107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Geldim hastaneden. Alarmi kapatip uyumaya devam etmisim 10.30 da kalktik. Hemen kp aradim goturdu sagolsun kan verdim eve geldim simdi iki yumurta yedim daha dogrusu bitiremedim bile. Elim ayagim titredi iyice fena oldum dinleniyorum. Bende bugun temizlik yapmayi dusunuyorum. Yusranin dogumgununu yapmam lazim bu hafta

Selam kızlar diyetisyene gittim 87 kg geldim benim tartı ile aynı ,100 gr fazla oda kıyafetlerle olduğu için.
Bu ay 1.6 kg vermişim ,diyetisyen çok iyi gidiyor dedi, diyetisyene başlayalı 2 ay oldu toplam 5 kg vermişim , ekmeği azalttı günlük 8 dilimden 6 dilime düşürdü , kaçamak yaptığımı söyledim arada küçük miktarlarda olursa önemli değil, sağlıklı beslenmen önemli dedi .
İnsülin direnci olduğu için dondurma veya bitter çikolata yediğimde çok zararı olurmu diye sordum, miktar az olursa arada yiyebilirsin dedi .
Bakarmısınız resmen kaçamak yapmanın yollarını aramışım ben,
Tabiki rahatlamak yok disiplinli bir şekilde devam edeceğim inşallah.

Tebrikler canim ne verirsek kâr. Bende bu sabah 87.4 geldim. Dün ödem vardi demekki. Bugunden itibaren daha dikkatli gidicem bayramda 80 gorebiliriz umarim

Tebrikler canim ne verirsek kâr. Bende bu sabah 87.4 geldim. Dün ödem vardi demekki. Bugunden itibaren daha dikkatli gidicem bayramda 80 gorebiliriz umarim
80 kg olurmu acaba ,40 gün var herhalde kurban bayramına , ben 82 kg olabilsem bile iyi olur aslında.

80 kg olurmu acaba ,40 gün var herhalde kurban bayramına , ben 82 kg olabilsem bile iyi olur aslında.
Hedef ne kadar yuksek o kadar iyi. Bende az cok biliyorum olamayacagini ama olsun diye cabalamak cok onemli :)
Martta diyete basladigimda ramazan bayrami hedefim 89 du. 91 ile bayramdan 5 6 gun once koye gittim. Malesef orda duzensiz beslenme ile 10 gunde saglam arti çıktım. Eve ilk geldigimde 95 gordum. 3 gun sonra 93tüm. Diyetisyende +200 gr fazla ciktim. Sonraki haftalar 900 gr ve 1.50 kg verdim. Bayramdan döndüğümden beri iyi verdigimi dusunuyorum. Zaten ortalama ayda 3 kg verebiliyorum. 4 olmadi hic... Bu hafta ne kadar vermisim yarin gorucem. Ama tahminim 1 kg anca verdim yada 800 900 gr
Yinede hedefi yuksek tutup yapabildigimizin en iyisini yapalim biz. Birde benim ananem ameliyat olcak. Umarim o dönemde sekteye ugramam

Evet canım kurbana kadar 80 olsun hedefimiz , disiplinli bir şekilde devam edelim belkide tuttururuz hedefi , neden olmasın

Evet canım kurbana kadar 80 olsun hedefimiz , disiplinli bir şekilde devam edelim belkide tuttururuz hedefi , neden olmasın
30 dk leslie mi yaptim. Kizim uyansin anneme yemek yapmaya gidicem kendime de alirim biraz. Şimdi bendeki taze fasulyeleri halledeyim anneme gidince de ordakileri doğrar karistirip pisiririm

Bulamiyorum kan tahlil sonucumda Kortizol düşük çıkmış canım kafama takıldı.
Ben endokrine insulin direnci icin gidiyordum. Pco oldugumu ve asiri killanma oldugunu soyledim. Dun gece saat 11 de iki tane hap yuttum(dr verdi) bu sabah 9da kan vermem lazimdi fakat 10.30da uyandik hicbir sey yemeden direkt gittim 11 gibi kan verdim. Ama kortizol düşük çıkmış killanma ile alakasi var midir sence

Slm kızlar bende menümü vereyim
Sabah
yulaf, yoğurt, 3 tane kayısı karışımı
Ara
Türk kahvesi ve 1 parça bitter çikolata
Öğlen
200 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü ve salata
Ara
1 kase vişne, kiraz karışık (3-4 tane kirazdı)
Akşam
Kabak detoks çorbası

50 dk eliptik ve 1 saat yürüyüş 260 puan da spor
Eliptik yapmaya hiç halim yoktu netflix ten dizi izlerken zaman çabuk geçti anlamadım
Kızlar hafta sonu memlekete annelerin yanına gidiyorum bayramdan sonra dönücem uzunca kalıcam kısmetse tabiki orada da devam edicem inşallah bayrama kadar 69-70 görürüm diyorum
Bugün eski bir pantolonumu giydim yandan fermuarlı klasik kesim bir pantolon normalde fermuarı kapanmıyordu doğumdan sonra ilk defa gayet güzel oldu ve kapandı çok mutlu oldum
Spor gerçekten çok farkettiriyor alt karnım toparlanmaya başladı ve ben çok mutluyum memlekette de hergün gibi denize gider yüzersem süper olucak

Afiyet olsun canım menün dengeli olmuş.

Afiyet olsun canım ne güzel bir menü olmuş.

Sporuda yapmışsın maşallah, çok Iyi haber bu bol bol spor yapalım o zaman.

Ben de menümü vereyim
Sabah
1 yumurta
1 parça peynir
Salatalık

Öğlen semizotu salatası
Akşam

4 yk barbunya ve 1 yk bulgur pilavı

Yatmadan da 10 tane badem yiyeceğim
Afiyetolsun canım, senin menüde süper, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…