107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Eline sağlık canım, o kadar işinin arasında birde bu listelerle ilgileniyorsun
rica ederim cnm ne demek
sabah sporumu akşam yaparım yazmıştın yaptında ben mi kaçırıdm yoksa yapmadın mı ona göre süresi dolmadan ekleyeyim listeye

Spora ragmen kg gitmedigine gore ben baya saglam yemisim bu hafta. Yarindan tezi yok agza fermuar cekilecek. Haftasonu yusrayi cok kucagimda tasidim. Bugunde keza oyle, belim kopuyo bide geldi uzerinde hopladi hanimefendi kahkahalarla. Pesinde koşmakta hala zorlanıyorum. Gerci o birazda koşma fobimden

Bir arkadaşımın görümcesi 50 kg vermiş, günde 10 km yürüyüş yapmış ve diyetle , hepsinide yağdan vermiş, bizde yapabiliriz dedim heveslendim bende.

uyuttuysan yüsrayı sende yat dinlen
bende birazdan yatcam

Bir arkadaşımın görümcesi 50 kg vermiş, günde 10 km yürüyüş yapmış ve diyetle , hepsinide yağdan vermiş, bizde yapabiliriz dedim heveslendim bende.
Gunde 10 km miii :/ keske yapabilsem. Ne o kadar zamanım var ne de mecalim.
Benim tanidigim kasim ayindan ramazana kadar 45 kg verdi. Suan 50 kg olmustur. Evrim gecirdi cocuk. Erkek icin hele bence dikkat edip spor yapinca daha kolay. Evde yemegini pisiren var ev isini yapan var, gel yemegini ye, yuruyuse yada spora git. Biz oyle degiliz ki ancak evde boyle iste n kadar olursa

Kurban bayramına kadar kaçamak yapmasak bayağı kilo veririz inşallah

Meryemi uyuttum simdi filtre kahve yapiyorum kendime. Sonra mutfak toplayip yemek yapcam aksama. Bugun program dolu meryem uyaninca kizlari yedircem sonra pazara migrosa ve bime gitcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…