107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ben de spor yapabilirmiyim bilmiyorum belki duuu uyuduktan sonra kaç gündür çok huysuz 3 tane birden azı dişi çıkarıyor 2 tane üstten 1 tane alttan. Hiç üstümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor kapıdan çıksam çığlıkçığlığa ağlıyor inşallah çabucak çıkarda rahatlar kuzum üsttekiler in ucu çıkmış biraz ama bilmiyorum

Ben de spor yapabilirmiyim bilmiyorum belki duuu uyuduktan sonra kaç gündür çok huysuz 3 tane birden azı dişi çıkarıyor 2 tane üstten 1 tane alttan. Hiç üstümden ayrılmıyor sürekli emmek istiyor kapıdan çıksam çığlıkçığlığa ağlıyor inşallah çabucak çıkarda rahatlar kuzum üsttekiler in ucu çıkmış biraz ama bilmiyorum
Bizde cok zorlandik ilk azılarda. Kopek disler daha fena :D 4. Kopek disi cikiyor hayırlısıyla bitse de rahatlasak bi muddet. 9 aydan beri kesintisiz diş cikariyoruz.
Ben kizim uyurken yapmaya basladim spor yada oyalanirken

Bugünkü menüm

Sabah
1 yumurta
1 parça peynir
Domates salatalık

Öğlen
Semizotu salatası

Ara 10 badem

Akşam
4 yk barbunyalı salata

2 tane yeşil çay
Kaçamak olarak 1 ince dilim pasta 😬

slm kızlar
akşam 8de anca çıktık sakarya parka gittik.
yeni geldik eve kızları yatırdım ilk iş size bakayım dedim.
şimdi listeyi yapmaya başlıcam diğer mesajlarımada bir bakayım önce

Slm kızlar menümü yazayım
Sabah
yulaf lapası içinde kiraz ve bademli
Ara Türk kahvesi
Öğlen
1 tane uskumru (bim de satılanlar varya ondan dondurulmuş ), 2 dilim ekmek
Ara duruya muhallebi yapmıştım ondan 1 kase
Akşam kabak detoks çorbası
Bolca su

güzel menü cnm. durunun muhallebisi olduğu için şeker oranı fazla değildir diye düşünüyorum (gerçi ben de bugün cısss yedim)

Bugünkü menüm
11: 00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 közlenmiş kırmızı biber, 8 zeytin , 1 orta boy haşlanmış mısır( 2 dilim ekmek yerine)

15 :00 öğlen
Semizotu, salatalık ve yoğurt
2 dilim ekmek

18: 30 Akşam
Haşlanmış tavuk, yoğurt, 1 tane salatalık
2 litre su

tebrik ederim cnm güzel menü

meryemde huysuz bu aralar. 2 gün sonra 10 aylık olacak ve dişleri hala çıkmadı. alttan 2 üstten 2 tane gelecek gibi görünüyor. hepsi birden patlayacak herhalde.
Allah yardımcınız olsun

Bulamiyorum Bulamiyorum canim 15 dk leslie 20 dk egzersiz daha yaptim. Toplam 45 dk leslie 20 dk egzersiz oldu

tamam cnm önce kilo listesini halledeyim sonra spora bakıcam

Bugünkü menüm

Sabah
1 yumurta
1 parça peynir
Domates salatalık

Öğlen
Semizotu salatası

Ara 10 badem

Akşam
4 yk barbunyalı salata

2 tane yeşil çay
Kaçamak olarak 1 ince dilim pasta 😬

güzel öenü cnm pastayı görmüyorum artık (siz de benim cısslarımı görmeyin :KK48: )

kendi menümü vereyim

10:40 1.5 haşlama+1tam yumurtanın sarısı (kızlardan kalınca onlarıda yedim) 1 domates, 1 salatalık, 1 dlm tam tahıllı ekmek, 1 dlm az yağlı üçgen peynir (emine pembe ambalajlı inekli peyniri merak etti aldırdı sevmedi bana kaldı bir kaç tane daha var içinde) 5i bir yerde çay

11:30 kiraz sapı çayı

13:00 leslie (23 dk)

13:30 1 tk hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

15:00 450 ml ayran. ortaya karışık yemek (200 gr tavuk göğsü, 1 sb haşlanmış nohut, 1 çay bardağı haşlanmış maş fasülyesi, 100 gr haşlanmış kinoa. dondurucudan elime bunlar geçti hemen bir yemek yapayım istedim. tavuğu soteledim baharatladım. diğer haşlanmış malzemelerle karıştırıp ocakta bir kaç kez çevirdim. yarısını yedim yarısını yrn öğlene sakladım)

17:30 3 adet cakepops (kaçamaaakkkk instagramda ekli olanlar görmüştür :KK48: )

