• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumiyumm08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1
0
1
30
Arkadaşlar merhaba. Ben 3 eylülde evlendim. 12sinde adet gördüm. Ve ekim ayında çocuk yapmayi planladik. Bugün ilişkinin üzerinde. 23 gün geçti. Test yapiyorm heycanlandgm için negatif cikiyo. Adetin 7 gün gecikti. Goguslerm sisti indi ama hala cok doldun duruyor arada sizliyo. Afedersiniz idrara çok sılikla gidiyorum.normalde bu kadar sık gitmezdm.bilmiyorum beklemeli miyiz biraz daha hemen hamile kalmis olabilir miyim ?yada piskolijik bi hissiyatim mi var bilmiyorum bana yardmci olun umutlanmam için erken mi daha adrkadaslr yumurtalık tembelligim olabilir mi adetin gecikirdi normalde benim. Tembelse tedavi görüp olumlu olan arkadaş var mi bana biraz akil verin lütfen.

Arkadaşlar merhaba. Ben 3 eylülde evlendim. 12sinde adet gördüm. Ve ekim ayında çocuk yapmayi planladik. Bugün ilişkinin üzerinde. 23 gün geçti. Test yapiyorm heycanlandgm için negatif cikiyo. Adetin 7 gün gecikti. Goguslerm sisti indi ama hala cok doldun duruyor arada sizliyo. Afedersiniz idrara çok sılikla gidiyorum.normalde bu kadar sık gitmezdm.bilmiyorum beklemeli miyiz biraz daha hemen hamile kalmis olabilir miyim ?yada piskolijik bi hissiyatim mi var bilmiyorum bana yardmci olun umutlanmam için erken mi daha adrkadaslr yumurtalık tembelligim olabilir mi adetin gecikirdi normalde benim. Tembelse tedavi görüp olumlu olan arkadaş var mi bana biraz akil verin lütfen.
Canım evlendiğim ilk ay adetim 12 gün gecikmişti hamileyim sandım ki düşünmüyoduk evde test yaptm negatif kan verdm negatif ama adetim gelmedi üzerinden bikaç gün daha geçti doktora gittim baktı usg sonra kan istedi bişi çıkmadı bana dedi ki evliliğin ilk ayları böyle durumla karşılaşılabiliyo hormonlar değişebiliyo emin olmak için kan istedim ama korkulcak bişi yok dedi adrt söktürücü verdi kullandım ertesi gün adet oldum ondan sonra dahada gecikmedi adetim. Seninkide böyle olabilir yeni evli olduğun için ama mutlaka yine dr görünmeni tavsiye ederim

Anaaamm ilk aydan burada bulmuş kendini:))
Kan testi ver muhtemelen hamile değilsin yedi gün gecikmede çıkar diye düşünüyorum. Bir altı ay deneyin olmazsa doktora gidersin. Ama daha bir aylık evliyken sana hiç bir doktor çocuk için tedavi uygulamaz sanmıyorum

Back