• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:))

000000000000000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
1
0
1
merhaba buraya bugün üye oldum uzun zamandır hep okuyorum buradaki konuları dertleri sorunları hep kendi derdime düşüp giriyorum buraya yazılanları okuyorum bu sefer de ben anlatmak istedim ve görüşlerinizi okumak istedim.. Tam 3 senelik bir ilişkim var Şubat ayında askere gidecek geldiği zaman Allahın izniyle evlenmeyi düşünüyoruz ailemden herkes tanıyor onu babam hariç bende onun ailesini tanıyorum herşey yolunda ama ben öyle bir çıkmazdayım ki son bir senede hayatım alt üst oldu abim askerdeyken annem ile babam boşanmaya karar verdi ve ben kavgalarına ayrılma kararlarına birbirlerine ettikleri hakaretlere hepsine tek tek şahit oldum abim olsaydı belki kolay atlatırdım ama tek başıma çok zor oldu hala etkisinde olduğum şeyler var tabi geçmedi henüz boşanmadılar ama mahkemeye bir hafta var boşanacakları kesin.. üzülmüyorum çünkü evde sürekli kavga oluyor bağrış çağrış oluyordu Arkadaşlarımın ailelerini kıskanır duruma gelmiştim evlenmeyi düşündüğüm birisi var bunu biliyorlar ama hala çocuk gibiler annem alkolü çok seviyor haftada 3-4 kez alır evde içer bundan memnun değilim ama annem 4-5 senedir böyle bırakamıyor ya da bırakmak istemiyor babam beş vakit namazında bir insan sağolsunlar ellerinden geleni yaptılar bizim için ama bu yaşıma kadar örnek olarak gördüğüm kişilerin aslında o kadar iyi olmadıklarını yani hatalarını gördüğüm için hayal kırıklığına uğradım abim de öyle askerden geldi ve karşısında bambaşka bir anne babayla karşılaştı babama çok düşkün bir kızım annemi de çok seviyorum ama annem alkolü çok içiyor diye hep kavga eidyoruz erkek arkadaşımın ailesi kapalı inancı yüksek bir aile çok katı kuralları olan bir aile bilemiyorum nasıl olacak.. erkek arkadaşım 24 yaşında ben 19 yaşındayım onunla büyüdüm diyebilirim o kadar güzel bir ilişkimiz var ki arkadaşlarım ailem akrabalarım herkes çok beğeniyor bizi ilk aşkımla evlenmeyi düşünüyorum yani o yolda gidiyorum Allah insallah hakkımızda hayırlısı olanı nasip eder bize. Şimdi size sormak da istiyorum benim ailem mi acayip yoksa buna benzer aileler var mı yani ne bileyim annesi alkol içen babası namazında niyazında olan bu bana çok ters geliyor çünkü normalde hep erkekler içer ve bu çok normal karşılanır ama kadınlrın fazla alkol alması normal karşılanmıyor.. abimde askerden geldikten sonra saldı iyice sürekli arkadaşlarıyla içiyor dışarda eve geç geliyor ya da gelmiyor annem de evde içiyor eve gelince çıldırıyorum resmen elin kolum bağlı herkes evden gitmek istediğim için evlenmek istediğimi düşünüyor aslında ama öyle değil sevdiğim için evlenmek istiyorum annemi de seviyorum ama alkol alınca bambaşka biri oluyor bu yüzden çok kavga ediyoruz alkol almıyorken çok iyiyiz..psikolağa da gittim hatta çok iyi bir psikolağa gittim ama bana bir sorunum olmadığını söyledi bir ara kapandım ve açıldım tekrardan sanırım iyi değildim o dönem çünkü bunu sadece korkudan yaptım babanem rahmetli oldu geçen sene onu ellerimle yıkamıştım ve çok etkilenmiştim psikolog sadece geçici bir heves olduğunu söylemişti kapanmamın ama aslında korkuydu son zamanlarda çok zor geliyordu daralıp bunalıyordum çünkü tam manasıyla yapamazsam kabul olmayacağını düşündüğüm için herşeyi tam manasıyla yapmak istiyordum ama hayatımı da zora sokmuştum bu yüzden.. sizce ben nasıl bir yol izlemeliyim veya benim gibi düşünen yaşayan var mı aranızda siz bu sorunları düşünmemek için ne yapıyorsunuz çünkü benim düşünmediğim bir gün bile yok uyuyamıyorum ailevi sorunlar yüzünden son bir senedir çok kötü durumdayım psikolog birşeyin yok diyince acaba kendi kendime mi yapıyorum diye düşünmüyor değilim..

Back