19:00 1 kase taarhana çorbası, baamya yemeği ve 1 kase yoğurt

21:30 1 avuç içi çiğdem. parkta çitledik epeydir yemiyordum (kaçamaaakkkk)

Son düzenleme:
Yarin temiz bir sayfa açıyorum yeniden. Ara ara nukseden şu depresyonum olmasa iyi biriyim aslında :/ ortada hic bir sorun yok. Genel olarak mutsuz, keyifsiz, asabi ve hassasım. Sebebini bilmemek, sürekli yasadigim ama bir türlü yenemedigim bir durum olmak beni dahada cileden cikariyor.
Cozutmanin dibini yasadim 3 gün. Ondan kg veremedim bu hafta o da beni ayri uzuyor. Kalmış bayrama 6 hafta ben daha 8 kg verme hayalleri tasiyorum. Sözde 11 temmuzda 86 gorecektim hamile kaldigim kg. Kendime guveniyorum ama iste şu ruh halim herşeyi koyvermiş durumda. Ev işi bile yapmak istemiyorum.
Şu ara en iyi aktivitem spor yapmak. Rahatliyorum. Belki cok bi kalori yakamiyorum ama odaklandigim icin baskq seyler düşünmüyorum o an

kendi menümü vereyim

10:40 1.5 haşlama+1tam yumurtanın sarısı (kızlardan kalınca onlarıda yedim) 1 domates, 1 salatalık, 1 dlm tam tahıllı ekmek, 1 dlm az yağlı üçgen peynir (emine pembe ambalajlı inekli peyniri merak etti aldırdı sevmedi bana kaldı bir kaç tane daha var içinde) 5i bir yerde çay

11:30 kiraz sapı çayı

13:00 leslie (23 dk)

13:30 1 tk hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

15:00 450 ml ayran. ortaya karışık yemek (200 gr tavuk göğsü, 1 sb haşlanmış nohut, 1 çay bardağı haşlanmış maş fasülyesi, 100 gr haşlanmış kinoa. dondurucudan elime bunlar geçti hemen bir yemek yapayım istedim. tavuğu soteledim baharatladım. diğer haşlanmış malzemelerle karıştırıp ocakta bir kaç kez çevirdim. yarısını yedim yarısını yrn öğlene sakladım)

17:30 3 adet cakepops (kaçamaaakkkk instagramda ekli olanlar görmüştür :KK48: )

19:00 1 kase taarhana çorbası, baamya yemeği ve 1 kase yoğurt

21:30 1 avuç içi çiğdem. parkta çitledik epeydir yemiyordum (kaçamaaakkkk)
Genele bakinca iyi menü canım. Gozumuz doysa karnimiz zaten doyuyor ama ah şu gözler doymak bilmiyor

Yarin temiz bir sayfa açıyorum yeniden. Ara ara nukseden şu depresyonum olmasa iyi biriyim aslında :/ ortada hic bir sorun yok. Genel olarak mutsuz, keyifsiz, asabi ve hassasım. Sebebini bilmemek, sürekli yasadigim ama bir türlü yenemedigim bir durum olmak beni dahada cileden cikariyor.
Cozutmanin dibini yasadim 3 gün. Ondan kg veremedim bu hafta o da beni ayri uzuyor. Kalmış bayrama 6 hafta ben daha 8 kg verme hayalleri tasiyorum. Sözde 11 temmuzda 86 gorecektim hamile kaldigim kg. Kendime guveniyorum ama iste şu ruh halim herşeyi koyvermiş durumda. Ev işi bile yapmak istemiyorum.
Şu ara en iyi aktivitem spor yapmak. Rahatliyorum. Belki cok bi kalori yakamiyorum ama odaklandigim icin baskq seyler düşünmüyorum o an
ne yaparsak kendimize biz yapıyoruz cnm. başkası gelip zorla tıkmıyor o yiyecekleri ağzımıza. işte bazen böyle nefsimize yenik düşüyoruz belkide yenik düşmek istiyoruz. çok zor bir süreç yaşıyoruz. iki ileri bir geri bir şekilde gidicez ama en sonunda hedefimize ulaşıcaz inşallah (laflarım önce kendimedir)

ne yaparsak kendimize biz yapıyoruz cnm. başkası gelip zorla tıkmıyor o yiyecekleri ağzımıza. işte bazen böyle nefsimize yenik düşüyoruz belkide yenik düşmek istiyoruz. çok zor bir süreç yaşıyoruz. iki ileri bir geri bir şekilde gidicez ama en sonunda hedefimize ulaşıcaz inşallah (laflarım önce kendimedir)
Nasilsa veriyorum diyoruz, halbuki yediklerimiz yanlislar hemen artiya dönüşüveriyor..

Yusrayi uyutmaya calisiyorum bende bu gece uyusak kesintisiz ne cok ihtiyacim var

Back