiraz karışık (3-4 tane kirazdı)
Akşam
Kabak detoks çorbası
50 dk eliptik ve 1 saat yürüyüş 260 puan da spor
Eliptik yapmaya hiç halim yoktu netflix ten dizi izlerken zaman çabuk geçti anlamadım
Kızlar hafta sonu memlekete annelerin yanına gidiyorum bayramdan sonra dönücem uzunca kalıcam kısmetse tabiki orada da devam edicem inşallah bayrama kadar 69-70 görürüm diyorum
Bugün eski bir pantolonumu giydim yandan fermuarlı klasik kesim bir pantolon normalde fermuarı kapanmıyordu doğumdan sonra ilk defa gayet güzel oldu ve kapandı çok mutlu oldum
Spor gerçekten çok farkettiriyor alt karnım toparlanmaya başladı ve ben çok mutluyum memlekette de hergün gibi denize gider yüzersem süper olucak
Ben de menümü vereyim
Sabah
1 yumurta
1 parça peynir
Salatalık
Öğlen semizotu salatası
Akşam
4 yk barbunya ve 1 yk bulgur pilavı
Yatmadan da 10 tane badem yiyeceğim
Bugünkü menüm
07:30
1 tane haşlanmış yumurta ( diyetisyende tartılacağım için böyle oldu)
12:00 Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir, 3 zeytin , domates salatalık, 2 çatal kabak kızartması, yarım paket kepekli bisküvi,( sunta denilen)
16:00 Ara
3 hurma,2 ceviz
19:30 ..Akşam
Yoğurtlu semizotu, haşlanmış tavuk göğsü 1 köfte büyüklüğünde , 8 kaşık keşkek ( 3 dilim ekmek yerine)
1.5 litre su + 1 litre dukan içeceği
30 dk tempolu yürüyüş = 75 puan
50 dk leslie = 150 puan
Toplam 225 puan
Bugun yine cok yogun bir gune uyandim. Once diyetisyene gidicem, sonra hastaneye sonuç gostermeye.. ordan eve gelip hazirlik yapicam akşama kızıma doğumgünü yapcam. Ananemler yarin hastaneye yatış yapacakmış. Bundan sonrası benim için epey yoğun geçecek insallah bu bana eksi olarak fayda saglar
geldim cnmSlm kızlar günaydın herkese dün memlekete gidicem demiştim annem de dedik bayramdan sonra tarhana erişte domates sos filan yaparız o zaman kalırsın ben de gitmemi erteledim 3 hafta kadar bakalım bayrama yakın gitmiş olucam şimdilik evdeyim 3 hafta da inşallah süper sporla ve diyetine devamla güzel kilolar veririm de memlekete gidince herkesi bir şaşırtırım özellikle halam her gittiğimde gelmiş benim tombiş kızım aynı halası gibi yuvarlak der bu sefer öyle olsun istemiyorum bugünden itibaren de inşallah bölgesel çalışmaya da başlıcam özellikle karın ve iç bacaktan şikayetçiyim iç bacak bir incelse rahat rahat elbise etek giyebilicem şimdi tayt giy üstüne elbise giy derken daha çok kat kat sıcakta oluyor oantalon giyip çıkıyorum
Üniversitedeyken eliptik yaparak bacaklarımı çok inceltmiştim inşallah yine iç bacaklarda yağlardan kurtulurum
Sizler neler yapıyorsunuzBulamiyorum sen nerelerdesin yazmadın hiç
pazartesi | salı | çarşamba | perşembe | cuma | cumartesi | pazar | toplam | sıralama | |
| 120 | 225 | |||||||
| 69 | ||||||||
| |||||||||
S sdctnsn | 260 | ||||||||
| |||||||||
| 175 | 90 | |||||||
| |||||||||
| |||||||||
Y Yasamenerjisi |
tahminimce 1 kg vermisimdir bu sabah 87.1 gördüm canimDiyetisyen sonucumu bizede yazabilirmisin canım çok motive ediyor çünkü
Anneanne, ' ne Allah şifa versin , sende bol bol eksiler görürsün inşallah.
yazmamis olabilirim canim. Arkadasi hafif yaralanmis o yuzden hastaneye gitmişler. İckili bir adam yolda önlerinde durunca farkedemeyip carpmislaraklıma geldiAmine Busra kaynın kaza yapmıştı cnm nasıl oldular ciddi bir şey var mı.
okuduğumu hatırlamıyorum yazdıysanda gözümden kaçmış demekki
yazarsın cnm merak ettim bendeBakalim dr ne diyecek bugun kortizol icinBulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?