10500 hcG ve görünmeyen kese-Dış Gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.Bundan haftalaar öncesinde "acaba gebe miyim?" diye google'da gezinirken forum yazılarını okumayan yoktur herhalde.
Benim de gebelik testim negatif çıkmıştı.Fakat 20 gün sonra kan testi yaptırınca 2400 hcG ile gebe olduğumu öğrendim.Ardından 4800 hcG geldi.Fakat kese filan görünmüyordu.Hatta herşey o kadar normaldi ki Transvaginal Ultrasona girmekten bıkkınlık gelmişti.Adet görmüyordum,ama sancım çoktu.
2 aydan fazla olmasına rağmen, hcG değerlerim çok yavaş yükseliyordu.CADIARZU
ama inanır mısınız mide bulantım arttı,aşermeye bile başlamıştım :çok üzgünüm: 10500 hcG olmuştu,kese filan yoktu ortada.Metaturaksal iğne yapıldı.hiçbir işe yaramadı...
Üstelik evli değilim.Bebek olursa belki evleniriz diye umut ediyormuşum,bunu şimdi anlıyorum :çok üzgünüm:
Bir gece dışarıda tek başıma yürürken, sancılarım acayip arttı.Cafe'nin birine girdiğimde,kanamamın acayip arttığını fark edip ACiLe gideyim dedim.İyi ki de demişim.Müdahaleye gerek kalmaksızın kadük olmuş.yani dış gebelik materyali,büyümüş büyümüş ve sol tüpümü yırtarak düşük gibi içimden çıkıverdi
Yarım saat içinde beni ameliyata aldılar ve patlak sol tüpümü temizlediler.
En kötüsü de, yattığım kadın doğum servisinde; tesadüfen patoloji bölümüne gidecek olan içimden çıkmış parçayı gördüm.
Vücudu gelişmemiş,sade bir kafa gibiydi.Gözleri,kulakları,burnu,ağzı...Herşeyi şekil bozukluğu içinde olan bir Fredi Kruger...
O benim bebeğim miydi?..4 yıllık ilişkimden elime kalan tek şey miydi?..Küretaj yaptıracağım diye blöf yapıyordum ama meğer bu bebeği bu kdar çok mu istemişim ben?..Daha önce hiçbir enfeksiyon vs. geçirmememe rağmen ilk gebeliğim, neden dış gebelikle sonlanmıştı?..Üstelik sevgilim içime bile boşalmamıştı?..Şimdi anne olma ihtimalim %50'ye düştü.Mühim değil zaten,sevgilim de bebek mebek istemiyor benden.
Kaybettim bebeğimi kızlar Oysa böyle olmasını hiç istemezdim.

herşeyde bir hayır vardır derler gerçktende doğru.1.si evli değilsin 2.si sevgilinle sorunların var nasıl dünyaya getirecektin ki minicik yavruyu onun günahı neydi?ne olur bilinçsiz davranmayın....

herşeyde bir hayır vardır derler gerçktende doğru.1.si evli değilsin 2.si sevgilinle sorunların var nasıl dünyaya getirecektin ki minicik yavruyu onun günahı neydi?ne olur bilinçsiz davranmayın....

ktılıyorum arkadaşım
yargılamak bize düşmez tabii ki ama kendinize de bebeğe de yazık

bebeğini kaybeden birine söylenecek en son sözleri söylediğin için seni tebrik ediyorum.evli olup olmamam seni asla ilgilendirmez, zira kıbrıs'a yerleşerek sperm bankasından hamile kalmayı da düşünmüyor değilim. bu sadece benim hayat-evlilik görüşümle alakalı bir tercihtir seni de asla alakadar etmez. "nasıl dünyaya getirecektin minik yavruyu günahı ne" vb. ithamların çok saçma.
bilinçsiz davranmayın demişsin.ben liseli korunmayan gençlerden değilim.sevgilim içime bile boşalmadı.kaldı ki bebeği de istiyordum!!!!!
yeterince üzgün ve kırgın olduğum şu günlerde, bi nebze olsun derdimi paylaşacak dost bulup kafamı dağıtırım demiştim.
ama görüyorum ki, ne insan psikolojisinden anlıyor ne de çağdaş toplumda farklı tercihleri olanları anlayışla karşılayacak tepkiler verebiliyorsunuz.
yazma kardeşim!!! "bebeğin iyi ki ölmüş,herşeyde hayır vardır" diyebilecek kadar duygusuz ve zalimsen yazma mesajıma.içinden söyle.olsun bitsin!!!
hoşçakalın kadınlar klübü üyeleri!!!

canım seni çok iyi anlıyorum. kendini toparlamalısın zamanında acile gidip müdahale edilmesiydi senin de hayatın tehlikeye girerdi. sanırım sevgilin bebeği istemiyordu. kendimi senin yerine koyduğumda senin gibi düşünürdüm evli olmayabilirsin ama bebeğini pekala doğurup büyütebilirsin. babası istese de istemese de umrumda bile olmazdı sonuçta annesi sensin o değil.

sen ne kadar doluymuşsun böyle patlayacak öfkeni kusacak birini aramışsın onuda benim üzerimde gerçekleştirdin.sana ben ne yazmışım dikkatli okursan biraz idrak edersin.kendi durumunu izah etmişsin içler acısı şeklinde acındırarak ben çocuk büyütmenin ne demek olduğunu biliyorum eşim yanımdayken bile bunun ne kadar zorlukları var sen ki yalnız kalarak büyüteceksin bunu şuan anlatsamda anlamayacak durumdasın dediğin gibi beni ilgilendirmez ama burası geniş ve serbest bir platform isteyen istediği igibyorumlar yapabilir yazını yazıyorsan her türlü yorumada açık olmalısın bu kadar ateş püskürmene gerek yoktu.ayrıca ben sana iyiki bebeğin ölmüş demedim allahın işine ben karışamam...kii ben bu acıyı yaşamış birisi ve anne olarak bunu söylemem imkansız anne olunca sende anlayacaksın.ben sadece herşeyde bir hayır vardır dedim ne var bunda ??doğduğunda yalnız başına yaşayacağın ve babasız çocuk büyütmenin zorlukları ile karşılacağını düşünerek yazmıştım ama sen kıbrıstan bile sperm almayı düşünüyorsan artık sana dicek bişeyim yok ne halin varsa görürsün ama yorumlarada katlanırsın isteyen istediği yorumu yapar...
kk yı beğenmediysende sanada güle güleeeeeeeee

Konu sahibinin isteği ile konu kilitlenmiştir.İyi paylaşımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…