- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.361
rica ederim cnm ne demekEline sağlık canım, o kadar işinin arasında birde bu listelerle ilgileniyorsun
uyuttuysan yüsrayı sende yat dinlenSpora ragmen kg gitmedigine gore ben baya saglam yemisim bu hafta. Yarindan tezi yok agza fermuar cekilecek. Haftasonu yusrayi cok kucagimda tasidim. Bugunde keza oyle, belim kopuyo bide geldi uzerinde hopladi hanimefendi kahkahalarla. Pesinde koşmakta hala zorlanıyorum. Gerci o birazda koşma fobimden
Yaptım 40 dk leslie 120 puan galiba yanlış hesaplamadıysamrica ederim cnm ne demek
sabah sporumu akşam yaparım yazmıştın yaptında ben mi kaçırıdm yoksa yapmadın mı ona göre süresi dolmadan ekleyeyim listeye
Gunde 10 km miii :/ keske yapabilsem. Ne o kadar zamanım var ne de mecalim.Bir arkadaşımın görümcesi 50 kg vermiş, günde 10 km yürüyüş yapmış ve diyetle , hepsinide yağdan vermiş, bizde yapabiliriz dedim heveslendim bende.
ok cnm ekledim listeye hemenYaptım 40 dk leslie 120 puan galiba yanlış hesaplamadıysam
Dalsin diye bekliyorum ama biraz muzik dinlemek istiyorum. Bari onu yapabiliyim. Gercekten cok girdapta sıkışmış hissediyorumuyuttuysan yüsrayı sende yat dinlen
bende birazdan yatcam
Kurban bayramına kadar kaçamak yapmasak bayağı kilo veririz inşallahSpora ragmen kg gitmedigine gore ben baya saglam yemisim bu hafta. Yarindan tezi yok agza fermuar cekilecek. Haftasonu yusrayi cok kucagimda tasidim. Bugunde keza oyle, belim kopuyo bide geldi uzerinde hopladi hanimefendi kahkahalarla. Pesinde koşmakta hala zorlanıyorum. Gerci o birazda koşma fobimden
Sağol canım iyi gecelerok cnm ekledim listeye hemen
Canım ben 74.9 ile başladımY Yasamenerjisi cnm senin diyete başlaman önceki kilonu sormayı unuttum liste için. bi yazıver kuzumda ekleyeyim
son anda yetiştinCanım ben 74.9 ile başladım
NE oldu canım iyisindir inşallah?Günaydın. Saat 9 da açken kan vermem lazım. Bilin bakalim ben kaçta kalktim :/ ağlamak istiyorum ya nolur uyusa şu çocuk sütüde birakti hala 5 saat uyuyup uyaniyor ya
İyi geceler
Kaynim esime mesaj atmis arkadasiyla kaza yapmislar. Ariyorum acmiyor. Hayatta uyumam bu gece haber alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?